Nie jesteś zalogowany.
pare dni temu wyszedł nr. 189
Koniec zapychaczy będzie za około rok.
Mózg Ci sie zlasował.
Podobno za 14 epów, przynajmniej DB tak napisali w openingu
Wanderer napisał:Polecam jeszcze te:
Suddenly Not Insecure
Zetsumo
Fenomenalne teledyski naprawde poezja[okej][respekt] jak ktoś zna jeszcze jakieś fajne niech poda[okej]
Dajcie spokój jak wy możecie oglądać te fillery ja się poddałem na 158 i dalej nie oglądam[blee] czekam na powrót do mangi, który nie nastąpi chyba nigdy[cholera]
DB pisało już że koniecz zapychaczy ma być w 182 odcinku teraz że za 14 odcinków. A pewnie będzie dopiero za rok w maju.
to jeszcze tych calych zapychaczy nie zlikwidowali? Mam zamiar zaczac ogladac te serie i jestem pewna ze zapychacze se odpuszcze. (a w niemczech maja dziwna klawiaturee.. Z jest zamienione z Y- ciezko sie pisze :/)
hehehehehehe jak dla mnie to nie wina niemieckiej klawiatury tylko tego że zmieniły ci się ustawienia klawiatury[los]
ale może się nie znam:P
raczej ze zmiana ustawienia (chociaz w niemieckiej klawiatórze serio te 2 klawisze sa zamienione ) unas sie tak robi jak ci sie ustawienia powala
wariacik napisał:Wanderer napisał:Polecam jeszcze te:
Suddenly Not Insecure
ZetsumoFenomenalne teledyski naprawde poezja[okej][respekt] jak ktoś zna jeszcze jakieś fajne niech poda[okej]
Dobrze przejrzeć ten temat:
http://www.animemusicvideos.org/phpBB/v … 69&start=0
wlasnie jestem w niemczech i pisze na niemieckiej klawiaturze dlatego marudze
ralphkun89 i BeAsTMaStEr: pierdzielicie głupoty!!!
pa3cja: wiem o co chodzi, przez tydzień musiałem na takiej pracować Okres gdy mój sprzęt był nie do użytku. Dostałem na tydzień jakiś szmelc przyjaciela mojej Mamy - Niemca Ale i tak bardzo mu dziękuję bo bez komputera i dostępu do internetu nie napisałbym pewnej pracy
Pamiętam jak miałem Amigę, to też tak było. Potem było mi się cholernie trudno przyzwyczaić jak dostałem PC-ta
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
12.07.06 Będzie podwójny odcinek Naruto. Wkońcu.
Ale Hinatka dała czadu Obecny filler to zdecydowanie jedna z lepszch historii w całym Naruto
Ale Hinatka dała czadu
Innej możliwości nie brałem pod uwagę. Jeżeli przyszły epek jest podwójny to może w końcu zakończy się ten rozdział zapychaczy.
Jedzie ktoś na Konwent o tematyce naruto?
Słuchajcie, mam 2 pytania dotyczące mangi Naruto:
1. który rozdział lub tom wyszedł ostatnio w angielskiej wersji językowej?
2. który rozdział to koniec 135 odcinka>>??
Jakby komuś zaznajomionemu w tym temacie się nudziło akurat to niech sie podzieli wiedzą... THX
Piter666: i tak dzieki:D
Ostatnio edytowany przez Ikari Shingi kun (2006-06-24 15:15:04)
Słuchajcie, mam 2 pytania dotyczące mangi Naruto:
1. który rozdział lub tom wyszedł ostatnio w angielskiej wersji językowej?
2. który rozdział to koniec 135 odcinka>>??Jakby komuś zaznajomionemu w tym temacie się nudziło akurat to niech sie podzieli wiedzą... THX
AD.1 - ostatnio w HQ wyszedł chapter 311 [japflap] (jeśli chodzi ci oczywiście o skany)
AD.2 - nie chce mi się grzebać w mandze/anime
Jak te zapychacze dalej będę tak emitować to jeszcze polskie wydanie Nuruto (JPF) prześcignie serię TV