Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pytanie.
Kto podjąłby się narysowania dwóch lub trzech rysunków do mojego fanfica? Potrzebne mi rysunki konkretnej postaci (szczegóły przyślę na gg\o2\PM po zgłoszeniu), bez nadmiernej przesady w tłach. Cały fanfic, obecnie jeszcze w fazie WIP (20 stron A4 z czcionką s12 TNR), progress ok 40%.
Dotyczny on Melancholii. W całości pisany jest po angielsku. Będzie on zamieszczony na często odwiedzanej stronie, więc rysownik może liczyć na rozgłos. Oczywiście podkreślę kto wykonał rysunki.
Ktoś się podejmuje?
BTW. Jeśli ktoś się zgłosi, prosiłbym o zamieszczenie prezentacji skilla. Z góry dziękuję, to dla mnie bardzo ważne.
RiX out.
Musiałbym dokładnie wiedzieć co jest do narysowania:P
No ja tak samo. ^.-
Jeden rysunek gościa stojącego koło biurka w klasie, ubiór ma dosyć luźny, tło nie jest za bardzo ważne. Włosy w stylu Gilgamesha z F\SN (ta opuszczona wersja).
[[URL=http://img192.imageshack.us/my.php?image=fsngil5ig.jpg][/URL]]
Wogle resztę proporcji ciała można "zerżnąć" z Gila, bo gośc ma mieć taką samą posturę. Tylko że ma 17 lat lol.
Ubiór:
Koszulka na ramiączkach z napisem "Mario is a super guy"
Długie krótkie spodenki (lol), z wieloma kieszeniami
Szeroka przepaska na prawym nadgarstku
Łańcuch na lewym
Łańcuch na pasie
Łańcuch na lewej nodze
Kolory, wiadomo, nieważne, bo ma być B&W xP
Poza: Ma stać "nonszalancko", prawą rękę opartą na biodrze, ma się uśmiechać szeroko z zamkniętymi oczyma w stylu "^^" (tylko bardziej okrągłe). Lewa ręka opuszczona.
Dodatki:
Część ciała drugiego gościa po jego lewej (prawa rysunku)
z prawej biurko.
Drugi:
Ujęcie na twarz, częsciowo zasłoniętą nożem (takim do rzucania). I tyle.
Trzeci:
Na tle otwartej szafy z palcem wycelowanym w "kamerę", z wkurzonym wyrazem twarzy. (wyskoczył z szafy i krzyczy "YOU FAIL!")
Ew. Czwarty, od tyłu przy biurku przed kompem.
Koszulka z napisem "I HATE Zombies"
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-03 17:29:34)
Anyone?
ja rysuje tylko "neko" nic po za tym ^_^
a ja potrafie narysowac Kumagoru z Gravitation
a propo uzywal ktos programik "OPEN CANVAS"
Strony 1