Nie jesteś zalogowany.
a ja dałem siebie w przyszłości[szpan][los]
I tak moj jest najlepszy
Chyba mojego nie widziałeś....:P
A i z moją sygnaturką , myśle że ciężko konkurować...
Ja obecnie używam 3 avatarków:
Zauważacie podobieństwo?
Podoba mi się, że jednak są różne, ale takie same Dzięki temu zawsze można się kapnąć, że to jednak ja
Imperare sibi maximum est imperium
mój obrazek, to przerysowane i uproszczone logo zombie hunters. szukałem czegoś prostego i wyraźnego, gdy avatary musiały być 50x50; myślę, że ten jest całkiem udany.
edit. BLEAME (poza kreską) mi się nie podoba. wogóle manga tego autora mi się nie podoba; za mało tam dialogów, a to w komiksie mi nie pasuje. wolę klasykę: berserk, ares, shin angyo onshi, tenjou tenge.
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2006-06-30 18:12:50)
A ja mam ruszający się avek
a moj oddaje glebie mojej osoby , jakos tak bardzo, bardzo polubilem ta postac
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-06-30 18:46:17)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Co tu gadać...mój najlepszy i tyle:P Ja w sumie wszędzie mam Cartmana, ten z anfo chyba fajniejszy. Najorginalniejszy avatar ma gracol:P
Kubik, aż dziw, że jeszcze nie dostałeś bana, prawdziwy Cartman już dawno by miał xD
A ja mam z filmu Dom 1000 Trupów Roba Zombie, i najbardziej podoba mi się w nim pysk Kapitana Spauldinga (ten klown, jakby kto nie widział )
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Mój jest najlepszy - kurde bele!!
a moj jakis taki na przypal wziety zeby pusto nie bylo ~~ jak bede mial czas to sobie zmienie
No a mój jest, wiadomo z czego
ja mam chyba jedna z lepszych postaci w anime ^^ Hajime Saitou ^^ faja, luzak i kozak jak **** ^^
Ja obecnie używam 3 avatarków:
Kane - zdecydowanie sepia najlepsza zawsze uważałem za fajny ten co masz
Reaktywacja tematu?
A mój? Jak sądzicie?
Mam prośbę.
Na której stronce mogę znaleźć avatary z elfen lied ?
Bo szukałem i nigdzie nie ma.
A kto powie z czego to jest mój avatar? Tylko proszę żeby się nie wypowiadali ci, którym już to powiedziałem
a ja mam teraz inny niz na poczatku i tym razem nie z google, tylko zrobilam sobie "prawie" sama w Photoshop. Ale zawsze z jednym facetem . Na kazdym forum tylko on i on cholera..
EDIT:
chcialam se zrobic avatar ze zdjeciem mojej siostry, ale uznalam ze to bylaby juz lekka przesada
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-30 20:10:30)
Mam prośbę.
Na której stronce mogę znaleźć avatary z elfen lied ?
Bo szukałem i nigdzie nie ma.
Avatara najlepiej zrobic sobie samemu.
Wystarczy screen z anime lub jakaś tapetka. program graficzny i avatarek gotowy.
Swój robiłem w 5 min
Moj przedstawia moja osobe..a ze ja jestem the best! wiec i moj avatar jest THE BEST!!! :P:P <lubie byc skromnym>
Ja się tam nie wysilałem a avek jak widać ku czci i pamięci wspaniałego artysty.