Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wiec dosc niefortunny temat ale mysle ze warto go zalozyc
Chcialbym zebyscie wpisywali tu tytuly filmow ktore maja taka sama lub bardzo podobna fabule jak serie epkow
Ja spotkalem sie tylko z jednym, mam nadzieje ze z ostatnim
"X the movie" i seria "X TV" - film jest praktycznie identyczny jak seria TV, praktycznie ten sam scenariusz, jesli ktos ogladnie najpierw X the movie to straci bardzo duzo przyjemnosci z ogladania serii TV ktora jest lepsza no i dluzsza
ara ara...
Armitage III - Polymatrix (Movie)
Armitage III - Polymatrix (OVA)
Armitage film i OAV bo film powstał z połączenia OAV'ki
Rahxephon seria i film to to samo bo film powstał z wyciętych scen z serii.
Nie jest to to samo co X bo tam film powstał wcześniej niz seria, która powstała od początku (i jest tak jakby histroią alternatywną)
z Pewnością Neon Genesis Evangelion filmy i seria:D jakby nie patrzeć
Czy ja wiem... Filmy NGE są jakby dokończeniem serialu, epilogiem.
A może Dragon Ball i kinówki Dragon Ball
Np. 1 seria Dragon Ball i 3 kinówka DB
A oglądałeś obie? Bo mi się wydaje że opowiadają zupełnie inne historie. Można by powiedzieć że czasami dość alternatywne, bo nie ma jak ich umiejscowić w czasie i rzeczywistości DB. No ale skoro podróże w czasie i różne wymiary wystąpiły w tym serialu, to może tu należy upatrywać rozwiązania tego problemu .
Rozwiazania tego problemu trzeba szukac.. w portfelach ..
Jak sie cos sprzedaje czemu na tym bardziej nie skorzystac
Oprócz NGE TV i NGE D&R, to chyba nic nie znalazłem,... ale... może nie znalazłem anime podobnych ale postacie z anime:
Elfen Lied i Yumeria; Nyu i Mone.... Nyuu... Nyuu... - Mone Mone... => czaicie o co biega, nie?
Na tej zasadzie to moze jeszcze Crux z FFU: "Kukuruyu" i Puru z SD Gundam (ten stary, a nie SD Gundam Force): "Purupurupuruto"
Strony 1