Nie jesteś zalogowany.
100x100? lool - to takiej wielkości mam średnio avatara na forach:P. Moja sygna ma wysokość 120? Przeszkadza komuś te 20 pikseli - bo mnie nie .
EDIT: Virus a wolisz nie mieć sygnaturki? Załatwić ci to?
Mógłbyś to zrobić?
Bez złości, chcę sprawdzić, czy dasz radę. Nawet nie wiem, jak chcesz to zrobić. Po prostu zaciekawiło mnie. Oczywiście tak na chwilkę tylko.
Oczywiście zrób to z moją sygnaturką.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Winged napisał:Oczywiście zrób to z moją sygnaturką.
I już nie masz rysunku w sygnaturce.
Nieźle.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ja osobiście nie będę się czepiał ostro sygnaturek. Chyba, że ktoś wystawi tapetkę
O ku**a!!! Kopierfield8-D
Buhahahaha
Myślę, że już temat wyczerpaliście:P(chyba, że jest jeszcze jakiś buntownik:o)
EDIT: Virus a wolisz nie mieć sygnaturki? Załatwić ci to?
Nie dzięki, niech zostanie taka jak jest;).
Ja osobiście nie będę się czepiał ostro sygnaturek. Chyba, że ktoś wystawi tapetkę:)
Skoro głównemu adminowi to nie przeszkadza to spoko:D. Dla mnie tapetka to też przegiecie:P.
Ja osobiście nie będę się czepiał ostro sygnaturek. Chyba, że ktoś wystawi tapetkę
Wreszcie wiem za co łatwo można dostać warna
I jeszcze proszę pamiętać, że Kane na Animesub ma prawie takie same możliwości jak ja, czyli może prawie wszystko I nie jest taki liberalny jak ja, więc uważajcie
Ale się rozpisaliście
Kane, długo to trwało... Ale i tak uważam, że dopuszczony rozmiar jest za duży.
Ja oponowałem za wysokością mniej więcej 3-4 linijek tekstu, co daje około 70 pixeli Ale Taipan ma duży monitor, więc nie przeszło
Na szczęście udało mi się wytargować 100 (T. sugerował 120).
trzymanie się ściśle rozmiaru 100 pikseli w wysokości jest bez sensu bo 20 pikseli w tą czy w tą nie robi żadnej różnicy.
Jak już ktoś to zauważył, 20px więcej to w tym przypadku 20% więcej, a 20% robi różnicę
BTW, za duże sygnatury nie będzie warnów
po prostu będą kasowane, a jeśli to nie pomoże
Sama ustawa weszła w życie, bo za często musiałem ludzi upominać by nie zaśmiecali forum dużymi sygnaturami
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-08 01:19:24)
Imperare sibi maximum est imperium
Kane, połóż się już spać Cały dzień siedzisz na stronie. Oczy na pewno są już zmęczone
Kane, połóż się już spać Cały dzień siedzisz na stronie. Oczy na pewno są już zmęczone
Dzięki za troskę szefie
Ale to sesja... bezsenność i Ogame :S
(Pamiętacie czyj to tekst?)
Nie
Imperare sibi maximum est imperium
Ustawa weszła w życie, ale zmian nie widać. Czyżby martwy przepis?
Staramy się interweniować tam gdzie widzimy (a sporo było już interwencji), ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby użytkownicy także zgłaszali przypadki "przeginania" z sygnaturami (część z was już tak robi, za co wam WIELKIE DZIÄKI :] )
Ja to bym w ogóle zakazał graficznych sygnatur. Z tego powodu samo forum się dłużej ładuje :[
Najlepsze jest to, że sygnatury niektórych osób ważą czasem nawet po pół mega(!) LOL! IMO graficzne sygnatury nie są złe, jeśli są zgrabne, niewielkie, przemyślane i coś mają przekazać, a nie wstawiane tylko po to żeby były.
#Gracol dokladnie tak jak mówisz. Większośc sygnatur jest po to żeby tylko była. Grrrr... Jakiś obrazek - zero konkretnej treści. Na inny forach konkretnie jest określona wielkośc sygnatur i wielkośc w nich obrazków a tu panuje bezkrólewie. JESTEM ZA CAĹKOWITYM ICH ZABLOKOWANIEM.
PS. Mam baaaardzo zły dzień...
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-07-08 11:04:43)
Ej no ale jak komuś sygnaturki nie pasują to zawsze można wyłączyć...
Ej no ale jak komuś sygnaturki nie pasują to zawsze można wyłączyć...
Niby tak, ale wtedy pozbawia się też automatycznie dostępu do tych, które jednak zawierają coś pożytecznego.