Nie jesteś zalogowany.
No ja teżlicze ze mi pójdzie bo przeszedłem 1 i 2 i byy bardzo fajnymi grami(zwłaszcza 1) ALE NIESTETY JESTEM POSIADACZEM G4MX I NIE WIEM CZY MI SIÄ UDA POGRAÄ.
jeżeli ci nie pójdzie to spróbuj przez 3d analyze albo analyzer pamiętam że sam odpalałem przez to gierki jak miałem ge forca
teĹź kiedyĹ miaĹÄm gf4mx:) ale Ĺźe bardzo chciaĹem w Pop'a 1 zagraÄ to se lepszÄ kupiĹem:D
no ja wszystkie czesci przeszedlem bo jestem posiadaczem ps2. Za 2 nie ma sie co brac taka ze szok. 1 i 3 wymiatka. Jak sie opanuje system w 3 to mozna ladne zadymy robic bo sie da laczyc te systemy walki to tak dla wprowadzenia
. A tak z ciekawosci chcialbym to kiedys zobaczyc jak to smiga na piecu
no ,ale sie nigdy nie dowiem bo mam slabego kompa
Devil May Cry powinno sie grać tylko na konsoli! (niemam jej ,ale wiem co mówie)
gralem we wszystkie czesci i tylko dwojka byla taka sobie 1 i 3 roxuja
Devil May Cry powinno sie grać tylko na konsoli! (niemam jej ,ale wiem co mówie)
Tylko chce, żebyś powiedział, czemu powinnosię grać w takie gry, tylko na konsoli? Nie rozumiem tego...
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-23 14:31:12)
Zgrzyt napisał:Devil May Cry powinno sie graÄ tylko na konsoli! (niemam jej ,ale wiem co mĂłwie)
Eeee, co ty gadasz?! Pad w Ĺape, kompa pod Tv, pewnie Ĺźe ma siÄ duĹźy monitor i jazda!
Sam tak bÄdÄ graĹ jak tylko dostanÄ to giere w Ĺapy[szpan]
No ja tak samo, a najlepsze, Ĺźe mam podĹÄ czonego do kompa pada od PSX'a.
W sumie teraz PS2 można już kupić za 300-350zł, więc nie ma co płakać nad tym, że nie ma DMC 1 i 2 na PC, swoją drogą popieram Zgrzyta. Mam tą grę na PS2 i jeśli nie posiadasz pada do kompa to ta gra nie sprawi, aż takie frajdy:) A co do grafiki to nie lekceważcie tej z DMC3 na PS2:)
Pozdro
W sumie teraz PS2 można już kupić za 300-350zł
Może i masz racje ale nie każdy ma pieniądze na kupno ps2 tylko za 300, 350 zl
np mnie nie stać na taki wydatek i dlatego bardzo się cieszę że robią konwersjie gier z ps2 na pc, czekam jeszcze na resiedenta 4 i będe w 7-mym niebie
przeszedłem Devil May Cry 3 kilka razy i jest to jedna z lepszych gier na ps2, jak chcecie to grac na kompie to TYLKO na padach poniewaz stracicie 99% zabawy z tej gry na klawiaturze
Nie wiem czy wiecie ale na bank znacie Vergil'a brata Dante'ego ^^ i TYLKO na ps2 wyszla czesc Devil May Cry 3: Special Edition i tam jak przejdziesz gre Dante to mozesz grac jego bratem , a on ma zaj****ta KATANE i moim zdaniem gra sie nim 1000000000000 razy lepiej niz jego bratem wiec kto nie ma ps2 ten niech zaluje
No pewnie że mozna kupić za 300-350 skoro w media markt można kupić nówkę za 499zł
Nie wiem czy wiecie ale na bank znacie Vergil'a brata Dante'ego ^^ i TYLKO na ps2 wyszla czesc Devil May Cry 3: Special Edition i tam jak przejdziesz gre Dante to mozesz grac jego bratem , a on ma zaj****ta KATANE i moim zdaniem gra sie nim 1000000000000 razy lepiej niz jego bratem wiec kto nie ma ps2 ten niech zaluje
Z tego co widze po torrentach to na PC wyszla wlasnie ta special edition .
Chyba użwywane i jakąś starą wersję do tego bez przeróbki.
za 400 - 450zl mozna kupic juz uzywanego slima z przerobka
Ostatnio edytowany przez m_jay (2006-06-23 16:10:21)
Starfox napisał:W sumie teraz PS2 można już kupić za 300-350zł
np mnie nie stać na taki wydatek i dlatego bardzo się cieszę że robią konwersjie gier z ps2 na pc, czekam jeszcze na resiedenta 4 i będe w 7-mym niebie
Skoro cię nie stać to oszczędzaj, po co kupujesz teraz DMC3 na PC? Olej go i już zostanie ci trochę kasy na PS2, pół roku takiego oszczędzania i byłbyś szczęśliwym posiadaczem PS2 i nie musiałbyś czekać na RE4. Wystarczy, tylko chcieć, a nie narzekać, że mnie nie stać itp. Mi rodzice nie kupili PS2 sam na nie zarobiłem. Zbliżają się wakacje, zatrudnij się gdzieś i myślę, że nawet za 2 miechy będziesz mógł grać na PS2:)
szefu napisał:Starfox napisał:W sumie teraz PS2 można już kupić za 300-350zł
np mnie nie stać na taki wydatek i dlatego bardzo się cieszę że robią konwersjie gier z ps2 na pc, czekam jeszcze na resiedenta 4 i będe w 7-mym niebieSkoro cię nie stać to oszczędzaj, po co kupujesz teraz DMC3 na PC? Olej go i już zostanie ci trochę kasy na PS2, pół roku takiego oszczędzania i byłbyś szczęśliwym posiadaczem PS2 i nie musiałbyś czekać na RE4. Wystarczy, tylko chcieć, a nie narzekać, że mnie nie stać itp. Mi rodzice nie kupili PS2 sam na nie zarobiłem. Zbliżają się wakacje, zatrudnij się gdzieś i myślę, że nawet za 2 miechy będziesz mógł grać na PS2:)
[roftl][roftl][roftl][roftl]
A ktoś coś powiedział o kupowaniu tej gry?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-23 16:28:01)
Skoro cię nie stać to oszczędzaj, po co kupujesz teraz DMC3 na PC? Olej go i już zostanie ci trochę kasy na PS2, pół roku takiego oszczędzania i byłbyś szczęśliwym posiadaczem PS2 i nie musiałbyś czekać na RE4. Wystarczy, tylko chcieć, a nie narzekać, że mnie nie stać itp. Mi rodzice nie kupili PS2 sam na nie zarobiłem. Zbliżają się wakacje, zatrudnij się gdzieś i myślę, że nawet za 2 miechy będziesz mógł grać na PS2:)
Sami zaznaczyli, że ŚCIĄGAJĄ, a nie kupują... Więc taka wojna jest daremna
Racja mój błąd nie zauważyłem słów "ściągać, torrent, warte ściągania, ile zajmuje:D"
A to czy będzie wyglądać lepiej niż na PS2, to raczej nie. Na pewno będzie na tym samym poziomie graficznym, bo wątpie by Ubisoft chciało się bawić w dokładanie nowych efektów graficznych, ale to już ocenią ci co mają wersję na PC i PS2:)
Pozdro