Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich, już od bardzo dawna poszukuję anime A.D. Police Files, jest to brdzo stare anime aż z 1990r. i nigdzie go nie moge znalezc, po niecie krąży wersja TV ale OVA ni widu ni słychu... jeżeli ktoś posiada ten skromy tytuł prosze o kontakt, dam za nie praktycznie wszystko co zechcecie oczywiśćie w granicach rozsądku
pozdro
Jeśli tak bardzo zależy Ci na tym tylule to zajrzyj na kanały grup, które to zsubowały i jeśli nie leży na jakimś bocie to poproś tam ładnie kogoś z grupy, aby dany tytuł Ci udostępnił.
hehe łatwo ci mówić... jeszcze trzeba wiedzieć jaka grupa to przerobiła...
Lol! Jakbyś przeczytał FAQ (co powinieneś zrobić przed napisaniem pierwszego posta na tym forum) to wiedziałbyś, że takie informacje znaleźć możesz na ANIDB. Bez komentarza. Tam też znajdziesz namiary na kanały poszczególnych grup.
...przecież jest coś takiego jak anidb.
ja mam i sie wymieniÄ dam OVA, caĹe 12 epĂłw hehe. jak co to na gg kontakt lub P'M
no co fakt to fakt mozna tam znalezc jaka grupa tlumaczyla, ale oni wszyscy podaja irca, o ktorym nie mam zielonego pojecia, podchodzilem do niego juz kilka razy z roznymi tutorialami i ni groma nie moge go rozpracowac a przewaznie jak wchodze na kanal akiejs grupy to nikogo tam nie ma ;/
a to sorki to jest w tym wypadku seria tv
ja to mam od Rippuing-gods dvd-rip 12 epow tv
dobra tego nie mam
A mnie sie widzi że to powinno być na Mułku. Tam szukałeś?
Jest, jest. Po około 6 źródeł na plik - sprawdziłem. Na eMule jest wszystko
Jest, jest. Po około 6 źródeł na plik - sprawdziłem. Na eMule jest wszystko
Zależy czego człowiek szuka. Ja na przykład prawię nic tam nie mogę znaleźć z tego co bym chciał. Po prawdzie nie ma tego nigdzie poza sklepami i wydaniami oryginalnymi
hmmm... emule ... 6 zrodel... kolejka po 1000osób... to bedzie jakis miesiac z kawalkiem na jeden odcinek
ard- a ile ma mniejwiecej jeden ep?? ale chyba juz temat bedzie nieaktualny poniewaz zglosila sie do mnie jedna osoba i mam nadzieje ze bedzie wszystko OK
ja to mam
Ja to mam grupy Exiled-Destiny ogm.
Jak ktoś był by zainteresowany to walić na gg:7642132 (zawsze niewidoczny)
Widziałem tę pozycję na torrencie : www.boxtorrerts.com
Swoja drogą pojawiło sie tam sporo nowych anime.
http://www.boxtorrents.com/details.php?id=129342
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-07-08 18:23:55)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
mbell do czego to link? bo to ad police nie jest btw. na tej stronce mozna sie jakos zalogowac ?? bo ja to wiekszosc anime biore z http://www.animeyume.org ale A.D. POLICE Files nie ma ;/ tylko seria tv...
Strony 1