#61 2006-06-28 00:08:32

ralphkun89
Użytkownik

Odp: Jeśli chcecie ześwirować- NIEBEZPECZNE DLA PSYCHE

z tego co mi się wydaje to nie był to poranek tylko świt, ale nie będę się czepiał:P

#62 2006-06-28 00:16:00

pa3cja
Użytkownik

KAT napisał:

To od nas samych zalezy gdzie nasza podswiadomosc ma granice, ile moze zniesc itp. Ty jeszcze poprostu nie trafiles na cos co by ta granice przekroczylo, ja tez nie. Jedni zniosa wiecej, drudzy nie.

To akurat fakt. Ja lubie ogladac horrory, ale takie baaaaaaardzp lekkie i do tego z kims. Moze to sie wam wydac smieszne, ale jak ogladalam w telewizji kawalek "Resident Evil" sama, to czulam taki niepokoj, ze przelaczylam na cos innego.[wstyd]

#63 2006-06-28 00:19:02

KAT
Użytkownik

Nawet nie wiesz jak bardzo ci zazdroszcze ze tak na ciebie dzialaja horrory. Ja niestety juz troche z tego wyroslem i mnie te filmy juz nie strasza tak jak kiedys. Teraz film na ktorym podkakuje to prawdziwy skarb dla mnie... odrazu oprawiam w zlota ramke i na sciane smile_big hehe zartuje smile

#64 2006-06-28 01:50:48

Kisiel
Użytkownik

Hatake napisał:

tak chcecie coś podobnego o czym mówi n0need? albo i gorszego?
Tu był link
mnie przy tym sciskało, z szoku, i czasami z obrzydzenia (ale pawia bym nie puścił[hehe])

Hahahahahahaha [roftl] Uśmiałem się smile_lol Aktorzy to musieli mieć ubaw podczas kręcenia "tego" [roftl] SUPER!!! Wyobraźcie sobie tylko jezor to jak 13 posterunek i odcinek z brzytwiarzem smile_big

Jedyne co ostatnio mnie straszy to gry: Silent Hill 3, Resident Evil 4, Blair Witch Project: Rustin Parr (POLECAM!!!)

Tak na zawiasie oczkod pamiętam jak byłem mały to strasznie sie bałem filmu "Godzilla kontra Hedora" smile_lol nie mogłem spać kilka nocy szalony traumatyczne przeżycie XD utrwaliło mi się

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:54:08)

10721827ve.gif

#65 2006-06-28 03:15:30

Hatake
Użytkownik

Kisiel ty spaczony umyśle^^ xD. śmieszy cię to xD hehehehehehe [joke]

#66 2006-06-28 10:35:50

Gumcia
Użytkownik

Hatake napisał:

tak chcecie coś podobnego o czym mówi n0need? albo i gorszego?
Tu był link
mnie przy tym sciskało, z szoku, i czasami z obrzydzenia (ale pawia bym nie puścił[hehe])

Ja jem....

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:57:15)

#67 2006-06-28 10:59:18

B4RT3K
Użytkownik

Tu był link - Tu macie coś smutnego i prawdziwego smutny

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:55:29)

#68 2006-06-28 11:03:40

lb333
Użytkownik

B4RT3K napisał:

Wytrzymałem tylko dwa zdjęcia. Przestańcie już wrzucać te linki... proszę.

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:56:17)

#69 2006-06-28 11:05:05

Enigma
Użytkownik

Ja tam wole Horrory typu Blair witch project, gdzie niema zadnych potworow ni krwawych scen poprostu film jest tak zrobiony zeby wyobraznia dzialala, aby to widz sie zastanawial co sie moze tam kryc a nie ze wyskoczy jakis swir z siekiera i wszystkich rabie... ale jesli chodzi o zywe trupy to ten z 2004 tzn swit zywych trupow jest calkiem przyjemny akcja jest szybka cos sie dzieje. Albo Dog Soldier tu niestety sa kiepskiej jakosci wilkolaki ale zato niemamy doczynienia z bada smarkaczy ktora przewraca sie co 5 krokow, tylko z grupka zolniezy co wiedza jak sie walczy.

#70 2006-06-28 11:29:03

pa3cja
Użytkownik

B4RT3K napisał:

panu juz podziekujemy.. brakslow

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:56:58)

#71 2006-06-28 12:02:48

n0need
Użytkownik

Z deka ostre... Jednak to wszystko prawda :/ Szczerze mówiąc tak od serca, z wielką chęcią bym takiemu manemu, o czym od dziecka marze gdy zobaczyłem coś takiego, włożył grzałke do gardła k..., niestety już nieciekawe przeżyłem wydarzenia i ja już praktycznie PSUJE swoją psyche ;(
Dla mnie tacy ludzie do są po prostu.. no nie wiem :/ Gdyby człowiek takiego ZAMODOWAŁ!!! To i tak państwo by nie patrzyło co tamten człowiek zrobił, ty go zabiłeś i masz potem problem, mimo iż człowiek chciał Cię zabić i np. jutro zabić 30 świn czy coś tam ;o

"Prawda jest tak niewiarygodna, że dla naszego dobra kłamiemy"

Według mojego skromnego zdania, powinniśmy zamknąć ten temat, bo mówienie o rzeczach, które na niektórych już nie działają, a na niektórych działa bardziej, jest szkodliwe dla każdego.
Tak więc gdyby tak zawiadomić moderatorów? Żeby najlepiej w ogóle USUNĄĆ ten temat!
Co wy na to? Miło się tak rozmawia, nie przeszkadza nam to, ale niektórym to wadzi i psuje psychike takie zdjęcia i ogólnie.. IMHO lepiej temat zamknąć smile
Podzielcie swoje opinie i jak co to dajemy znać modką.

#72 2006-06-28 12:12:11

Zeus
Użytkownik

B4RT3K napisał:

Widziałem juz to na innej stronce, i tam tez nie cieszyło sie popularnoscia, pozatym te zdjecia nie sa według mnie drastyczne, tylko smutne.[placze]

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:58:00)

#73 2006-06-28 12:27:13

Spyke
Użytkownik

@n0need czytałem twoje posty i i jak najbardziej jestem twojego zdania. Rok tem kumpel podrzucił mi płytkę na której był napis "Jak jesteś twardy to obejrzyj wszystkie filmy". Obejrzałem 8 z 150
1 - reklama już niepamietam czego -  nieprzestraszyła mnie bo wiedziałem że jest sztuczna dlatego uruchomiłme drugi filmik
2 - dwoje ludzi wspina sie po górach, (kręcone jest amatorską kamerą) nagle lina pęka i para spada rozstrzaskując się o góry - wyłączyłem
3 - koleś wywija swoim 3 metrowym penisem - nawet smieszne
4 - 5 minutowy film na którym koles najpierw montuje kamere a potem odcina sobie ręke - masakra!! dobrze że nie było dzwięku
5 - sadzają kolesia na elektrycznym krześle, wszystko pokazane ze szczegółami - już mi było niedobrze
6 - był tam jeszcze folder o nazwie Ogrish - obejrzałem 20 sekund jedenego filmu :/
7 - jeden z gorszych koles wskakuje do spadającej windy niestey nieudaje i odpada mu.. głowa =/
8 - najgorszy z najgorszych. Gdzieś chyba w iraku idzie dwoch kolesi - jeden trzyma kamere drógi nóż, podchodzą do jakiegoś gościa, jeden powala go na ziemie i podrzymuje kolanem, następnie wyciąga nóż i odcina mu powoli głowe smutny Krew tryska o koleś strasznie jęczy i krzyczy - do dziś mam to przed oczami i niedaje mi to spokoju smutny:(
Po tym co obejrzałem płyte połamałem
Nikomu tego niepolecam

#74 2006-06-28 12:40:06

Zeus
Użytkownik

Bym sobie cos takiego poogladał, nawet jesli potem miałbym od tego jakiś uraz w psychice...nie trzeba sie bać, życie jest zbyt któtkie aby nie korzystać...nic co ludzkie nie jest mi obce, ludzie umieraja, morduja, samookaleczaja sie, to nic nadzwyczajnego, było, jest i bedzie.

Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-28 12:44:57)

#75 2006-06-28 12:52:08

pa3cja
Użytkownik

a skoro ten temat bedzie zamkniety, to moge go na chwile wykorzystac? No wiec, chce sciagnac anime Spiral, i chcialam wiedziec czy mi sie oplaca czy nie, i czy to anime jest fajne. Pytam sie tutaj zeby nie zakladac nowego tematu jezor

#76 2006-06-28 13:36:00

ralphkun89
Użytkownik

B4RT3K napisał:

Dałem rade zobaczyć całość, ale przy takich fotach wymiękam, do czego ludzie się jeszcze posuną za pieniądze[shithappens]

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 15:58:21)

#77 2006-06-28 13:39:19

ralphkun89
Użytkownik

Spyke napisał:

@n0need czytałem twoje posty i i jak najbardziej jestem twojego zdania. Rok tem kumpel podrzucił mi płytkę na której był napis "Jak jesteś twardy to obejrzyj wszystkie filmy". Obejrzałem 8 z 150
1 - reklama już niepamietam czego -  nieprzestraszyła mnie bo wiedziałem że jest sztuczna dlatego uruchomiłme drugi filmik
2 - dwoje ludzi wspina sie po górach, (kręcone jest amatorską kamerą) nagle lina pęka i para spada rozstrzaskując się o góry - wyłączyłem
3 - koleś wywija swoim 3 metrowym penisem - nawet smieszne
4 - 5 minutowy film na którym koles najpierw montuje kamere a potem odcina sobie ręke - masakra!! dobrze że nie było dzwięku
5 - sadzają kolesia na elektrycznym krześle, wszystko pokazane ze szczegółami - już mi było niedobrze
6 - był tam jeszcze folder o nazwie Ogrish - obejrzałem 20 sekund jedenego filmu :/
7 - jeden z gorszych koles wskakuje do spadającej windy niestey nieudaje i odpada mu.. głowa =/
8 - najgorszy z najgorszych. Gdzieś chyba w iraku idzie dwoch kolesi - jeden trzyma kamere drógi nóż, podchodzą do jakiegoś gościa, jeden powala go na ziemie i podrzymuje kolanem, następnie wyciąga nóż i odcina mu powoli głowe smutny Krew tryska o koleś strasznie jęczy i krzyczy - do dziś mam to przed oczami i niedaje mi to spokoju smutny:(
Po tym co obejrzałem płyte połamałem
Nikomu tego niepolecam

Chciałbym to mieć ciekawe ile ja bym filmików wytrzymał.

#78 2006-06-28 13:53:16

Gumcia
Użytkownik

B4RT3K napisał:

[cenzura moda]! [cenzura moda] takich ludzi to mało. Ciekawe co by zrobili jak by ich sie obdzieralo ze skory. [cenzura moda] Plakac mi sie chce teraz. Zeby tak tych [cenzura moda] trafil !

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-28 19:00:40)

#79 2006-06-28 14:13:15

karoleq114
Użytkownik

kubik napisał:

Co do samego tematu to również jestem za jego usunięciem, bo jest pojebany ma maxa, zaraz sprawdzę kto taki mądry go założył[shithappens]

Temat założył Constans, ale na początku był tu tylko jakiś śmieszny teledysk.
A teraz przez tych co podawali linki jestem "z deczka" wku*wiony...[ostrzezenie][shithappens]

#80 2006-06-28 14:41:16

Kisiel
Użytkownik

Spyke napisał:

Widziałem.... Miałem po tym koszmary przez tydzień! widziałem to mając hmmm... 14 lat.
I powiem, że to był drugi taki film.. pierwszy był prawie identyczny ale z ruską mafią a jak mu cięli szyje to odgłos łamanych kości/karku był tak przerażający... geez nie moge nawet tego pisać bo mi niedobrze.

10721827ve.gif

Stopka forum

© Animesub.info 2024