Nie jesteś zalogowany.
yol
Nie wiem jak wy, ale ja mam wielki problem przy wybieraniu serri którą mam oglądać i przeważnie czytam na forum co jest fajnego i oglądam to
Pomyślałem że temat w którym będą linkowane BARDZO FAJNE motywy z danego anime ułatwi wybór danej serri ^^. Wiem że można przeczytać recenzje i się dowiedzieć, ale ja mam tak i napewno większość z was że jak nie zobacze to nie uwieże . Więc pomyślałem że wycinanie fajnych motywów ułatwi nam wszystkim wybór ^^
Filmiki maks będą zabierały 15 mega więc bardzo mało i myślę że każdy będzie ściągał przynajmniej dlatego co się innej osobie podoba ^^
Prosze żeby nie było filmików z Hentai ponieważ wiemy co tam jest , najlepiej anime: akcji, sport itp
Programy które mogą pomóc w wycinaniu
1) VirtualDub
2) Windows Movie Maker
Żeby nie było dam wam trzy filmiki z Hajime no Ippo ponieważ uważam że seria ta jest taka super i trzeba ją obejrzeć , a z tego co wiem na tym forum jest mało znana
więc polecam ściągnąc te filmiki i od razu oglądać to anime ^^
1)Hajime no Ippo
2)Hajime no Ippo
3)Hajime no Ippo
Prosze o nie kasowanie tamatu ponieważ ułatwi to niektórym wybór
pozdr
enjoy
nikt się niczym nie pochwali ale z was lazy people :p
Temat jest ihmo spalony, komu bedzie sie chcialo wycinac i uplodowac jakies sample anime? No ale coz... zawsze to jakis nowy pomysl
wiedziałem że odrazu się coś ruszy jak napisze lazy people, a no i nie wiem czy to duzo roboty zaledwie
*trzeba miec ciekawy motyw
*wyciac
*wrzucic na server
*i napisac posta ^^
strasznie duzo
Ostatnio edytowany przez cieslak (2006-07-06 20:07:18)
no tak, z tym zeby wrzucic 15mb kwalkek z 15kb uploadem to to nie jest takie 5 minut.
strasznie duzo
mhm
Jednym sie spodoba, innym nie. Ci drudzy zaraz zaczną coś takiego uwaać za spoilery Jak to wyczuć czy coś jest spoilerem a coś nie? Cieżko! Dla jednego jest a dla innego nie. Lepiej Wstawiać tutaj Trailer - jeśli istnieje i Opening.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-06 20:34:05)
Dla mnie TO był bardzo fajny motyw w anime:
Mizuho rulez
Ogólnie ja mam słabego kompa i zabawa w wycinania trochę czasu zabiera, a dodatkowo nie działają mi .mkv w VirtualDubMod
Lepiej już pobawmy się we wstawainie własnoręcznie robionych trailerów.. kto umie i komu się chce, na pewno bedzie przy tym wiecej zabawy dla wstawiajacego niż przy zwykłym wycinaniu kawałka anime... a i odbiór sądzę ze byłby lepszy.
No1 przekonałeś mnie chociaż juz dawno to oglądałem...
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Zapewne długo cię nie trzeba było przekonywać
Najwyższy czas sobie odświeżyć stare dobre czasy