Nie jesteś zalogowany.
W takim razie sami se dzwońcie ja miejsce na namiot nawet w lesie znajde a ten kto chce w domku to niech sie martwi i sam se załatwia
I nie pytać mnie o nic telefonów też nie chce na co mi one?? książke telefoniczną mi zaśmiecają a ja sie nie zgubie
No nie. Człowiek zrobi sobie kilka dni wakacji od kompa a tu takie rzeczy się dzieją:)
Jak dla mnie to możemy nocować pod gołym niebem:P
A tak na poważnie, to jeśli by wyszło, że wszyscy się do jednego domku zmieścimy to fajnie:) Ja tam się na to piszę. Moge nawet spać na podłodze, choc liczę, że jadą sami gentelmeni i ktoś odstąpi mi łóżko:D No ewentualnie mnie przygarnie
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-03 23:45:24)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja dużo miejsca nie potrzebuje..[wstyd]
Lol, to była propozycja?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
eee a co wy tak myslicie o spaniu. Kto tam bedzie spal:). Jak sie zrobi jakies ognicho to na pewno do rana bedziemy siedziec
No to jest kolejny argument żeby wszyscy wbili sie do jednego domku:)
Dobra ja życzę wszystkim dobrej nocy i ide spac bo rano nie wstanę do roboty
Moge nawet spać na podłodze, choc liczę, że jadą sami gentelmeni i ktoś odstąpi mi łóżko:D No ewentualnie mnie przygarnie
co do odstepowania lozka to bym nie liczy, ale nad przygarnieciem moglbym sie zastanowic
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Czyli powiedzmy, ze mamy w miare ustalone. bierzemy namiot (MuGen) + domek . Musze tylko pamietac by zabrac karimate
MuGen nie denerwuj sie to jest normalna sprawa przy tego typu wyjazdach
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-07-04 08:17:41)
W ramach przypomnienia jeżelil bierzecie domek to kotoś musi wcześniej go zarezerwować !!!
W sumie dobrze byłoby wiedzieć do końca tygodnia jak z tymi noclegami: kto bierze domek a kto namiot:) Przynajmniej ja bym wolała wiedzieć jaka jest sytuacja.
Do zlotu został trochę ponad tydzień a tu wszystko w powijakach praktycznie. Ja lubię improwizację ale bez przesady
nieche byc brtutalny ale ponoc upaly maja sie utrzymac przez 2tygodnie wiec branie domq nie ma sensu bo sie tam udusimy zreszta jesli bedzie 20 stopni w nocy (a na tyle sie zapowiada) to mam zamiar spac pod chmurka
to co na noc kompy do samochodow i namioty. Mi w sumie by pasilo bo komputerka i tak nie wezme bo musialem prawko wznowic i do sierpnia jestem bez aktualnego prawka
Ja tam jestem za tym żeby nie brać kompów. Przecież idzie przeżyć jeden weekend bez komputera. Możecie mi wierzyć na słowo:)
Ja tam jestem za tym żeby nie brać kompów. Przecież idzie przeżyć jeden weekend bez komputera. Możecie mi wierzyć na słowo:)
A czemu nie. Kompy na tym wyjezdzie nie sa zbyt potrzebne
hmmm... ale się rozpisaliście:P hmmm.... dopiero co wróciłem z obozu RPG. 10 dni pod namiotem ale mnie plecy napie******* hmm... Wersus jeśli dojade to pisze się na 1 z tych 3 wolnych miejsc w namiocie twoim anowu pod namiot mam nadzieje że tam trafie....:P
Co do kompa - przydałby się, ale nie jest aż tak potrzebny. ide do lekarza jeśli nie przestaną mnie bolec plecy....[placze] tylko żeby mi to planów nie popsulko
Pewnie wyrzucił 20 na kości.
MSPANC - to było odrobinke za trudne ( czyt. nie wiem o co biega)
Założyłem że grali w systemie opartym o d20....
Pewnie wyrzucił 20 na kości.
Albo jest łotrzykiem:P
~Dranzeer nie ma sprawy:)
A kompy się przydadzą. Bo jak ~utsukushii weźmie swoje pudełko po odkurzaczu "to nie ma ch***a we wsi"[taniec]
Ja tez sie pakuje pod namiot. Tylko pytanie czy ma ktos jeszcze wolne miejsca ?
Lepiej niech każdy kto ma weźmie namiot bo po pobierznych obliczeniach to się niezmieścimy
Lepiej niech każdy kto ma weźmie namiot bo po pobierznych obliczeniach to się niezmieścimy
nie boj zaby nie raz sie bylo na wypadach pod namioty . I juz obczajilismy z kumplami baze do 2 moze wejsc max 5 osob