Nie jesteś zalogowany.
Nie naruto to już nie to oczywiście chodzi o anime, bo manga sie posuwa do przodu i jest fajna a anima cofa sie i jest nudna już niedługo jak to potrwa to zaczne oglądać pokemony:D
Tak źle to chyba nie będzie, że manga dogoni anime Manga polska dogoni anime dopiero za jakiś rok, może półtorej Ale kto wie co wymyślą
Ostatnio edytowany przez Tzeentch (2006-06-25 20:13:29)
z nimi nigdy nic nie wiadomo :/ a co do mang mogli by je wydawac szybciej.., no ale niestety tak nie będzie
Nie jest źle w końcu Naruto wspomniał coś o swoim przyjacielu, a więć może to być dobry znak. Chociaż patrząc na tytuły następnych epków spodziewam raczej tych mający komediowy charakter.
Przetrwałem ostastni epek Naruto i ide pić, ponieważ inaczej nie można. Nie dziwie się dlaczego ten odcinek wywołuje myśli samobójcze.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2006-07-07 13:17:58)
Ostatni? Czyli który? 34565773xx?
Czy chodziło ci ostatni który został wypuszczony? Naprawdę taki **** a właśnie miałem siadać, to zrobie to przed snem ostatnio mam olbrzymie problemy z zasypianiem
mi tam zapychacze nie przeszkadzaja ale ten powiem jest podobny do makaonowego rasengana
gorzej! gorzej! w sumie trochę sie pośmiać można ale i tak gówno xD a i nie ściągajcie rawa od Sajamana, bo oczy może szlak trafić...jeden z jego najgorszych rawów, ten koleś chyba ledwo co zna podstawy kodowania^^ wiekszej ilości uszkodzonych klatek to ja nie widziałem jeszcze
PS: jest nowy ending, nawet fajny
jak ktos ma epilepsje to serio od S^M nie sciagajcie ja niemam i ogladałem (przyjmnei to sie nie ogladało)
Ja też ściągam tylko od Dattebayo, w całej serii zapychaczy podobają mi się tylko 3 odcinki, jest to ten z ramen i ten co teraz wyszedł mimo iż lałem się z niego to skutkiem strachu (UWAGA NIE ŚCIĄGAĆ ODCINKA 192 JEŻELI MASZ SŁABE SERCE), był jeszcze taki o kakashim co ma pod tą swoją maską, najbardziej podobała mi się opcja z murzyńskimi warami[respekt]. Jeżeli do 200 odcinka zapychacze się nie skończą przestanę ściągać Naruto i zaczne kupować regularnie mange. W zapyhaczach mógłby być przynajmniej ero-sannin z nim to zawsze brechty idą!
Zapychacze z Jirayą były fajne. Mogliby zrobic więczej zapychaczy, właśnie z nim.
A jak już robią te zapychacze to mogliby dodać jakąś dłuższą fabułkę która stała by na wysokim poziomie, naprzykład taką co składała by się z około 50-80 odcinków. Coś takiego że pojawia się nowy wróg i atakuje wioske albo coś podobnego. A po jego pokonaniu naruto
wraz z Jirayą wyrusa na trening.
Taa odcinki z Jiraiyą były super, pustelnik erotoman wymiata. Jaki wogóle mają w tym cel (chodzi mi o robienie zapychaczy)??
No ja spędziłem ze 192 kilka godzin ;] . Już nigdy nie będę taki sam . Ale mam wrażenie jakby właśnie kończyli zapychacze. Tak nagle urwali motyw z tym krajem Nano w 191, teraz pojedyńczy zapychacz 192, wygląda na to że 193 też krótki zapychacz. Jakby właśnie nie chcieli rozijać jakiegoś większego wątku. Najlepiej by było gdyby te zapychacze były przynajmniej konsultowane z tym gościem od mangi (bo teraz nie wiem jak jest). No ale pożyjemy, zobaczymy ;]
moze maja wprowacidz dawke humoru niekótre sceny np mnie rozbawiły
Ja tam wole fillery niż, żebv przestali emitować, co jak co jest lepiej. Ale prawda jest taka, że prawdziwe Naruto skończyło sie w 135 odcinku, co prawda były ze 3 fajne zapychacze zeszta jest poprostu słaba i niespujna, ale napisalem wcześniej zawsze lepiej oglądnąć fillera, niż nic. Mam nadzije ze wraz z Part II kreska bedzie taka jak w movie , albo jeszcze lepsza
Ja tam wole fillery niż, żebv przestali emitować, co jak co jest lepiej. Ale prawda jest taka, że prawdziwe Naruto skończyło sie w 135 odcinku, co prawda były ze 3 fajne zapychacze zeszta jest poprostu słaba i niespujna, ale napisalem wcześniej zawsze lepiej oglądnąć fillera, niż nic. Mam nadzije ze wraz z Part II kreska bedzie taka jak w movie , albo jeszcze lepsza
Nie zgadzam się z tobą. Moim zdaniem lepiej nie oglądać zapychaczy z Naruto, jak je oglądać.
a ja tam uważam że można pooglądać ;] choć mogliby się do nich przyłożyć...
Taa odcinki z Jiraiyą były super, pustelnik erotoman wymiata. Jaki wogóle mają w tym cel (chodzi mi o robienie zapychaczy)??
Są dwa wyjścia. Pierwsze: Zaprzestanie emitowania Naruto, na czas aż manga oddali się fabułą od anime (ni ma z tego kasy). Drugie: Zrobienie zapychaczy, które, może drętwe, ale i tak będą oglądane, bo anime już wyrosło na kultowe (jest kasa). A więc co lepiej wybrać? Chyba to z czego jest kasa, co nie?
Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-08 01:04:18)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats