Nie jesteś zalogowany.
Wanderer dobry pomysł. Jestem za.
Moja nowa kandydatka jest z całkiem nowego animca i potrafi ostro dokopać. Najlepiej z walkmanem na uszach
Ciekawe, któż to może być...?;)
Może jeszcze parę słów od kandydatki, np:
"Marzę o pokoju na świecie, kocham zwierzęta (...)":-D:P
Tak się zastanawiam czy w wyborach mogłyby występowac np laski z galerii? Albo innych jpegów tu zamieszczanych, wtedy nie trzeba by było znać kandydatki?
(pytam bo na dysku znalazłem tą kawajke z długopisem... i tak minie tknęło)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
no to i ja coś dorzucę
- "Um.. Nee-san, przygotowałam ci bento. (..)" :D
Bardzo ładna, miła i opiekuńcza siostra. Jest dosyć młoda, ale zachowuje się niezwykle poważnie jak na swój wiek. Czyżby znowu czytała w moich myślach?
Ostatnio edytowany przez parara (2006-06-26 20:38:43)
KDE4 ssie
Ale już teraz napisze, że limit jest do 47 kandydatek + 3 wchodzą automatycznie.
Bo z tego co widze chętnych przybywa
Oczami Fana Blog ;]
A nie można tydzień wcześniej zacząć dawać kandydatki?
W końcu będziemy głosować dopiero w lipcu, więc nadal będzie to miss lipca:P
Zależy mi bo 8 lipca wyjeżdżam, a chce zobaczyć wyniki zanim wrócę.
P.s. Odrazu zamiawam sobie Hayase Mitsuki:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-06-26 21:56:14)
a ja moge teraz dac opis mojej kandydatki ?
ej kurde pogubiłem się jak dajemy zgoszenia?
Im więcej piękności tym lepiej. Pomysł jest niezły warto się pobawić. :-)
No tal, ale narazie ja sam będe musiał to robić ( wystawianie miniaturek, i posliczanie głosów ( a troszcze czasu na to zejdzie, więc myśle, że 50 kandydatek jescze jestem w stanie zrobić, tak aby jakoś to wyglądało ; )
ej kurde pogubiłem się jak dajemy zgoszenia?
Ja chciałem od 01.07.06 i przez tydzień dajemy fotki ( z opisem ?? )
A nie można tydzień wcześniej zacząć dawać kandydatki?
W końcu będziemy głosować dopiero w lipcu, więc nadal będzie to miss lipca:P
Zależy mi bo 8 lipca wyjeżdżam, a chce zobaczyć wyniki zanim wrócę.P.s. Odrazu zamiawam sobie Hayase Mitsuki:D
No niewiem co inni na takie coś mona by było niby zacząć szybciej , a co do Mitsuki Hayase - brała udział w pierwszej edycji, i nie może być teraz wystawiona
Oczami Fana Blog ;]
czyli moge wystawic jakas swoja kandydatke?
czyli moge wystawic jakas swoja kandydatke?
Nie no, trzymajmy sie tego 1.07, bo zrobi się bałagan. To tylko parę dni, można wytrzymać, ne?
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-06-27 12:03:15)
pa3cja napisał:czyli moge wystawic jakas swoja kandydatke?
Nie no, trzymajmy sie tego 1.07, bo zrobi się bałagan. To tylo parę dni, można wytrzymać, ne?
ok
a co do Mitsuki Hayase - brała udział w pierwszej edycji, i nie może być teraz wystawiona
A no tak zapomniałem:P w końcu sam ją dawałem:D
Wybory Miss bez Saber :/ co to za wybory....
Wczoraj wpadłem na taki pomysł ; ) ( i odrazu byłoby łatwiej i szybciej )
Że "fotki" kandydatek wysyłacie domnie na PM w postaci linku do ( fotosik ? ) mam nadzieję, że wiecie o co chodzi ; )
Ja widze w tym 2 plusy,
1- łatwiejsza praca w prezentacji kandydatek
2- troszke ( tajemnicze ? ),ale nie byłoby bałaganu jak w 1 edycji
Ps. Jak ktoś nie zrozumiał, to postaram sie zmodyfikować jakoś tego posta zeby było wszystko jasne ; ) , a napisałem teraz ( w pośpiechu ) żeby nie zapomnieć
I czy możliwe jest stworzenie własnej strony ze zdjęciami danej kandydatki i animacjami aby zaprezentować ją w całej okazałości?
Ja wolałbym jakby wszystko było na jednej stronie,ale niech inni się wypowiedzą jak wolą,
ja osobiście wole tak jak podałem ( z tymi linkami do zdjęć ) tak by było szybciej, i według mnie lepiej ; )
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-28 20:36:04)
Oczami Fana Blog ;]
Może jednak dac szansę postaciom które brały udział w poprzedniej edycji? Może jednak tamte dziewczyny wzbudzają większe emocje niż te które zostana przedstawione? To będzie bardziej fair. a jesli nie robić za dużego bałaganu, to można wziąć 5-6 pierwszych miejsc (albo 3 pierwsze miejsca) z poprzedniej edycji.
Ja z chęcią bym przygotował prezentację Pani Mizuho Kazami :]
I czy możliwe jest stworzenie własnej strony ze zdjęciami danej kandydatki i animacjami aby zaprezentować ją w całej okazałości?
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-06-28 20:29:12)
pomysł Vegety jest dobry, a pomysł ze stroną nie za bardzo, bo nie kazdy umie tworzyć strony:P
W ogóle to już się nie łapię... dam może swoją propozycję przeprowadzenia Drugiej Edycji Miss Anime Nie będzie całościowe, bo od tego jesteśmy wszyscy żeby to ładnie dopracować
1. Uczestniczy każda wybrana kandydatka, nawet jeżeli była w pierwszej edycji.
2. Wysyłamy fotki (max 3) do Prince_Vegeta, który zmienia ich format do miniaturki i daje na imageshack (według mnie najlepszy serwer)
3.Można zamieścić do każdej kandydatki opis, który zawierałby się w dwóch-trzech linijkach.
4.Kandydatki byśmy wysyłali calutki tydzień (od 01.07 do 08.07).
5.Prince_Vegeta "dostaje" trzy dni na sprawdzenie wyników i wypisaniu całej listy kandydatek wraz z opisem w pierwszym poście i zapisaniem miejsca kandydatki + trzy fotki
Teraz mam kilka pytań:
1. Jak robimy punktacje? Może nowa? Zostajemy przy starej?
2. Robimy każdą edycję w innym wątku, a jeden wątek będzie do dyskusji na temat tego konkursu, poglądy, problemy i z pytaniami (to co teraz robimy)? A może Jeden wątek do dyskusji, drugi wątek, w którym byłyby TYLKO I WYŁĄCZNIE posty prowadzącego?
3. Może w dalszych częściach ktoś będzie pomagał pionierowi tego przedsięwzięcia ?
Tyle z mojej strony
p0zdrawiam, n0need :]