Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
bo nie ma heh... przydalyby sie ripy z poloni
hhhhhmmmmmmmmmm.....co do jakosci to jest ze tak powiem nienajwiekszy rozmiar obrazu...(rm)...no sciagam z dowland-anime ale moze da sie znalezc lepszy...kurde no ze tez z tym tsubasa musza byc takie problemy[baka]
Obejrzyj sobie Hungry Heart Wild Striker. Też fajne i przetłumaczone.
bo nie ma heh... przydalyby sie ripy z poloni
ripy z poloni??? to juz napisy nie potrzebne...nie???
a o czym to jest???
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-07 12:34:21)
o piłce nożnej
kurdee.... ale tsubasa to tsubasa...to juz legenda i milosc z dziecinstwa...dla tego anime moglem wszystko...nie jeden sie na tym wychowal...tak samo jak DB...ale db mam po polsku ripy z rtl7;)
w tsubasie są niewymiarowe postacie i nierealne strzały itp. lepsze jak dla mnie jest wspomniane Hungry Heart Wild Striker, czy świetne Aoki Densetsu Shoot
a w Hungry Heart Wild Striker, masz realne strzaly ?? do tej pory mam w pamieci jak glowny bohater w ostatniej minucie rzuca sie w strone lini bocznej boiska i odbija pilke glowa i strzela bramke lub jak sie wybija w gore od plecow kolegi z druzyny normalnie wszystko jest tam realne nie ma co tylko pokaz mi takie zagrania np na mistrzostwach swiata w niemczech
pozdro
a z anime o pilce
to najbardziej realne jest aoki
ale najwiekszy sentyment ma sie do pierwszej serii tsubasy bo to pierwsze moje anime razem z daimose
Akcji z odbiciem się od pleców nie pamiętam, ale akurat w Tsubasie jeszcze lepsze akcje odchodziły.
[edit]
Już mi się przypomniało, ale tam chyba przebiegł po plecach i odbił się od głowy kolegi (jeszcze gorzej, to powinno go zabić:-D)
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-07 13:12:23)
no ale to [cenzura]biste bylo!!!!!!!!1 nie??? to jest tez juz sentyment...zreszta wielkie mi halo o realizmie kiedy wiekszasc na DB sie chowala:-D
~raziel4ever, ale ja nie napisałem, że w Hungry Heart Wild Striker są realne strzały ja tylko napisałem to o tsubasie, a że lepsze ADS i WS to już inna sprawa
Wogole na poloni leciały same klasyki, nie tylko Tsubasa ale i Gigi, jeszce jedna kreskowka o bejsbolu ktora wymiatała:)
Trzymajcie się Panowie tematu :-/
Strony Poprzednia 1 2