#21 2006-04-09 20:36:58

constans73
Użytkownik

Odp: Jeśli chcecie ześwirować- NIEBEZPECZNE DLA PSYCHE

Zgrzyt napisał:

constans73 pomyśl zanim napiszesz wiem że miałeś trudne zycie(raczej ludzie co ciebie znają) ale jak można przezywać takie cos ,ja myślałem ze będzie tam masakra gwałt itp. a tu takie coś, równie dobrze mogłeś dać swoje zdjęcie. Ja ciebie nie obrażam tylko zamieszczam swoja opinie jezor

PRZYZNAJE TO BYŁO POD WPŁYWEM CHWILI.

Ty widocznie dużo widzisz podobnej twórczości, dlatego oceniasz to jako błachostke.

Zobaczyłem, wydałem swoją opinie, i nie wstydze się szoku wizualnego.

ecchi_is_bad.gif

#22 2006-04-09 20:40:05

n0need
Użytkownik

Oglądnąłem, przeanalizowałem i "zopiniowałem".

Teledysk śmieszny i ogólnie trzyma się norm normalności, dla mnie ok. Gdyby była jeszcze lepsza jakość to było by cudownie, niektóre kawałeczki krótkie są ciekawe smile_big

Oceniam pozytywnie :]

Prosiłbym o nazwę piosenki jak można bo spodobała mi się.

Ostatnio edytowany przez n0need (2006-04-09 20:42:48)

#23 2006-04-09 20:56:10

Zgrzyt
Użytkownik

constans73 napisał:

Ty widocznie dużo widzisz podobnej twórczości, dlatego oceniasz to jako błachostke.

Wystarczy że widzę co ty piszesz.

#24 2006-04-09 20:56:16

kukisek
Użytkownik

Co wy piszecie teledysk fajowy z tego względu że jest zmontowany głównie z ... animowanych gifów dużo mam takich na kompie co była urzyta w teledysku.

hmmm...czyżby powstawało coś nowego ciakawe jak to nazwać GMV (Gifs miusic video) hehe[okej]

#25 2006-04-09 21:03:27

constans73
Użytkownik

Zgrzyt napisał:
constans73 napisał:

Wystarczy że widzę co ty piszesz.

Niektóre sceny sa dla mnie nienormalne. I wszystko.
Myśle że niema sensu rozwijać tej dyskucji. Bo moje zdanie jest jasne.

#26 2006-04-09 21:17:26

Zgrzyt
Użytkownik

Lubię mieć ostatnie słowo(zły nawyk), nienormalne sceny.. hmmm... świat jest cały nienormalny popatrz przez okno a nie piszesz o czymś co dzieci w wieku 5-7 lat widzą w telewizji.

#27 2006-06-27 11:40:30

hades 36
Użytkownik

Mogłeś zarzucić coś ciekawszego niż taki słaby filmik :-)

1a35b97f0d5e1bdb.jpg

#28 2006-06-27 12:13:05

opcy
Użytkownik

A mi filmik się podobał, śmieszny, muza też nie najgorsza, a że jakość słaba... no cóż może ktoś zauwazył że chyba cały materiał zawarty w filmiku to avatary więc i jakości nie ma się co czepiac.
Plus dla twórców za pomysł :)i dla Constansa że to wrzucił, chociaz może rzeczywiście potrzebował do tego aż takiego dramatycznego tytułu, wystarczyłoby gdyby umiescił to w "Coś Wesołego".

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#29 2006-06-27 12:32:13

Farfarello
Użytkownik

fajne, ale widywało się (drastycznie) dziwniejsze rzeczy.

#30 2006-06-27 13:00:37

Quithe
Użytkownik

Fajnie zrobione, fakt. Chłopie, ale Ty musisz mieć słabą psychę, że walnąłeś takie ostrzeżenie xP Ĺťadnego uszczerbku, zaraz ten filmik wyleci mi z pamięci jezor

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#31 2006-06-27 13:11:41

Prince_Vegeta
Użytkownik

Muzyka mi się podobała smile_big , a w samym teledysku też  niewiidze nic co mogłoby zryć psyche ; )

Oczami Fana Blog ;]

#32 2006-06-27 13:37:38

n0need
Użytkownik

Chcecie sobie NAPRAWDĘ ZRYĆ PSYCHIKE? Ja kiedyś to zrobiłem i do dzisiaj efekty są :/ Nic już mnie nie zaskakuje, śmierć to dla mnie błahostka, nie umiem się przejmować głupotami i ogólnie masakra... Jednak po oglądnieciu filmu na początku było super (uczucia etc., że takie coś oglądnąłem), a potem? Długi czas miałem problem bo ciągle w głowie miałem ten film.. Dobrze ponad 3-4 miesiące tak było, zasięgnąłem rady lekarza, byłem u psychoterapeuty czy tam psychiatry. Leczenie odbywało się bez leków...
TO JEST DOPIERO ZRYCIE PSYCHY! Nikomu tego nie radze i wszystkim wręcz ZABRANIAM oglądania filmików z tematyki...
SADOMASOCHIZM I MASOCHIZM !!!
NIE OGLĄDAĆ! Po prawdziwie morderczym filmie (2 minutowym), który był złożeniem takich ostrych akcji, przez długi czas nie mogłem stać na nogach (10-30 minut leżałem na łóżku), ogólnie CIEKAWIE pamiętam to...

Jeszcze raz oznajmiam, iż takie filmy mogą zryć psychike.. Ja już nawet nie chce widzieć na oczy takiego, omijam z daleko :/

Ostatnio edytowany przez n0need (2006-06-27 13:38:47)

#33 2006-06-27 13:42:59

ralphkun89
Użytkownik

hehehe n0need to może zapodasz jakiegoś linka, bo chciałbym sprawdzić wytrzymałość mojej psychiki.

#34 2006-06-27 13:47:40

Zeus
Użytkownik

Oj oj , masz słaba psyche, ja juz sie naogladałem takich filmó, ze powinienem lezec przypiety pasami do lozka w pokoiku bez klamek smile_big Ost ogldalem przy obiedzie, zakazany w europie i stanach film ukazujacy sekcje zwlok  ze wszystkimi szcegolami a potem krojenie kazdego narzadu...mniam smile

#35 2006-06-27 14:12:00

Hatake
Użytkownik

tak chcecie coś podobnego o czym mówi n0need? albo i gorszego?
Tu był link
mnie przy tym sciskało, z szoku, i czasami z obrzydzenia (ale pawia bym nie puścił[hehe])

EDIT: oczywiście to jest tylko tak dobrze złożony materiał, przy normalnym filmie nic by mi się nie działo, bo za długo by się akcja rozkęcała:D

EDIT: dziwne filmiki to sobie pooglądajcie, ładnie zmontowane, filmiki z jakichś wyścigów samochodowych, moto GP itp, wyścigówek przecinaków, dam jeden przykład:
Tu był link

Mod Edit:
To, że jest to taki temat a nie inny nie oznacza, że można wstawiać tu tego typu linki. Jak chcecie oglądać śmierć, zarzynanie i wyprówanie flaków to zapraszam na google.[bzdura]

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:52:23)

#36 2006-06-27 14:24:27

n0need
Użytkownik

Fajny ten filmik Hatake :]
Zeus, widzisz ty już masz zrytą psychike nie zdając sobie z tego sprawy (zdając, aż zanadto wyolbrzymiając jej wytrzymałośc..). Ja już też mam i ciężko coś temu zaradzić, nie mam jeszcze żadnych chorób psychicznych takich co by mi wadziły w życiu zbytnio, ale i tak nie jestem happy z siebie...
Ja mógłbym gadac długo o tym co by bolało najbardziej i to mnie boli, bo kogo spotkam, nie lubi o takich rzeczach rozmawiać i po prostu jak zaczynam ten temat (czasami dla próby) to od razu odpada nawet w rozmowach dwójkowych.. Dlatego dla mnie to nie jest miły znak :/
Tak więc nie mamy się z czego śmiać.
A zapodać nie zapodam, bo to co ja przeżyłem nie chce żeby ktokolwiek coś takiego przeżył! Tamten filmik był po prostu za mocny:O I co najgorsze był prawdziwy :/ A to, że to było jedno z moich pierwszych "starć" z takimi filmikami (Strasznie dużą ilościa Masohistycznych motywów, bólu, cierpienia, etc.) to powieliło uczucia moje strachu, obaw, nie wiem, ciężko nazwać te uczucia :{

Ostatnio edytowany przez n0need (2006-06-27 14:26:05)

#37 2006-06-27 14:27:34

MistrzSztuki
Zbanowany

Komuś się chyba nudziło... A jakie to było ORYGINALNE[rip]

#38 2006-06-27 16:17:11

SiwyCZR
Użytkownik

Filmik nie zryje psychy ale milo sie go ogladalo muzyczka troche smieszna i fajnie to zmontowane troche scen a z anime obejzec mozna bylo...

The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody

#39 2006-06-27 16:34:43

nazghoul
Użytkownik

nie wiem komu to ma zryc psyche? pieciolatkowi?

#40 2006-06-27 16:58:26

KAT
Użytkownik

[cytuj]Hatake wymyslil:
tak chcecie coś podobnego o czym mówi n0need? albo i gorszego?
LINK
mnie przy tym sciskało, z szoku, i czasami z obrzydzenia (ale pawia bym nie puścił) [/quote]

Heh... nic nadzwyczajnego... i watpie czy gorsze. 3/4 z tych filmow ktore tam sa ogladalem, i mam na plytkach jako ze uwielbiam horrory. Tak naprawde to wiekszosc z tych urywkow to najczystsza klasyka kinematrografi (w filmiku sa urywki z BRAINDEAD ktorego rezyserem jest nie kto inny jak PETER JACKSON). A film ma mylaca nazwe. Bylo i jest wiele gorszych, okropniejszych czy tam drastyczniejszych filmow niz te pokazane tam. Zapewne malo kto z was wie ze kino azjatyckie nalezy do czolowki jesli chodzi o takie filmy i wiekszosc z nich jest o wiele gorsza i bardziej poryta niz te na filmiku. Nie mowie tu o tak slawnej 7mio czesciowej serii jak Guine Pig (ktora tez jest chora, bo co moze byc normalnego w tym jak samuraj przez 46 minut trwania 2giej czesci rozczlonkowuje katana porwana kobiete?)... sa inne. Dla przykladu MU ZAN E. Nie pamietam tytulu ale byl taki film gdzie przez caly film jakas azjatka masturbuje sie katana i potem popelnia sepuku. Azjaci maja naprawde dopiero namieszane w glowie smile

A co do filmiku wystawione przez constansa... no sorry ale chyba mylisz pojecie "zrycia psychiki" bo dla mnie to zupelnie co innego. peace bro oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2024