Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W poniedziałek (czyli dziś) na kanale VOX o godzinie 00:05 będziecie Submarine 707R. Niewidziałem tego, ale recenzje które widziałem były słabe. Mam zamiar zobaczyć w jutro dać własną.;)
Po recenzach nispodziewałem się, że zobacze coś wybitnego. Mam wrażenie, ze straciłem te 7 kwadransów (bez kawałka), które mogłem poświęcić na coś bardziej przydatnego (naprzykład na wyspanie się, pod koniec z trudem udawało mi się zmusić do nie zaśnięcia). Była to historyjka dla dzieci, jeszcze niezaznajomionymi z japońską animacją. Pomyśleć, że Anime-Gate chce to wypuścić (strata czasu i pieniędzy) ilość fanów dzięki temu napewno się nie zwiększy.
Z drugiej strony niebyło to całkowite dno, czy jak wolą nie którzy . Z czystym sumieniem mogę to polecić tylko młodym fanom, którzy chcą się przeżucić na coś lepszego niż Pokemony.
Moje zdanie jest takie:
Obejrzałeś - gratuluje wytrfałości,
nie obejrzałeś - niewiele straciłeś.
Moja ocena: 4(może z +)/10
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-01-31 12:12:09)
Pomyśleć, że Anime-Gate chce to wypuścić
Cos widac ze nie jestes na czasie, bo A-G to wypuscilo juz dawno.
Cos widac ze nie jestes na czasie, bo A-G to wypuscilo juz dawno.
A tak masz rację[oops]. Chociaż na własne oczy nie widziałem płyt.
W ten poniedziałek nic nie puszczają na VOX .
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-02-05 21:52:27)
Dzisiaj wpadłem do Alberta złapałem za "To I Owo", popatrzyłem czy w przyszłym tygodniu będzie jakieś ciekawe anime i i okazałe się, że w na VOX piątek o 1.10 będzie leciało Record of Lodoss War: Chronicles of the Heroic Knight. Jestem ciekaw czy ktoś dotrzyma to tak nieludzkiej pory, dla tych którzy nie wytrzymają polecam raczej Ghost in the Shell: Stand Alone Complex o 23.00 na niemieckiej MTV.
qwa a mnie zakodowali jak da vinciego ;/
VOX kurde co to za kanał jest dostepny w sieci kablowej.....czy Cyfra +
imo w cyfrze ;f
Na zwykłej satce też jest, tylko musisz obrócić talerz, żeby ci niemieckie stacje odbierały. I poszukać oczywiście na tunerze sat.
Dziś na VOX o godzinie 00:10 (czyli znów o nie ludzkiej porze) będzie leciał Samurai Champloo.
Niestety niewiem które odcinki.
Może ktoś to obejrzy i zrecenzuje czy warto czekać, ja nie moge.
zdaje się że od piątki leci
Dobry, niemiecki, program rozrywkowy. Lubiłem ten kanał gdy był w kablówce UPC.
Strony 1