Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam propozycje dodania opcji 'nieprzeczytane posty', w ktorej bylby zrzut wszystkich ostatnio nieprzeczytanych watkow i postow w nich. 'ostatnie 10...' jest dobre, ale to malo
tak, chodzi o posty, ktorych nie przeczytalem.
co do opcji - filtruje ona forum pokazujac tylko watki nieprzeczytane, badz takie, w ktorych znajduje sie nowy post. calosc jest liczona od momentu rejestracji uzytkownika i w kazdym momencie mozna wyrzucic wszystko do kosza. bardzo zwieksza to wygode korzystania z forum. nie wiem czy wyrazilem sie dosc jasno
Przyłączam się do propozycji
Takie rozwiązanie jest na innych forach i sprawdza się doskonale.
no i jak jest udział w kilku wątkach to potem można
zapomnieć kto, kogo, komu i czemu
trzeba dorzucać wątki do ulubionych, których i tak już jest pełno
Moim zdaniem nie potrzebne na 'jeden dzieĹ' Stron z ostatnimi postami jest kilka i w jeden dzieĹ wyszstkie na pewno nie 'przelecÄ '. Wystarczy pamiÄtac o ktĂłrej godzinie ostatnio sprawdziĹo siÄ forum
Gorzej jak to jest kilka dni (wtedy taka opcja byĹaby ok) bo teraz zaczynajÄ siÄ wyjazdy
a moĹźe by dodaÄ coĹ takiego jak "obserwowane tematy" ?
imho przydatne by było
tez jestem za w mniejszym lub wiekszym stopniu usprawni forum
.
Ostatnio edytowany przez pnat (2013-01-14 01:38:40)
Jestem za wprowadzeniem opcji "nie przeczytane posty". Znacznie by to ułatwiło życie jak sie np. cały dzień nie ma w domu i nie ma dostępu do forum. Już kilka razy mi ciekawe tematy umknęły :/
to byłby bardzo dobry pomystł popieram!!!
aaaaaaaaaa wam chodzi o "Zobacz posty od ostatniej wizyty"
aaaaaaaaaa wam chodzi o "Zobacz posty od ostatniej wizyty"
To by byĹo najprostsze do wykonania, ale sÄ dzÄ, Ĺźe jednak chodzi o 'Nieprzeczytane posty'. Niestety to by byĹo doĹÄ miejscoĹźerne, no ale od czego jest cache przeglÄ darki:).
pposty od ostatniej wizyty sa lepsze moim zdaniem
Jestem ZA[okej]
Ĺwietny pomysł....yyy chodzi mi o NIeprzeczytane posty[baka]----tak to jest lepsze od ostatniej wizyty...[osilek]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-27 10:15:47)
jak widze temat sie przyjal denerwuje mnie brak tej opcji tutaj, bo na innych forach taka opcja czesto jest. czesto ciekawe rzeczy umykaja. ale nawet dodanie 'zobacz posty od ostatniej wizyty' byloby duzym krokiem naprzod.
no jak widze tamat sie 'zgubil' i trzeba go odswiezac, wlasnie po to tez taka opcja jak 'nieprzeczytane...' bylaby przydatna.
a opcja nieprzeczytane nowe posty nie wydaje mi sie konieczna i tak wiekszosc dotyczy problemow: napisy mi nie pasuja, nie odtwarza mi czegos, itp. od jakiegos czasu po prostu olewam je
w przypadku pojawienia sie takiej opcji moglbys olewac te tematy dalej, ale nie znikalyby ci rzeczy wazne. zreszta zawsze mozna dodac opcje konfiguracji takiej opcji jak 'nieprzeczytane...'.
To byłoby wielce przydatne, największym jednak problemem jest (chyba) to, że Taipan musiałby całość samemu napisać, na co, prawdopodobnie, nie ma czasu ^^.
JA w każdym bądź razie jestem za.
Strony 1