Nie jesteś zalogowany.
Aż takie dobre są te rawy? Hej Zatoichi, może obgadamy szczegóły na forum Akatsuki (tam wiecej osob sie wypowie na temat tych rawow, poza tym gdybys mogl to podaj tam te wszystkie linki). Z góry arigato
Aż takie dobre są te rawy? Hej Zatoichi, może obgadamy szczegóły na forum Akatsuki (tam wiecej osob sie wypowie na temat tych rawow, poza tym gdybys mogl to podaj tam te wszystkie linki). Z góry arigato
Czy są takie dobre, nie wiem. Nie ściągam innych. Porównując z tym co wypuściło Ayu robiące prawdopodobnie na rawach l33t, to jakość znacznie lepsza. Zresztą ściągnij i porównaj sam.
Szczegóły obgaduje zawsze na priva ;P A na inne fora oprocz anfo i ansi nie wchodze, bo nie mam czasu by je sprawdzac. Jesli chcesz to moze tam zamiescic te linki, oczywiscie z odpowiednia sygnaturka. Oficjalna strona Akatsuki wyrzuca błąd.
A tu kolejne nadrabianie zaległości: odcinek 3 (wersja APeopleRaw)
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-07-07 08:23:24)
Zatoicj poseedowali byście Blaech Ending 3 (13 wersjii bez kredytków)
coś nie na temat :/
Ostatnio nie miałem czasu wiec dzisiaj chciałem nadrobic zaległosci zwiazane z Higurashi ( Dosć długo nie czytałem tego topica i miałem jeden chapter do tyłu) napaliłem sie że ogladanę cały 3 chapter i ściągnałem odcinki 9 do 12, a tu dupa zbita bo jeszcze jeden odcinek do ogladnęcia
Oczywiście jeżeli miałbym wybierać miedzy Yoruichi a Oyashiro-samą wybrał bym Yoruichi (ale to dlatego że jestem założycielem religii i inaczej nie wypada ). Propo wierszyków:
Gdy cykady zaczną płakać.
Przyjdzie kogoś nam rozpłatać.
Oyashiro klątwę rzuci.
Niedowiarków zbałamuci.
Jeśli ci się nie podoba.
Niech cię jakaś moc gdzieś schowa.
Sprawa to najwyzszej wagi,
że zabraknie ci odwagi.
Wszystko dobrze jest do kiedy.
Nie napytasz sobie biedy.
No i się zakończy gdy:
Higurashi no naku koro ni.*
*Wyjaśnienie dla nie kapiących tegoż zwrotu.
No i się zakończy gdy
Gdy płaczą Higurashi (jap. cykady)
Ale ponieważ sie nie rymowało... Dobry poeta nie oi sie używać zagranicznych zwrotów
Dzięki Arry, zasysam 13 odcinek. Dzisiaj wieczorem miałem zamiar obejrzec odcinki od 9 do 12.
Arry jak będe potrzebował kiedyś wiersza wiem kogo prosic o pomoc
Wiem, gdzie jest ta strona. Chciałem tylko zwrócić twoją uwagę na to, że macie już jeden adres, który wystarczy przekierować na nową stronę. Zresztą wszędzie jeszcze widnieje stary adres. Po co wam aż tyle stron: następna. Nie można zdecydować się na jedną i na nią skierować wszystkie adresy??? Taka mała uwaga odnośnie ułatwienia zwykłym śmiertelnikom odnalezienie się w tym bałaganie.
Posty z linkami są w tym topicu. Jak nadrobię zaległości, zbiorę je może do kupy.
Kolejny RAW w wersja APeopleRaw: Odcinek 5
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-07-08 13:37:08)
W sumie trochę nie w czas, ale po ponownym obejrzeniu 13 epa zauważyłem coś dziwnego. Widzieliście chłopca stojącego obok Riki we wspomnieniach Satoko? Wyglądał zupełnie jak Keiichi. Na początku pomyślałem, że to Satoshi, w końcu był do Keia bardzo podobny (choć dokładnie go nie widzieliśmy), ale w późniejszej scenie Satoshi miał już jasne blond włosy. To znaczy, że we wspomnieniach Riki, Keiichi bawił się z nimi, kiedy były małe. To może oznaczać, że Keiichi tam mieszkał wcześniej!
Ponadto, obejrzałem ostatni pierwsze cztery epki i (sam już o tym zapomniałem) jest tam dużo informacji o Renie, o których nie powinniśmy zapominać, jeśli chcemy rozwiązać tę zagadkę. Mianowicie: Rena mieszkała w Hinamizawie, po czym wyjechała i znów wróciła. Miała jakieś bliższe kontakty z Oyashiro-samą, twierdzi, że stała nad jego łóżkiem i przyglądała się jak śpi. W dodatku chodziła z bejsbolem po swojej szkole w poprzednim mieście i wybijała szyby. Podobno ktoś stracił wtedy oko. Powstaje pytanie: czy Rena ma taką samą przeszłość w każdym chapterze.
BTW Nie chcę tu spoilerować wydarzeń z mangi, ale jest w niej napisane, że Keiichi przyjechał do Hinamizawy, bo jego ojciec chciał urządzić tam pracownię (w końcu jest artystą). Tylko, że to się nie zgadza z wydarzeniami z anime. Mogę się mylić, ale rozwiązanie zagadki (o ile jakieś będzie) może być inne w mandze, w anime i w grze (nie grałem w pełną wersję, a w demo tylko krótko, więc nie wiem dokładnie jak ona wygląda w pełnej wersji).
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-07-09 00:22:43)
jak mi się sciagnie i lb333 zrobi napisy to synchro tez będzie;]
Przemek3...obiecałeś[wstyd]
Do epka 13 - RAWA:(
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-10 10:42:37)
Przemek3 napisał:jak mi się sciagnie i lb333 zrobi napisy to synchro tez będzie;]
Przemek3...obiecałeś[wstyd]
Do epka 13 - RAWA:(
Przemek3 chyba wyjechał. A sam nie możesz zrobić? To chyba nie problem.
Ale bezsens. To po jakiego grzyba mam potem to oglądać? Co napięcie będę przeżywał??? ĹťEBY OBEJRZEÄ zrób sobie napisy...nowa oferta od Iba333...[beznadzieja] WIELKIE DZIÄKI!!! za radę ALE BEZSENS!!!! Te wersje się zdeczka różnią i trochę trzeba się pomęczyć niż zazwyczaj w czymkolwiek.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-10 10:48:13)
Ale bezsens. To po jakiego grzyba mam potem to oglądać? Co napięcie będę przeżywał??? ŻEBY OBEJRZEĆ zrób sobie napisy...nowa oferta od Iba333...[beznadzieja] WIELKIE DZIĘKI!!! za radę ALE BEZSENS!!!!
Nie wiem czy mnie rozumiesz... nie musisz każdego zdania przecież dopasowywać. Poprawiasz tylko ilość FPS i przesuwasz o jakąś ilość klatek (jeśli się nie będą zgadzały). Nie musisz całego oglądać.
ja juz mam od jakis 2-3 dni odcinek 14 a wy dopiero o 13 gadacie