Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
jeee... za-warudo, wydało 11 epek... a LuPerry 12...
więc jak zdążę, to naniosę poprawki na swoje napisy do 11 epka...
Jakoś nie widze tego 11 epka ale jeszcze poszukam.
tak ale jak probowalem sciagnąc 12 to niestety wyskakiwało ze torrent jest zły
[ZW] wydało też i 12 Róbcie napisy, a ja wam trochę błędów powytykam Chociaż o wiele bardziej bym się cieszył gdyby żadnych nie było
pawel198804 czytaj czasem to co ktoś już wcześniej napisał, sam siebie musze cytować:[cytuj]do 12-14 nie robię napisów, natomiast Smoczek będzie tłumaczył dopiero od nowego miesiąca (ach te limity)[/quote]
właśnie ściągnął mi się hardek do 11 epka od zw, więc zabieram się za poprawki...
Kurde epek nr. 12 jest całkiem fajny ale to co ma się zdarzyć w 13 chyba będzie "WYMIATALO". Kiedy wreszcei tripple edge wezmie się do roboty? Bez niego jest jakoś nudno. No ipo kiego ci admini rozpracowywują Ovana?
pawel198804 czytaj czasem to co ktoś już wcześniej napisał, sam siebie musze cytować:[cytuj]do 12-14 nie robię napisów, natomiast Smoczek będzie tłumaczył dopiero od nowego miesiąca (ach te limity)
właśnie ściągnął mi się hardek do 11 epka od zw, więc zabieram się za poprawki...
A co mnie to obchodzi kto co bedzie tłumaczył... nie mów mi co mam czytać bo sam widzę, że czytać ze zrozumieniem nie umiesz i na żartach się nie znasz...[shithappens]
Jeśli to było do mnie to czytałem po ajnigelsku ale mimo to zostaje pare niewiadomych. W 11 epku z rączką oavana coś siędzieje ale w najnowszej grze ma ją już powrotem. Po drugie to ze tripple edge zadziała to każdy wie tyle ze teraz trzeba się dowiedzieć kiedy. No a tak pozatym to najbardziej mi szkoda różowłosej czarodziejki bo jest naprawdę bardzo fajną postacią.
Eragon, a może byś tak jakieś ostrzeżenia przed spoilerami napisał?
P.S
Faim brawo za kontrargument...[roftl]
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-24 13:14:09)
Eragon, ale dopiero są dwa chaptery po angielsku...
WIELKI SPOILER
Tripple-Edge zadziała pół roku przed wydarzeniami w mandze, a co zrobił z Shino, to każdy kto czytał mangę wie...
Z tą rączką to nie wiadomo, się dowiemy ;P
KONIEC WIELKIEGO SPOILERA
pawel198804, a co mam ci odpowiadać... jak masz takie poczucie humoru, to twoja sprawa...
btw. uaktualniłem napisy, więc możesz "trochę błędów powytykać"...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2006-06-24 13:59:30)
WIELKI SPOILER
To wszystko Faim wiemy ale zastanawiające jest czemu Shino i co się działo z Tripplem przez te 6 miechów. Wiemy że zabijał(powiedzmy) ale co dokładnie jest jego celem? To jest własnie cała frajda z oglądania Hacka ze chcąc nie chcąc i tak wszystkiego pewnie sięnie dowiemy chyba, że przejdziemy grę( w wakacje na 90% zdobęde pierwsze 3 części gry a co dalej to zobaczymy). No i jakby ktoś mi mógł wyjaśnić czemu Tripple wygląda jak bohater duska?
KONIEC WIELKIEGO SPOILERA
Ostatnio edytowany przez Eragon (2006-06-24 14:19:21)
a ile już wyszło gier (z serii GU)?
kurcze oglądam se hardka od zw (wersja LQ) i w 19:25 restartuje mi się komp... co jest?
cóż, oglądam dalej na rawie...
dobra obejrzałem...
co do adminów, to sądzę, że oni to robią, bo ta ręka to jakiś cheat... a że byli w zmowie z TaN, to TaN im przekazał ciało Ovana...
co do gier, to ja nawet nie grałem w te związane z Bransoletą Zmierzchu... czyli Infection, Mutation, Outbreak i Quarantine... z tego co wiem, to z serii GU wyszła pierwsza... jeszcze była jakaś przez neta, ale to tylko w Japonii można grać...
jeszcze przydałoby się przeczytać novele (AI Buster, Zero, Another Birth, CELL), tylko nigdzie nie mogę ich znaleźć... ni CELL mam po japońsku...
Ostatnio edytowany przez FAiM (2006-06-24 15:06:28)
SPOILER
Nowy odcinek jest bardzo............powiem szczerze smutny(zjebany też jest). Przez moment miałem ochotę sobie popłakac[papatki]ale się powstrzymałem. Czemu, czemu oni to zrobili jużw tym odcinku? Myślałem że zabije jądopiero gdzieś w 18 a oni dali to już teraz!! Szlag by to trafił[klnie]. Co z tego ze z zapowiedzi wynika że Ovan powraca skoro nie ma jej a Haseo jedynie pała chęcią zemsty. Ovanowi też powinno siętroche oberwać. Nic tylko czekać na następny odcinek i wyjście gry po angielsku.
Koniec SPOILERA
Strony Poprzednia 1 2