Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
do kompresji mp3-jek? Tzn. do zmniejszania "wagi". Np. z 13MB do iluś tam...AIUTO!
EDIT: a taki najpopularniejszy?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-01 17:35:44)
CO? eee....nie czaję, to program?
EDIT: aaaa
EDIT: nom jest taki na IDG.pl, mało waży, nie wiem al to co stamtąd ściągnąłem to jakaś lipa
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-01 17:42:40)
Nie rozumiem, jak chcesz zmienić "wagę" Chyba pogarszając jakość Chociaż 128kbps w 44hz to standart i większośc jak mam ponad to zmieniam właśnei na to "odchudzam" plik niezauważalnie tracąc jakość dla ludzkiego ucha.
Polecam program GoldWave
nom, chociaż trochę by się przydało zmniejszyć, dzienks
MistrzSztuki napisał:do kompresji mp3-jek? Tzn. do zmniejszania "wagi". Np. z 13MB do iluś tam...AIUTO!
EDIT: a taki najpopularniejszy?
Po pierwsze gdzie zjadło początek zdania?
odpowiem za Mistrzasztuki W temacie - przeszkadza ci to ard? Zaczynasz sie zachowywać jak pan udzielny.
Po drugie Google zna!
oj oj może i ja tak zaczne?
Praktycznie to jest tylko nabijanie postów jednym zdaniem typu: "Patrz na google to nei forum do tego".
ard - fakt, znasz sie na wielu sprawach ale nie jestes wszechwiedzący więc daj już sobie z tym spokój
Praktycznie to jest tylko nabijanie postów jednym zdaniem typu: "Patrz na google to nei forum do tego".
Może i tak, ale wystarczyło wpisać w google 2 słowa i masz tyle tego do wyboru, że chyba ślepy by tylko nie znalazł. :-/ Temat zamykam, bo odpowiedź już padła, a zapowiada się na wojnę.
Strony 1