Nie jesteś zalogowany.
To może ktoś zrobi wybory mistera? Znalazłoby się paru kandydatów Ja mogę ewentualnie głosy liczyć
ZALOZ TAKI TEMAT!!!!!! JAa tego nie bede robic bo to twoj pomysl!! ZALOZ TEMAT!!!
Moim zdaniem wybory byly zle. Bo np. nie kazdemu musza sie podobac te ktore zostaly pokazane tylko jakies inne z innych serii. Wiec na lipiec ja proponuje zrobic, ze kazdy uzytkownik powinien typowac jaka chce bohaterke (najlepiej 3). i wysylas do osoby ktora by to zliczala (moge to robic). i wtedy bysmy wiedzieli jakie sa najladniejsze z wszystki serii a nie tylko wybranych przez organizatora...
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-06-26 12:34:57)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
ale JaDaK, jak są normlane wybory miss to wybiersz z tych co kandydują a nie wybierasz se jakąś dupe z ulicy:)
Jasmine napisał:To może ktoś zrobi wybory mistera? Znalazłoby się paru kandydatów Ja mogę ewentualnie głosy liczyć
ZALOZ TAKI TEMAT!!!!!! JAa tego nie bede robic bo to twoj pomysl!! ZALOZ TEMAT!!!
btw. ciekawe , też se zagłosuje jak będzie:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-26 12:35:28)
No ale mi nie chodzi o jakies fajne laski z ulicy (chodz wole je )tylko kazdy by wybieral laske z jakiej chce serii i by miala pierwsze miejsce ta ktora najwiecej wytypowali...
tylko zauważ, że z twoim pomysłem jest o wiele więcej roboty, więc nawet nei wiem czy Prince_Vegeta([respekt]) by się za ta zabrał:) trzeb apatrzeć z tej strony:) a i tak napewno ci się jakaś kandydatka podobała:P
No ale mi nie chodzi o jakies fajne laski z ulicy (chodz wole je )tylko kazdy by wybieral laske z jakiej chce serii i by miala pierwsze miejsce ta ktora najwiecej wytypowali...
JaDaK, skoro żadna ci się nie podobała, to sam daj swoją kandydatkę. Jest tak, jak mówi Przemek3. Masz wybory miss to wybierasz z kilkunastu kandydatek. Żadna ci się nie podoba? Trudno. Nie głosuj. Kiedy indziej też będzie okazja
A takie zasady jak ty proponujesz zrobiłyby wg. mnie, za przeproszeniem, burdel. Bo zamiast kiolkunastu kandydatek byłolby kilkadziesiąt. I to takich, które miałyby po jednym głosie
PS. To ja Yoruichi już wybrać nie mogę, czy jak? No bo miała ostatnio 7 miejsce
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Nie nie mowie, ze mi sie zadna nie podobala, dalem tylko propozycje? niepodoba sie? trudno... niech bedzie jak bedzie... Bede glosowal na te ktora sa i nie uwazam, ze tam byly brzydkie bo byly tam moje faworytki, tylko chcialem to rozszezyc.
Ps. Wanderer no nie stety... ona tez byla moja faworytka...
Ps2. Ty masz tu znajomosci przepchaj ja jakos:)
zajebiscie saber na 1 miejscu i to mi s podoba :d, tylko dlaczego wsrod kandydatek nie bylo Lucy z Elfen Lieda?
mozna dac Yourichi w formie kota, może nikt sie nie kapnie:P
Ps. Wanderer no nie stety... ona tez byla moja faworytka...
Ps2. Ty masz tu znajomosci przepchaj ja jakos:)
Ja znajomości? Nie będępsuł zabawy. Na Yoruichi przyjdzie czas w sierpniu, wtedy wszystkim pokaże.
A jak na razie to już mam swoją kandydatkę, którą wystawię
EDIT:
mozna dac Yourichi w formie kota, może nikt sie nie kapnie:P
Tylko kto by na kota głosował
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-26 13:02:09)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Przemek3 napisał:mozna dac Yourichi w formie kota, może nikt sie nie kapnie:P
Zoofile?
znajda sie zapaleńcy:) niektóre kociaki wygląają tak słodko:)
Przemek3 napisał:mozna dac Yourichi w formie kota, może nikt sie nie kapnie:P
Może tym razem dam jakąś kandydatkę. Nawet mam już wytypowaną. Tę postać miałam wcześniej w avatarze, więc jak ktoś pamięta go, to będzie wiedział o kogo chodzi. I mam jeden obrazek, gdzie ta blondyneczka jest mocno roznegliżowana i w łapkach trzyma czarnego kota. Tak więc pośrednio może Yoruichi pojawić się w 2 edycji.
ja uwielbiam kotki!! ja bede glosowala n akota
a nie mówiłem że ktoś by się znalazł:D
Może tym razem dam jakąś kandydatkę. Nawet mam już wytypowaną. Tę postać miałam wcześniej w avatarze, więc jak ktoś pamięta go, to będzie wiedział o kogo chodzi. I mam jeden obrazek, gdzie ta blondyneczka jest mocno roznegliżowana i w łapkach trzyma czarnego kota. Tak więc pośrednio może Yoruichi pojawić się w 2 edycji.
To już wiem o jaką panią chodzi Chyba na nią zagłosuję, bo to też jedna z moich ulubionych postaci. Szczególnie zainteresował mnie fragment o roznegliżowaniu... Eeee... to znaczy kocie też. W końcu Yoruichi górą
Moja nowa kandydatka jest z całkiem nowego animca i potrafi ostro dokopać. Najlepiej z walkmanem na uszach
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-26 13:24:22)
[cytuj]
Moja nowa kandydatka jest z całkiem nowego animca i potrafi ostro dokopać. Najlepiej z walkmanem na uszach [/quote]
Zaczyna robić się ciekawie?:D:D
będzie ostra walka:) ja chyba zaczne przeszukwiać sieć w celu znalezienia sowjej:D
Moim zdaniem wybory byly zle. Bo np. nie kazdemu musza sie podobac te ktore zostaly pokazane tylko jakies inne z innych serii. Wiec na lipiec ja proponuje zrobic, ze kazdy uzytkownik powinien typowac jaka chce bohaterke (najlepiej 3). i wysylas do osoby ktora by to zliczala (moge to robic). i wtedy bysmy wiedzieli jakie sa najladniejsze z wszystki serii a nie tylko wybranych przez organizatora...
Ale każdy sam daje kandydatki, to nie ja wybieram wszystkie i każe głosować
można zrobić tak jak mówisz,ale jak ktoś już pisał ("zgubiłem" tego posta ) 1.byłoby dużo więcej roboty. 2. Nie każdy oglądał anime gdzie mogłaby być potencjalna miss , i by głosował tylko z tych które "zna" , a tak ma ładnie na fotkach prezentowane kandydatki (niewiem czy to ostatnie zdanie jest poprawnie napisane, ale mniej więcej wiecie o co chodzi ??:P )
Hmm... proponuję dodać nową zasadę. Może każdy napisze kilka zdań o swojej wystawianej kandydatce. Opisze ją z jak najlepszej strony, co potrafi, dlaczego inni powinni na nią głosować Może się wtedy zrobić ciekawie, bo sam opis może w mniejszym lub większym stopniu wpłynąć na jej wybór
ciekawe, ale niewiem co jabym miał napisać o swojej ? niewiem czy bym potrafił coś sensownego napisać[los], ale pomysł mi się podoba
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-26 13:38:47)
Oczami Fana Blog ;]
Hmm... proponuję dodać nową zasadę. Może każdy napisze kilka zdań o swojej wystawianej kandydatce. Opisze ją z jak najlepszej strony, co potrafi, dlaczego inni powinni na nią głosować Może się wtedy zrobić ciekawie, bo sam opis może w mniejszym lub większym stopniu wpłynąć na jej wybór