Nie jesteś zalogowany.
Jak juz napisałem w temacie, nie mam pomyslów jakich zespołów słuchać (chodzi mi o metal) no HH I No Techno!!
Proszę o propozycje, godne uwagi z gatunku jakim jest metal..najlepiej z heavy, trasha, blacka,deathu...
Tu znajduje sie lista ktora znam i przesłuchalem....:
Ajattara,Anorexia Nervosa,Apocalyptica,Behemoth,Cannibal Corpse,Cradle of Filth,Cemetary,Crematory,Death,Dimmu Borgir,Dragonlord,Gorgoroth,Hammerfall,Horrified,Hypocrisy,Iced earth,Immortal,
In Flames,Iron Maiden,KAT,Korn,Marduk,Marilyn Manson,Metallica,Morbid Angel,MuDvAyNe,Necrophagia,Nightfall,Nightwish,Nirvana,Pantera,Paradise Lost,Rammstein,Satyricon,SENTENCED,Sepultura,Slayer,Slipknot,Soulfly,System of a Down,The Sins Of Thy Beloved,Testament,Tower,Vader,Vesania.......ufff:D to wszystko co znam i mam..jesli ktos zna cos godnego uwagi i nie ma tego na tej skromnej liscie niech pisze!!!!:)
O widze, ze sa juz 2 ale moze cos mocniejszego:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-27 13:33:58)
clawfinger:) fajny metalowy zespól:)
Papa Roach
Metal to nie muzyka ;] to tylko głośne walenie i charczenie, dobre tylko czasami.
Przejdź na Rock, Jazz, muzyke alternatywno-elektroniczną, klasyke :>
Panu juz podziekujemy, proszę dalej
Evanesence,Guano Apes,Placebo,Within Temptation,Disturbed,Godsmack,Sum 41 i Linkin Park(gorąco[cholera])
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-06-27 13:39:25)
Nic że miał być metal, a większość z podanych zespołów to rock i jego odmiany[baka]
stone sour - wokalista ze slipknot:)
coal chamber
fear factory
static-x - jak mogłeś tego nie znać:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-27 13:50:37)
Nic że miał być metal, a większość z podanych zespołów to rock i jego odmiany[baka]
Nie jest , źle czekam na mocniejsze zespoły:), cos jak tam na gorze w mojej liscie:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-27 13:50:29)
AC/DC, Black Sabbath, Blind Guardian, Dark Moor, Dio, Dragonforce, Edguy, Elvenking, Ensiferum, Falconer, Freedom Call, Gamma Ray, Grave Digger, Helloween, Iron Savior, Manowar, Metalium, Motorhead, Rage, Saxon, Sonata Arctica, Stratovarius,
Czyli takie dobre (jak dla mnie oczywiście), głównie Heavy/Power metalowe zespoliki
Spoko, przeanalizuje i moze cos z tego bedzie:) a Moze ktos zaproponuje jakiś dobry trash, death lub blacka??
Evanescene i Linkin Park - [gwizdze]
Zeus, try this:
Pantera, Down, Superjoint Ritual, Six Feet Under, Rollins Band, Nine Inch Nails, Ministry, Kobong, Neuma, Acid Drinkers, Brujeria, stary Korn, Body Count, Flapjack, Rob/White Zombie, Queens of The Stone Age, Primus
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Nikt jeszcze nie powiedział Therion
Spoko, przeanalizuje i moze cos z tego bedzie:) a Moze ktos zaproponuje jakiś dobry trash, death lub blacka??
oj tu by się przydał strusic xD może zaraz przyjdzie...
ja znam tylko Dark Funeral, Vader, Behemoth, Maychem, Cannibal Corpse, Satyricon, Burzum, Dimmu Borgir....
EDIT: Therion właśnie jak powiedział ralphkun.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-06-27 14:05:17)
Metal? ~Zeus weź kilka śróbek, postukaj jedną o drugą i...vuala.[taniec]
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-27 14:04:20)
ralphkun89 napisał:Nic że miał być metal, a większość z podanych zespołów to rock i jego odmiany[baka]
Metal? ~Zeus weź kilka śróbek, postukaj jedną o drugą i...vuala.[taniec]
Jak to mówi mój tatuś do osób nie orientujacych sie w temacie...cyt"Kibic z dala się nie wpierdal...".[madrala]
A dla kolegów z góry dzieksi za zespoły i dawajcie wiecej!!![okej]
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-27 14:09:05)
static-x - jak mogłeś tego nie znać:D
Mój brat słuchał blacka i deathu, wiec ja pomalu sie tez w to wkrecilem, a teraz sam słucham[okej]a ten zespoł z tego co pamietam jest tak słabiej grajacą kapela:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-27 14:18:04)
Z mocniejszych proponuje Children of Bodom, Bathory, Otyg, Vintersorg, może Samael jeszcze, i Ensiferum
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-06-27 14:19:43)
jesli chodzi o mocna elektronike to zajrzyj na c8 Polecam endusera, slepcow, shitmat, Ove-naxx, Noize Creatora,DuranDuranDuran itp itd. Aha, obadaj tez to .
Ed: Zapomnial bym o tym , tym i tym . Od tego mozna zaczac.
Ed2: A kto powiedzial, ze nie ma tu tez mocnych glosow i gitar??
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-27 14:35:30)
Nie nie szukam mocnej elektroniki tylko mocnych glosów i gitar!!