Nie jesteś zalogowany.
Dlatego ja mam włacząone i mi nie przeszkadzają. Dla mnie sygnaturka może być na całą stronę aby tylko jej autorowi pasowało
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-07-08 12:28:11)
Dla mnie sygnaturka może być na całą stronę aby tylko jej autorowi pasowało
Taaaaaa jasne. Nie wszyscy mają szybki internet[deprecha]
Dlatego zapewne ~B4RT3K powiedział "dla mnie". Dla mnie też może być duża. Nie przeszkadza mi to
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-08 12:47:54)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Moja sygnaturka nie niesie żadnej treści. NIe zawiera żadnych odnośników do słowników, encykolpedi itp. Po prostu mi sie podoba .
Ponawiam informacje o ograniczeniach sygnaturek.
Max wymiary to 550x100 i nie ma wyjątków w stylu: "ale to tylko 2px więcej".
Gdzieś ta granica musi być postawiona i tutaj wynosi właśnie 550x100.
Na razie uprzejmie prosimy tych którzy mają większą sygnaturkę, aby ją zmniejszyli.
Ponawiam informacje o ograniczeniach sygnaturek.
Max wymiary to 550x100 i nie ma wyjątków w stylu: "ale to tylko 2px więcej".
Gdzieś ta granica musi być postawiona i tutaj wynosi właśnie 550x100.Na razie uprzejmie prosimy tych którzy mają większą sygnaturkę, aby ją zmniejszyli.
Podsumuje to tak: [roftl]
Juz przeszlo 5 miesiecy temu zostalo to powiedziane a tutaj dalej uprzejmie prosza.
Jeste pelen podziwu co do tolerancji wzgledem tego podpuktu regulaminu.
Pięć miesięcy czy rok i pięć miesięcy?
"Skazany na zajebistość"
Wcale nie jest martwy, ja cały czas działam w tym zakresie (fakt, że jeśli ktoś przekraczał rozmiar o niewiele, to odpuszczałem). Zawsze wysyłałem PM z prośbą o skorygowanie "nadmiaru", ale ostatnio rzeczywiście nie dość, że sporo większych sygnatur się pojawia, to jeszcze prośby nie odnoszą skutku. Skoro Suchy rozpoczął, to ja się dołączam w takim razie.
Ech, a nie latwiej wykasowac czlowiekowi dana sygnaturke i warna?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Pewnie, że łatwiej.
Ha ha już to widzę...
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Tak jak napisałem: "na razie".
Mam na myśli okres tygodnia, dla tych co zarejestrowali się w czasie pomiędzy założeniem tego wątku, a moim przypomnieniem.
Po tygodniu, sygnaturki będą wywalane + warn.
Czyli to co ja mam w podpisie jest nie zgodne z prawem ?
Czyli to co ja mam w podpisie jest nie zgodne z prawem ?
Skądże, jest jak najbardziej przepisowe, nawet z zapasem
Ta jasne, po skasowaniu polowy, to jest przepisowe....
Ta jasne, po skasowaniu polowy, to jest przepisowe....
To jest niesamowite Ktoś widzi, że proszą o dostosowanie sygnatury do ustalonych wielkości, złośliwie "chwali się" taką trzy razy większą, a po jej zmniejszeniu najwyraźniej ma jakiś żal do moderatora Mówię wam, wrażenia z moderowania - bezcenne
Po 1 sie nie chwaliłem, a sie pytałem czy jest zgodne z ustawa, bo myślałem ze chodzi o jedna a nie o kilka
po 2 nie mam że żalu skróciłeś skąd ze znowu, ale porostu zdawało mi sie ze będzie prośba o samodzielne skasowanie
i szczerze mówiąc lepiej to teraz wygląda
Ostatnio edytowany przez Gizmo100 (2007-11-01 21:14:01)
Po 1 sie nie chwaliłem, a sie pytałem czy jest zgodne z ustawa, bo myślałem ze chodzi o jedna a nie o kilka
po 2 nie mam żalu, skróciłeś skad ze znowu, ale porostu zdawało mi sie ze będzie prośba o samodzielne skasowanie
To jest dobre Ludzie się przyzwyczajają do luksusu
A już pomyślałem, że nie będę ci głowy zawracał