Nie jesteś zalogowany.
Apropo co z anime ? Zan ma zabrać zaś pudło po odkurzaczu i przegrywamy czy co? wypadało by coś odnośnie wymiany zaplanować
Ja jesli chodzi o anime to jestem swirzakiem wiec nicnie przywioze chybaze ktos nie ma GITS'a lub Ninja Scroll'a
Co do reszty to jestem raczkujacy ale jesli ARD przyjedzie to wezme swoje GITS S.A.C. w RMVB bo chcial zobaczyl rmvb w dobrej jakosci
Edit: Caly tekst pisalem w czasie libacji i popelnilem "troche" bledow, ktore poprawialem ale pewnie jakies zostawilem wiec prosze o wyrozumialosc
Ale w kompie nagrywarka DVD wiec sie podejzewam napracuje
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-06-23 22:41:46)
rmvb i dobra jakosc to jakby powiedziec ze ladnie pachnie
cholera ja moglbym wziac cosik swojego ale jak znam zycie to jak ludzie zobacza to co mam to rozmowa pewnie przebiegalaby w taki sposob : Czesc to twoje? Moge zerknac ? i na tym rozmowa by sie skonczyla )) i ludzie zamiast spac przegrywaliby na zaboj moje dvdki nie wierzycie to zapytajcie sie WD albo mugena ^_^
Bylo edytowane i to dlugo i pewnie z jeszcze wieksza iloscia bledow. Ale obronic sie sproboje na konwecie gdzie bede mogl przedstawic argumety wizualne
Dobra zobaczymy ja sciagmolem wersje DVD i po konwersji na DIVX 1400 kbps niestety moje niskie umiejetnosci spowodowaly, ze obraz ma troche nie te proporcje ale tak mi rozpoznawaly wszystkie ripery. Wiec konwersja na rmvb nastapila w tej samej rozdzielczosci. Juz umiem zgrywac i jakosc jest taka sama ale pliki zamiast 260 zajmuja 190 MB troche oszczednosci przy dzwieku 5.1. Widzialem dziwne znieksztalcenia (tylko przy GITS S.A.C.) przy ruchu ale byly tez w wersji DVD wiec nie wiem czego to byla moja wina. Ja jestem za porownaniem wersji rmvb i avi szczegolnie,ze wersja rmvb miesci sie na 1 DVD
Ja nie mam nic przeciwko rmvb bo dla mnie to jest tak ocena przez "uzytkownikow" mp3 na podstawie plikow pobranych przy predkosci 92(jednostki nie pamietam ale alko robi swoje)z CD bo taka jest jakosc plikow pobranych z internetu (sam pobieralem). Ale mozna z tego formatu wyciagnac wiecej[okej]
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-06-23 23:45:55)
chciecie wiedzieć co to jakość to ja może wezme którys ep Ergo Proxy w mkv mój komp nie wydala i ścina mi a mam Geforce 5500 128Ramu na karcie i 512 Ramu na płycie a procek to Athlon 2000 xp
Przypominam że na 20 stronicy tego tematu jest lista ludzi jadących do niedzieli możecie się wycofać ale potem nie ma odwrotu.
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-06-24 08:37:09)
Zamiast stronicy podaj linka jeśli możesz, bo nie wszyscy mają taki sam podział stron (z powodu różnej ilości postów na 1 stronie).
Czy jest ktoś z Ĺodzi?
No.... nieźle..jakieś 17 osób.., czy coś takiego No to tylko jeszcze przeżyje ten tydz RPG pod namiotami i popijawa na ostatni dzień.., i dojechac na zlot tylko ten cholerny nocleg mnie jeszcze drażni : ale w razie czego można się uwalic gdzie kolwiek w domku ;P
O waśnie jakby ktoś mógł mi przegrac jeśli ma rzecz jasna DNA2 byłbym wdzięczny
wydaje sie ze tak, ale cos czuje dusz moja, ze i tak bedzie max 10 osob, bo reszta oleje sprawe
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
wydaje sie ze tak, ale cos czuje dusz moja, ze i tak bedzie max 10 osob, bo reszta oleje sprawe
no to bedzie najwyzej 10 osob , ale najwazniejsze zeby sie odbyl ten zlot
Tak to już ten czas kiedy zamykamy liste żadna z osób które znajdą się poniżej nie dała znać że nie jedzie więc uznaje że jadą i nie ma odwrotu Poniżej jest ostateczna lista ale to nie oznacza że nie można po prostu dojechać na własną rękę zapraszamy wszystkich :D
Oto lista :
White Devil Chechowice
Mugen Chechowice
Emulg Warszawa
johny_lenon Bielsko
rem_100 Nowogrod Bobrzański
Dzibril Zielona Gora samochod jesli bedzie jechal ^^
Atem Bielsko
Ard Slubice samochod mozliwosc odebrania ludzi ze stacji pkp(Rzepin, Torzym)
Lilith Poznan
Viader Zielona Gora
mikrus Warszawa samochod?
utsukushi Wroclaw/Zarów
Wersus Wilkowice
waski_jestem Warszawa
Dranzeer Skierniewice
NameLess One Piotrków Trybunalski
Jeszcze dzisiaj was poinformuje co do ośrodka itp. bo bede tam dzwonił.
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-06-28 16:12:16)
Sytuacja jest następująca:
Dzwoniłem do osrodka Pod brzozami kilka razy i nic dzwoniłem na kilka numerówi nic w związku z tym postanowiłem że nie bede więcej marnował czasu i załatwimy wszystko na miejscu . Spotkamy sie pod dwocem PKP jeżeli stwierdzimy jego brak to pod dworcem PKS to sie jeszcze wyjaśni. Myśle że nie bedzie problemu bo większość bierze namiocik a domek jeden lub dwa to sie wszędzie znajdzie :D
Ja już wiem, że niestety nie będzie mnie na tym zlocie. W lipcu będę miał zlecenie więc nie dam rady.
SZKODA, chetnie bym cie poznal w realu Suchy
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No ładnie jeden już odpada ciekawe kto następny
A gdzie jest zlot ?? W Ĺagowie oczywista
Spotkamy sie pod dwocem PKP jeżeli stwierdzimy jego brak to pod dworcem PKS to sie jeszcze wyjaśni.
No to by bylo raczej dziwne poniewaz jak znam zycie zjezdzac sie bedziemy caly dzien.
Moze lepiej by bylo wymienic sie nr.telefonow by w razie czego dzwonic i dowiedziec sie co i jak. Zeby numerki nie wyplynely moze lepiej by bylo to zrobic przez PW.[ukryty]
Ok, zagadałam z kim trzeba i mam 14-16 wolne:D Tak wieć przyjadę razem z koleżanką. Jak już mówiłam bierzemy namiot. No chyba że wyjdzie że wszyscy wbijają sie do domku to wbijamy się z Wami
Chciałabym tylko dokładnie wiedzieć koło której tak +/- się spotykami i gdzie.
PS. Czy przypadkiem ktoś nie będzie jechał przez Poznań (bez różnicy czym: samochód, PKP czy PKS) bo chętnie bym się podpieła (a właściwie podpięły:D), w grupie raźniej się podróżuje:) Zwłaszcza dwóm samotnym dziewczynom:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Wiec coz ja przez Poznan nie jade, ale wybieram sie pewnie do Zielonej Gory pociagiem z Warszawy (tylko sie dowiem ile chca kasy za taka przyjemnosc) pewnie o 14.05 jestem w Zielonej skad o 15.40F* mam PKS do Łagowa Lubuskiego (ale przyznam sie szczeze, ze nie mam pojecia co oznaczaja te F i * ). Wiec jesli ktos chce jeszcze jechac przez Zielona to bardzo chetnie. Chyba ze jest jakies dogodniejsze polaczenie.
================
cena biletu z wawy to ponoc 35.30 (ulga 37%, a normalny kosztuje 56)
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-06-29 00:02:15)
Powiem Ci waski, że wybrałeś dziwny pociąg. Ten o którym mówisz jedzie 13 godzin do ZIelonej i kosztuje ponad 100zł normalny. No i do tego masz przesiadki. Nie lepiej CI jechać tym o 8.25? Jedziesz bez przesiadek ok. 6godzin, normalny bilet kosztuje 56zł (czyli ulgowy jakieś 35zł) i do tego jedziesz przez Poznań:D
Luknij sobie na to
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-06-29 00:13:36)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."