Nie jesteś zalogowany.
mu chyba chodziło o nie a nie ie
I tak niech sie zastosuje do tego co powiedziałem
Może rzeczywiście źle zrozumiałem... ale i tak opacznie można to zrozumieć
a ja mam problem wpisuje link tu z AMV z www.youtube.com i gdy wyskakuje Download Link obok pisze cos takiego Note: You must change the file extension to .flv jak mam zmienić plik na .flv?
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-07-07 12:53:01)
a ja mam problem wpisuje link tu z AMV z www.youtube.com i gdy wyskakuje Download Link obok pisze cos takiego Note: You must change the file extension to .flv jak mam zmienić plik na .flv?
dopisać .flv
lepiej zamilkne
Dla wszystkich, którzy używają FF wtyczka do pobierania video z takich serwisów jak:
Youtube, Google Video, iFilm, Metacafe, Dailymotion, Myspace, Angry Alien, AnimeEpisodes.Net, Badjojo, Blastro, Blennus, Blip.tv, Bofunk, Bolt, Break.com, Castpost, CollegeHumor, Current TV, Dachix, Danerd, DailySixer.com, DevilDucky, Double Agent, eVideoShare, EVTV1, FindVideos, Free Video Blog, Grinvi, Grouper, Hiphopdeal, Kontraband, Lulu TV, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, MySpace Video Code, Newgrounds, NothingToxic, PcPlanets, Pixparty, PlsThx, Putfile, Revver, Sharkle, SmitHappens, StreetFire, That Video Site, TotallyCrap, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, vidiLife, Vimeo, vSocial, Yikers, ZippyVideos
A do pobrania TUTAJ