Nie jesteś zalogowany.
Ja jestem zainteresowany tymi wersjami. Anime jeszcze nie widziałem, ale po tym co tu przeczytałem może okazać się bardzo ciekawe... chociaż może okazać się też, że nie
czyĹźby nasz kochany modek doĹÄ czyĹ do naszej grupy wyznawcĂłw:D:P btw. zapraszam na stronÄ poĹwiÄconÄ tĹumaczeniu mangi Higurashi:Oyashiro-sama's Children, niedĹugo pojawi siÄ pierwszy rozdziaĹ, wiÄc wyczekujcie z niecierpliowĹciÄ :P btw. stworzyĹem nowy temat o powstaniu naszej grupy ale nikt nie odpowiedziaĹ:(
Jeszcze do niczego nie dołączyłem, ale kto wie... kto wie... może jakaś krucjata mała będzie
to już my się postaramy żeby ci się spodobało[kombinuje]
Kurde, ludzie, wczoraj sobie ANSI odpuściłem na wieczór, a dziś się okazuje, że 13 ep wyszedł. Dziś się raczej nie spodziewajcie napisów.
CO?
SPOILER
Swoją drogą ciekawy epek, podobnie jak cały rozdział, wg mnie lepszy od drugiego i byc moze nawet przewyższający pierwszy... chociaz głupota Keiichiego czasem porażała, zamierzał na przykład wmaszerować do szpitala z siekierą za pasem!
[URL=http://img239.imageshack.us/my.php?image=higurashinonakukoroni13windxvi.jpg][/URL]
Zresztą zemściło się to na nim... Epizod zostawia troche więcej niewyjaśnionych rzeczy niż poprzednie,np sprawa wujkaktórego "zabili i uciekł", no i może mi ktoś wyjasnić kto zabił Rikę? nie przypominam sobie by Keiichi źle jej życzył.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
http://forums.animesuki.com/showthread. … 732&page=4 - podpowiedzi do anime, warto przeczytać pierwszą do 13 epizodu - wyjasnia
spoilery:
potencjalny motyw zabójstwa Riki, czwarta daje pewien ogląd na to, co naprawdę dzieje się w Hinamizawie. Tipsy nie są spoilerami, raczej zamierzonymi uzupełnieniami serii, bez znajomości których raczej niewiele się będzie z niej wiedziało. Pozdrawiam.
Napisy już są na stronie. Lepiej późno niż wcale.
good zabieram się za oglądanie
masakra o tej poże oglądałem..jutro coś napisze na temat tego odcinka..
no takiego zakończenia to się nie spodziewałem... a masakra to była... sporo ofiar ....
------------SPOILER--------------
Ale zostaje dużo nie widomych
np. kto zabił Rike ,co z wujkiem(wogóle to gdzie jego ciało)?
ale podobało mi się ostatnie życzenie i jego finał ,morał taki że cała wioska była zła, ale jak on przeżył(pierwszy raz!?)?
------------SPOILER--------------
Ale zostaje dużo nie widomych
np. kto zabił Rike ,co z wujkiem(wogóle to gdzie jego ciało)?
ale podobało mi się ostatnie życzenie i jego finał ,morał taki że cała wioska była zła, ale jak on przeżył(pierwszy raz!?)?
SPOILER
no jak by nie patrzeć, w 2 rozdziale eni widzieliśmy martwego Keiichiego:)
nmie też zastanawia, kto zabił Rikę, i co tak na[prawdę się stało z wujkiem Satoko[zezik]
a co do życzeń Kei0chana: coś musi w tym być bo to ni eprzypadek, ża za jego życzeniem ginie 1000 osób(lub więcej) a on sam przeżywa, może to on jest Oyashiro-sama, tylko sam o tym nie wie?? co ja gadam, przecież Virus to Oyashiro-sama:P
Koniec rodziału wiele rzeczy bez odpowiedzi...ale i tak to anime jest cholernie dobre:)
Ale dopiero w tym odcinku zwróciłem uwagę na to że postacie są kanciaste a Keiichi ma fajną kamizelkę
jak by ktoś nie wiedział, jest już raw do 14 epka:D:D