Nie jesteś zalogowany.
Czy idzie jakoś ściągnąć pliki amv i inne z www.video.google.com bo gdy naduszę download to nic się nie dzieje?
Trzeba mieć wpierw program, dzięki któremu będzie możliwe oglądanie filmików na własnym kompie z Google.video.com, po czym można je będzie ściągać.
1. Pod DOWNLOAD masz coś takiego: "No Google Video Player? Install it" i to Install it właśnie kliknij i zainstalujesz program.
2. Włącz setup i zainstaluj program, po czym normalnie klikasz w download lub Manual Download (jakoś tak)
PS. Wiecie teraz ja sam zapytam:
Jak ściągnąć plik i potem zapisać jako AVI? Żeby znów nie musieć od nowa ładować filmu na swoim kompie :/?
Bo tego to sam nie wiem ;c (Szczerze nawet za bardzo nie wysilałem się w tym kierunku, było 10 minutowe obeznanie i tyle )
Można łatwo sciągnąć w formacie mp4. Koło napisu Download masz liste, zaznaczasz Video IPod i klikasz download.
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2006-04-19 20:14:04)
Jak po raz pierwszy odtworzysz plik w Google Video Player to zacznie ci go sciagac na dysk jako plik *.gvi (domyslnie zapisuje do twoich dokumentow do katalogu Google Video), potem takiemu plikowi wystarczy zmienic rozszerzenie (albo bez zmiany rozszerzenia odtwarzac w MPC - u mnie dziala), bo wszystkie pliki na Google Video sa zakodowane DivXem z dzwiekiem MP3.
Zmieniłem na Video IPod i nacisnełem download i nic sie nie stało nichce mi nawet pobrać.
zainstalowałem a ściagnąć nadal nie mogę[placze]
http://www.lifehack.org/articles/lifeha … video.html tu jest sposób, a pod nim w komentarzach jest pare innych.
albo wchodzisz na stronke http://keepvid.com/ wklejasz tam linka i klikasz download
http://downloadgooglevideo.cjb.net/
Wklejasz link do filmu i generuje link do ściągnięcia ;p
Ostatnio edytowany przez Tarnum (2006-04-19 22:00:27)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Buahahahahahahahahaha [roftl] Trzymajcie mnie!!! [roftl]
Moi mili, chciałbym powiedzieć, że filmik:[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl] ;]
PS. moze zrobimy topic gdzie beda zapodawane filmiki?!
[roftl]
Oglądałem to v TV tego 5 kwietnia na dodatek z prawie całą rodzinką Na szczeście u mnie wszyscy są bardzo tolerancyjni i wybuchnęliśmy śmiechem.
BTW. Zepsuję zabawę Co powie taki 14 latek jak znajdzie ten link na naszym forum?
BTW. Zepsuję zabawę Co powie taki 14 latek jak znajdzie ten link na naszym forum?
Hmm... co powie? Pewnie się zaśmieje [hehe]
Albo po prostu nie zrozumie (raczej mierne szanse)
To ten z anfo?
Nie wiem czy jest na anfo. Dostałem link od kumpla
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-04-20 18:38:12)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Co powie taki 14 latek jak znajdzie ten link na naszym forum?
Ja mam 14 lat, i ostro sobie zgniłem z tego filmiku:-D
EDIT:
Co to się dzieje z naszą młodzieżą
Założę się, że niektóre 8letnie dzieci wiedzą więcej od ciebie o "zajeciu wymagającym krzepy":D(mówię o stronie teoretycznej, bo w praktyce to raczej[fuj]:P)
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-04-20 21:13:48)
Ja mam 14 lat, i ostro sobie zgniłem z tego filmiku:-D
Co to się dzieje z naszą młodzieżą
Wie ktoś może, czemu ie mogę oglądnąć zadnego teledysku z tej stronki? Stronka ładuje się do kończa, ale ekran nie jest pokazany w czałości ( brakuje trochę z dołu ).
Wie ktoś może, czemu ie mogę oglądnąć zadnego teledysku z tej stronki? Stronka ładuje się do kończa, ale ekran nie jest pokazany w czałości ( brakuje trochę z dołu ).
A czemu oszczędziłeś nam info? Jaki Win? (czy wogule, ale jak IE to raczej...), jaki IE i jakie pluginy do niego.
Do tego nie korzystaj z IE FireFox lub Opera to o wiele lepsza alternatywa.
aha, player na YouTube i GoogleVideo w jakiś sposób korzysta z flashu - zainstaluj najnowszy, moze pomoze (a jak nie to jeszcze schockwave)