Nie jesteś zalogowany.
Oyashiro: Śmiesz mnie obrażać?! Mogę zrobić z tym ciałem co tylko mi się spodoba!
Z tobą też, więc się pilnuj. Nie kwestionuj woli Wielkiego, Wszechmocnego, Najwspanialszego Oyashiro-samy. Jestem w MS, w tobie ~Virusie, w ~Zgrzycie, ~lb333, ~Przemku3, ~Psychopacie, ~Arry-m, ~amartharze, ~Dehumanizerze, ~phenixie, ~Aaronie, ~fef212, ~shifanie, ~almisaelu, ~opcym, ~pawelu198804, ~Maku, ~visharze, ~sasadzie, ~m_jayu, ~lankinie, ~Piechurze, ~Sempaiu, ~Mannim, ~vifonie, ~Bestrariuszu, ~skrzyni, ~czarnyYym, ~p1tbullu, ~Maćku01, ~Yasunobie06, ~RoninRze, ~Lucioli, ~liii, ~MRRze3-cim, ~Layli. Wyznawców[ukryty] przybywa...
Aha...~fillipa75-go już nie liczę...[hehe]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-23 13:12:58)
Oj fillipie fillipie. Jesli w taki sposob oceniasz panny jak ta serie, to raczej ojcem nie zostaniesz
Kurde, jakby ktos dorwal doujinshi w wersji eng, to niech rzuca linkiem. To, co zarzucalem wczesniej niestety krzaczkami straszy Ja tym czasem bede dalej sie pograzal w metne zakamarki ludzkiej psychiki... Oyashiro-sama niech bedzie z wami
Oyashiro: Śmiesz mnie obrażać?! Mogę zrobić z tym ciałem co tylko mi się spodoba!
Z tobą też, więc się pilnuj. Nie kwestionuj woli Wielkiego, Wszechmocnego, Najwspanialszego Oyashiro-samy. Jestem w [...] ~Anace [...]
Wypraszam sobie. We mnie jestem tylko ja i nie toleruje jakiś innych obcych bytów. Więc proszę nie wyzywać mego imienia na daremno, bo jeszcze coś zrobię.
Zresztą co to za Oyashiro-sama? Cieć z sąsiedztwa, twój listonosz, gazeciarz? Nie znam gościa, więc niech spada.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-06-23 08:56:59)
Nasz Bóg Oyashiro-sama nie będzie plamił swego dobrego imienia zabijając taką małą ofiarkę jak Fillip, jako oddani i wierni wyznawcy sami musimy się go pozbyć. Zna ktoś adres tego Fillipa?:)
Zresztą co to za Oyashiro-sama? Cieć z sąsiedztwa, twój listonosz, gazeciarz? Nie znam gościa, więc niech spada.
Niech wielki Oyashiro-sama wybaczy ci te słowa, chociaż może on przybrać postać zarówno ciecia, listonosza czy gazeciarza Więc strzeżcie się wszyscy i nie narażajcie swych dusz na potępienie słowem bezmyślnym i pełnym pogardy.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-23 09:06:44)
Anaka napisał:Zresztą co to za Oyashiro-sama? Cieć z sąsiedztwa, twój listonosz, gazeciarz? Nie znam gościa, więc niech spada.
Niech wielki Oyashiro-sama wybaczy ci te słowa, chociaż może on przybrać postać zarówno ciecia, listonosza czy gazeciarza Więc strzeżcie się wszyscy i nie narażajcie swych dusz na potępienie słowem bezmyślnym i pełnym pogardy.
Proszę wybaczyć, ale nie zmieniam bóstw jak rękawiczki. Robię na etacie w innym kościele wyznaniowym i nie będę się zapoznawać z filozofią innego, choć widzę, że wielu dawnych wyznawców już przeszło na inną religię.
pawel198804 napisał:Anaka napisał:Zresztą co to za Oyashiro-sama? Cieć z sąsiedztwa, twój listonosz, gazeciarz? Nie znam gościa, więc niech spada.
Proszę wybaczyć, ale nie zmieniam bóstw jak rękawiczki. Robię na etacie w innym kościele wyznaniowym i nie będę się zapoznawać z filozofią innego, choć widzę, że wielu dawnych wyznawców już przeszło na inną religię.
no cuż, moc Oyashiro-samy jest potężniejsza i strszniejsza:D jak ktoś raz uległ, to już nie ma odwrotu:)
no cuż, moc Oyashiro-samy jest potężniejsza i strszniejsza:D jak ktoś raz uległ, to już nie ma odwrotu:)
Nie wiem, nie miałam przyjemności, ale lepiej niech mi się nie pęta pod nogami w postaci karalucha, bo rozdepczę.
Przemek3 napisał:no cuż, moc Oyashiro-samy jest potężniejsza i strszniejsza:D jak ktoś raz uległ, to już nie ma odwrotu:)
Nie wiem, nie miałam przyjemności, ale lepiej niech mi się nie pęta pod nogami w postaci karalucha, bo rozdepczę.
oj, módl się do swojego, żebyśmy się przypadkiem na ulicy nie spotkali[ukryty]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-23 11:03:18)
Anaka, to jest temat dla wyznawców i dla tych, którzy chcą zostać ofiarami klątwy Oyashiro-samy. Ty niestety zaliczasz się do przyszłych ofiar. Jedynym ratunkiem jest dla ciebie obejrzenie Higurashi no Naku Koro ni.
BTW Zauważyłem, że wyznawcy Yourichi są wyjątkow wredni i lubią wywoływać wojny na tle religijnym...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-23 11:41:43)
no właśnie:) czego ta wasza bogini uczy?? my tak nikogo nie będziemy zmauszać, dopuki sam tu nie wejdzie, a wtedy...[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-23 11:49:10)
Jedynym ratunkiem jest dla ciebie obejrzenie Higurashi no Naku Koro ni.
Pfff... nawet nie mam zamiaru.
BTW Zauważyłem, że wyznawcy Yourichi są wyjątkow wredni i lubią wywoływać wojny na tle religijnym...
Problem z co poniektórymi wyznawcami Yoruichi jest taki, że w razie nowej wojny religijnej mogą przeżywać konflikt religijny, bo niektórym ten, jak mu tam, przypadł do gustu.
Co do wredoty, sama jestem wredna i nie mam nic przeciwko temu, by czasami komuś nastąpić na odcisk.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-06-23 12:47:16)
lb333 napisał:Jedynym ratunkiem jest dla ciebie obejrzenie Higurashi no Naku Koro ni.
Twoja sprawa, ale podpisałaś na siebie wyrok... chociaż jeszcze nikogo nie zabiliśmy (chyba, nie wiem w końcu czy fillip75 jeszcze żyje, bo się nie odzywa), to spodziewaj się ataku na siebie w przyszłości, bo Oyashiro-samy nie zapomina...
Anaka napisał:lb333 napisał:Jedynym ratunkiem jest dla ciebie obejrzenie Higurashi no Naku Koro ni.
Twoja sprawa, ale podpisałaś na siebie wyrok... chociaż jeszcze nikogo nie zabiliśmy (chyba, nie wiem w końcu czy fillip75 jeszcze żyje, bo się nie odzywa), to spodziewaj się ataku na siebie w przyszłości, bo Oyashiro-samy nie zapomina...
Tylko dziś nie próbujcie, bo jestem w gościnie u jednego z wszechmocnej Trójcy ANSI, #gracola. Mógłby poczuć się urażony, jakby jednemu z jego gości coś się stało. A taki Olajboga jest dla niego na jedno splunięcie.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-06-23 12:01:34)
lb333 napisał:Anaka napisał:lb333 napisał:Jedynym ratunkiem jest dla ciebie obejrzenie Higurashi no Naku Koro ni.
Twoja sprawa, ale podpisałaś na siebie wyrok... chociaż jeszcze nikogo nie zabiliśmy (chyba, nie wiem w końcu czy fillip75 jeszcze żyje, bo się nie odzywa), to spodziewaj się ataku na siebie w przyszłości, bo Oyashiro-samy nie zapomina...Tylko dziś nie próbujcie, bo jestem w gościnie u jednego z wszechmocnej Trójcy ANSI, gracola. Mógłby poczuć się urażony, jakby jednemu z jego gości coś się stało. A taki Olajboga, to dla niego jest na jedna splunięcie.
czas i miejsce wyznacza Oyashiro-sama nie my:) do niego te prośby, ale wątpie żeby Cię posłuchał:P
czas i miejsce wyznacza Oyashiro-sama nie my:) do niego te prośby, ale wątpie żeby Cię posłuchał:P
Ja nie proszę, tylko dobrze radzę i przestrzegam.
Mam delemat jak będzie wojna, po której stronie mam stanąć?<= GĹOĹNO MYĹLE
Mam delemat jak bÄdzie wojna, po ktĂłrej stronie mam stanÄ Ä?<= GĹOĹNO MYĹLE
No tak, jesteĹ w dwuznacznej sytuacji. BodajĹźe twoje alter ego, zwÄ
ce siebie LoL, wkopaĹo ciÄ w yoruichionizm.
Widzisz, Zgrzyt, trzeba byĹo regularnie odwiedzaÄ swojego psychiatrÄ, teraz nie miaĹbyĹ problemĂłw. Nie upilnowaĹeĹ LoL'a i masz za swoje.
Będę podwójnym agentem lub neutralny.
~Zgrzycie! Pozwolę sobie naprowadzić cię na słuszną drogę i weź to, co od Oyashiry[ukryty] najlepsze, czyli jego łaskę. ~Anaka...zbeszczeszczyłaś nasz Wspaniały DOM, kult i imię Oyashiro-samy[ukryty] oraz odrzuciłaś jego łaskę. Nie tylko On[ukryty](Wspaniały, chciałbym dodać) jest na ciebie wściekły, lecz My(pozwolę sobie z wielkiej litery) tobie tego nie wybaczymy!
Oszczędź już sobie cierpienia i zaprzestań czynić zła!
Skoro odrzucasz Świętą więź, to wypisuję ciebie z listy
...(na żartach się nie znasz?)