Nie jesteś zalogowany.
uaaaaaaaa i się doczekałem...
chociaż jak dla takiego fana jak ja powinien byc specjalny autograf;)
jeszcze siostra zapragnie mojego autografu jak juz zostane sławnym wokalistą:D:P
hahaha baaaaardzo fajne siostra zrobi kariere!!!Juz ma nawet pierwszą fanke !!!! >^o^< poproś koniecznie o kontynuacje!!!
/me też by się na autograf pisał.
lb333 przekaz gratulacje siostrze
Skończyła niedawno drugi odcinek, ale nie mam teraz czasu go zeskanować. Spróbuję jutro rano
Son1c oby nie
Skończyła niedawno drugi odcinek, ale nie mam teraz czasu go zeskanować. Spróbuję jutro rano
No to wszyscy bedą zadowoleni
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-07-07 22:46:46)
Nie poganiajce jej, bo zacznie wypuszczac fillery
<spadł z krzesła> [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
No no lb333 jestem fanka Twojej siostry;)Hehehe z tego co tu widze to kolejna;)Prosze badz tak mily i zalatw mi autograf z dydykacja dla mnie[slina]Nie no dziewczyna ma naprawde talent[okej]Tylko pogratulowac, [respekt]dla niej:DCzekam na nastepna czesc:-D
Ostatnio edytowany przez T e n s h i (2006-08-16 21:13:27)
I jak będzie kolejny chapter, bo pisałeś że będzie? Ale jeśli nie będzie to napisał byś chociaż żeby ludzie nie czekali.
no właśnie ONEGAIIII
Powiem tylko jedno KAWAII. Twoja siostra nie grzeszy wyobraźnia, bardzo fajnie jej to wyszło . Swoją drogą jak byłem młodszy to też rysowałem jakieś bzdurne (nie obrażają twórczości twojej siostry ) komiksy.
Mozna prosic dedykacje dla mnie?? czekam na dalsze odcinki:P
Jak to czytalam.. to myslalam ze sie zsikam ze smiechu:):):) ten pamietnik najlepszy!! [respekt]
Lepsze od zapychaczy anime.
Twoja siostra nie grzeszy wyobraźnia
No wiesz, to raczej nie był komplement.
A następnych części tak szybko nie będzie, bo mam kłopoty ze skanerem.:(
To wez idz do sasiada i przeskanuje