Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam tego anime od ponad roku i nie moge znaleść a widziałem, że tu na forum ma pare osób. Więc tak...
Chciałby ktoś mi to wysłać koszty wszytkie ja pokrywam pieniądze moge przelać na konto przez bank niestety nie posiadam wielu anime więc nie moge nic ciekawego zaoferować
jak ktoś wy był tak miły prosze o kontakt na gg : 4891168
no albo sie wymien z tymi co maja
Te anime za free to nie bo paczka za długo wy szła a ja nie mam czasu bo wym musial jezcze odesłać.. A Ci co mają?? Kto wy się wymienił bardzo mi na tym zależy... NA Płytki czyste DVD czy Cd wszystko jedno moge też zrobić przelew na konto..
Ostatnio edytowany przez Lompi (2006-07-05 16:38:54)
no albo sie wymien z tymi co maja
Ty wogule czytałeś ten pierwszy post?
Trochę sie wyróżnia więc nie powinieneś mieć problemy by go zauważyć.
Szukam tego anime od ponad roku i nie moge znaleść a widziałem, że tu na forum ma pare osób. Więc tak...
Chciałby ktoś mi to wysłać koszty wszytkie ja pokrywam pieniądze moge przelać na konto przez bank niestety nie posiadam wielu anime więc nie moge nic ciekawego zaoferowaćjak ktoś wy był tak miły prosze o kontakt na gg : 4891168
We fragmencie, który wytłuszczyłem jest wyraźnie napisane, że gosć nie ma wiele anime na wymiane...
Bankaii napisał:no albo sie wymien z tymi co maja
Ty wogule czytałeś ten pierwszy post?
Trochę sie wyróżnia więc nie powinieneś mieć problemy by go zauważyć.
Brrr.... powiało chłodem. A tak w ogóle to też sobie dwa słowa pogrubiłem.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-07-05 16:53:13)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dobra to nie ważne :P:P
Więc pomoże mi ktoś czy nie bardzo mi zależy
Strony 1