Nie jesteś zalogowany.
Hmm to jest pewien gostek z Heroes V
A szkoda bo tamten był naprawde fajny i się przyzwycziłem do niego:P
oto moj nowy avek ~~ mam nadzieje ze nikt sie do niego nie przywali ;f
OT: ~karoleq114, a w jakiej masz jakości SP? Jam mam DVD-Rip aż do ósmego sezonu (więcej nie wyszło jeszcze), dopiero potem z tv, ale też w bdb jakości...jak na tv rip:P Jak chcesz to wal na gg - fani SP muszą sobie pomagać:P Pewnie, że jeden chce drugiemu ukraść pomysł na avek - wtedy nie ma litości[zly]
Ja właśnie mam 8 sezonów w rmvb;(. Ale wiesz, moja propozycja co do wymiany nadal aktualna:D
Wkrótcę odezwę się na gg.
Sorry za OT
P.s. Ralphkun89, mówisz o tym z Hitsugayą, tak? Też mi się podobał, ale jednak zostanę przy obecnym
EDIT: Wiem, że rmvb to , ale przynajmniej da się oglądać. Mam dwa odcinki w avi, normalnie niebo a piekło. Dlatego mówię, obejrzę w rmvb, a potem zagadam do ciebie i pomyślimy nad wymianą
to tyle OT:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-07-02 15:08:33)
Mój Avatarek gości na kilku innych forach, w ramach promowania Anime. Większość ludzi nie wie co to jest to AIR, ale tutaj mam nadzieję nie będzie żadnych problemów
Mój Avatarek gości na kilku innych forach, w ramach promowania Anime. Większość ludzi nie wie co to jest to AIR, ale tutaj mam nadzieję nie będzie żadnych problemów
To zależy od tego , czy bardziej ci sie podobał movie ([okej]) czy seria ([beznadzieja]) .
Podobało mi się i Movie i seria. Ĺwietne wizualnie anime. Klimat lata w każdej odsłonie jest po prostu niesamowity.
mmmmm Air jest swietny , przynajmniej serial , kinówki jeszcze nie widziałem
a mi sie w sumie Air nie podobalo. Pare odcinkow bylo fajnych, ale reszta to nuda
a mi sie w sumie Air nie podobalo. Pare odcinkow bylo fajnych, ale reszta to nuda
Daltego wole kinówke , nie dość że jest bez elementów fantastycznych to jeszcze nie wieje z niej nudą.
A według mnie serial i Move bardzo dobrze się uzupełniają, i brak któregokolwiek z nich byłby dużą stratą. Dają one różne punkty widzenia na problem. W Movie zkończenie lepsze i jak widać niektórym bardziej pasuje, ale serial ma również swój klimat, a te czasami nudnawe kawałki pozwalają dłużej cieszyć się kolorami i dzwiękami jakie przewijają się przez wszystkie odcinki.
mi sie najbardziej podoba avatar Dehumanizer'a nie moge przestac sie na niego patrzec hipnotyzuje
A co powiecie o moim avku, może nie za ciekawy ale jest XDD.
mi się najbardziej podobaja dżibrila i kubika:D
Ard ma najlepszy bez dwoch zdan.
mi się najbardziej podobaja dżibrila i kubika:D
No ! W końcu...!
No ! W końcu...!
Siaki pewny siebie
Moje typy to:
Kane (idealnie zlewa się z forum),
pa3cja (YZAK!),
No1 (bo animowany, ja lubię animowane ),
karoleq114 (CRASH BANDICOOT! Ileż ja się nagrałem we wszystkie części )
Winged (Budzi respekt)
Suchy (bo ładny )
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-07-05 02:02:08)
moje fovourites:
Kane
grejpfrut
live_evil
Suchy
gracol
m_jay (ten z TOKKO)
Wanderer
strusic (każdy miał fajny^^)
lb333
Psychopata (ale to ten z tym animowanym okiem )
Ard też ma niczego sobie avatar
BTW: chyba zrobię sobie też jakiś animowany xD