Nie jesteś zalogowany.
Mam wielka prosbe w sprawie napisow do Captaina Tsubasy...
Otoz powstaly napisy tylko do seri Road 2002, gdy tymczasem wielu zachodzi w mysli jak to jest ze nie powstaly napisy do najlepszych czyli pierwszych serii tego wspanialego anime...tak wiec w imieniu wszystkich tych ktorzy chcieliby napisy do tej serii prosze tworcow subow aby pomysleli nad moja prosba:D...dla nich[respekt]....
YO!!! POZDRAWIAM[okej]
[cojest]LOL
Eeech...
mow za siebie...
Prowokacja?
OMG...jak na razie same inteligentne odpowiedzi ida;]
???
ja sie wszedzie loguje tak samo zeby nie miec potem problemow z pamiecia...
a o co chodzi?
Ostatnio edytowany przez mistrz (2006-07-07 12:10:26)
Jak masz dvd-ripy pierwszej serii z angielskim skryptem to moge ci zrobić napisy
Przy pierwszym zakładaniu topica na forum powinna być jakaś ankieta, aby takie coś nie miało miejsca
podrzuć angielskiego hardka to zrobie ehh
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
aaaaa...no niestety mam bez skryptu... i wogole nie mam duzo epow bo napisow ni ma i mysle czy dalej sciagac...=((
eeee no....ziomki ja burdelu na forach nie mam zamiaru robic...pomyliliscie mnie z kims;D
Był juz jeden gość który prosił (no... prosił ) o przetłumaczenie Capitana Tsubay i w dodatku założył 2 tematy a zeby było śmnieszniej dwa różne tematy (różne nazwy róznie sformułowana treść) prosząc o przetłumaczenie...
Trzy tematy Jeden na następny dzień.
Ja mam gdzies kolesia ale widze ze dzialal przynajmniej w slusznej sprawie(chociaz nie pochwalam)...ale jakbym znalazl np angielski napisy to ktos by sie za to wzial???
Ja mam gdzies kolesia ale widze ze dzialal przynajmniej w slusznej sprawie(chociaz nie pochwalam)...ale jakbym znalazl np angielski napisy to ktos by sie za to wzial???
Pewnie tak, jeśli do tego dorzucił byś całą serię tsubasy w dobrej jakości to już wtedy na 100%
tak, zapaewne gdybys dorzucil mi w jakis sposob odcinki to wzialbym sie za to, zresztą nie tylko ja
...ale to gdybanie, bo skryptu ang. nie widzialem
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.