Nie jesteś zalogowany.
Wiem że wciąż wychodzą odcinki do tej serii, czy jest określone że ma ich być powiedzmy 30, czy zapowiada się kolejny tasiemiec ala DB, Naruto czy Bleach??? Niestety mam kłopoty z dostępem do netu na studiach i jestem w tyle.
Acha i jest to ciąg dalszy anime Blood the last vampire. Czy może się mylę???
było pisane 100 tysięcy razy i bedzie miało 52 epy
heh ard jesteś wredny:P
Mnie tam seria się mocno "podobać"[slina] Zwłaszcza z niemieckim subem grupy niemieckiej [GAX] tu kliknąć
Mnie tam seria siÄ mocno "podobaÄ"[slina] ZwĹaszcza z niemieckim subem grupy niemieckiej [GAX] tu kliknÄ Ä
mi siÄ podoba z jakimkolwiek subem, a tam sÄ
linki 'tylko'
do bt i ed2k, wiÄc zostajÄ przy xdcc
Epków będzie 52, tak przynajmniej napisano tutaj Co do "tylko" @fuchikoma to podana wyżej stronka jest skarbnicą prowadzącą do innych zbiorów niemieckich. Jeżeli chodzi o Blood+ to wystarczy wybrać grupę GAX, a jak komuś ciężko to niech tutaj (GAX) klika[kombinuje]
Ostatnio oglądam właśnie Blood+ i musze przyznać że to jest jedyny horror jaki toleruje. Aż nie chce oglądać ponieważ zamiast planowanego jednego epka oglądam 3-5.
Mam pytanie czy Blood+ jest to kontynuacja Blood the last Vampire? czy to calkiem inna historia?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Wydaje mi się że Blood the last Vampire to prequel Blood+, ale stronka AniDB.net jedynie informuje nas że są to powiązane anime. Jest jeszcze gra na PS2 która powinna łączyć fabułe Blood the last Vampire z fabułą Blood+.
Obie historie dzieją się w tym samym świecie, tylko w innym przedziale czasowym.
A ja wlasnie obejrzalem swiezy 33 odcinek Blooda od Bakakozou i jestem zachwycony nowym designem bohaterow . Szczegolnie Saya wyglada wyjatkowo apetycznie, z tego zachwytu az szykuje sie zmiana avka (lub ewentualnie userbarek) tylko musze jakis fajny moment zczajic . A co wy sadzicie o tym liftingu?
Ostatnio edytowany przez m_jay (2006-07-04 08:07:54)
Cicho bądź, ja jeszcze nie widziałem...
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
ja tez ;c
czekam na tych shizen suberow i ni ma odzewu ^^
tak samo jak school rumble wf juz wydaja 10 ep z miesiac kiedy juz chyba 12 jest
czekam na tych shizen suberow i ni ma odzewu ^^
Wole Bakakozou pod wzgledem wydawania epkow jakies systematyczniejsze
tak samo jak school rumble wf juz wydaja 10 ep z miesiac kiedy juz chyba 12 jest
Pierwsza serie tez w takim tempie wydawali Najpierw systematycznie co tydzien, az w koncu przerwy robily sie coraz dluzsze i dluzsze i ta 26 odcinkowa serie zsubowali w cos okolo roku .
Ostatnio edytowany przez m_jay (2006-07-04 12:58:50)
no ja sie zaraz zabieram za 38 odcinek do obejrzenia, nie będe spoilerował.
witam wszystkich
wybaczcie , że wtrące tu małe słówko. Mnie też Blood+ wciągnął ale niestety mam problem natury technicznej. Jestem uzależniony od polskich subów, które niestety ostatnimi czasy przestały się regularnie ukazywać. Dlaczego , tego nie wiem . Możliwe że osoby tłumaczące to anime mają ważniejsze sprawy na głowie. I tu pojawia się moja prośba. Czy mógłby ktoś podjąć się tłumaczenia tej serii od 33 epizodu????
Hatake napisał:no ja sie zaraz zabieram za 38 odcinek do obejrzenia, nie będe spoilerował.
Osz ty A tlumaczenia angielskie skad sie ma? Chyba ze ogladasz w natywnym jezyku anime
nie co ty mam angielskie suby nie no joke, oglądam w natywnym, a rawy musze miec do hardów, a jak mam to czemuż miałbym nie obejrzeć , no dobra mały spoilerek:
SPOILER
po 33 epie akcja będzie się rozwijać bardzo mozolnie.
SPOILER
oglądam w natywnym, a rawy musze miec do hardów, a jak mam to czemuż miałbym nie obejrzeć
Powiem jedno. Hardkor
po 33 epie akcja będzie się rozwijać bardzo mozolnie.
Buu , ale przynajmniej nowa Saye poogladam
Ostatnio edytowany przez m_jay (2006-07-04 16:24:32)