Nie jesteś zalogowany.
Widzę, że macie swoje wewnętrzne konflikty, a niektórzy się nawet buntują, więc nie będę was dobijał z zewnątrz.[papa]
Ja się nie buntuje i to nie jest żaden konflikt. Po prostu chodzę swoimi drogami. Nic się nie zmieniło... Jeśli poczuje, że coś zagrozi naszej religii, to nie powstrzyma mnie "mistrz" od ataku.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-07-08 17:18:03)
lb333 napisał:Widzę, że macie swoje wewnętrzne konflikty, a niektórzy się nawet buntują, więc nie będę was dobijał z zewnątrz.[papa]
Ja się nie buntuje i to nie jest żaden konflikt. Po prostu chodzę swoimi drogami. Nic się nie zmieniło... Jeśli poczuje, że coś zagrozi naszej religii, to nie powstrzyma mnie "mistrz" od ataku.
Dobra, nie musisz mnie we wszystkim słuchać, ale uważaj...
Są czasem ludzie, którzy mnie sa tak łagodni jak ja... No ja też łagodny bym nie był gdybyś odszedł od Yoruichi ...
Póki jesteś jednym z najlepszych skrytobójców świątynnych nie musisz mnie do końca słuchać.
Tak na marginesie: Witam nowego brata imieniem Phoeniks16!!
Tak na marginesie: Witam nowego brata imieniem Phoeniks16!!
RPG mu! (NIE z RPG, żeby nie było :p)
...wielokrotnego uĹźytku. buum da siÄ zaĹatwiÄ ^^ 'troszkÄ' MW siÄ posiada ;P
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-07-08 17:31:12)
A ja pragnę ogłość że jak wybuchnie wojna między wyznawcami Oyashiro-sama a Yourichistami...zakładam osobna placówkę gdzie będą mile widziani wszyscy którzy tej wojny nie chcą.....placówka ta zachowa neutralność wobec tych religi a sprzymierzy się przeciwko wrogowi jakim są haruhiści
Ale zamiast komentować, przyniósłbyś mi herbaty z lodem
sam sobie idź po herbatę, ja tu jestem kucharzem a nie kelnerem
@Zgrzyt: mogę wam pomóc z zaminowaniem tego, żeby się haruhiści nie zakradali ;P
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-07-08 17:52:38)
I tym weselej bedzie nam sie ten obiekt wysadzało
Heil Haruhii!!!
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Widać, że panowie się nudzą i rozglądają się, komu by tu krwi utoczyć.
Phoeniks16 nadaje sie na pilota kamikadze dzięki swej mocy powstawania z popiołow (dlatego musi byc duże Buum!)
Ja tam moge załatwić wam zamiast wielkiego buum gigantyczną super nove która wszystkich heretyków zdmuchnie
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-07-08 19:10:20)
Arry napisał:Phoeniks16 nadaje sie na pilota kamikadze dzięki swej mocy powstawania z popiołow (dlatego musi byc duże Buum!)
Ja tam moge załatwić wam zamiast wielkiego buum gigantyczną super nove która wszystkich heretyków zdmuchnie
Ty lepiej pozostań przy kamikadze, jak załatwisz super novę to cos się stanie ziemniakom Krida, lub co gorsza, jakiemuś zarnemu kotowi, i zostaniesz wyklęty oraz poświęcony wielkiej Yoruichi. A jak naprawdę podpadniesz, to zostaniesz wysłany na ofiarę dla Oyashiro-samy
BTW: Oglądnałem 2 odcinek Haruhi Suzumiyi (bo ponoć chronologicznie jest pierwszym i na to wygląda.) I powiem wam, że każda jedna dziewczyna z tego anime jest ładniejsza niż tytułowa bohaterka ... Nie no jak można czcić coś o takim charakterze i wyglądzie...
Ty lepiej pozostań przy kamikadze, jak załatwisz super novę to cos się stanie ziemniakom Krida, lub co gorsza, jakiemuś zarnemu kotowi, i zostaniesz wyklęty oraz poświęcony wielkiej Yoruichi. A jak naprawdę podpadniesz, to zostaniesz wysłany na ofiarę dla Oyashiro-samy
Arry o moje supernove niemusisz się martiwć jakoś jeszcze nic się niestało żadnemu kotowi a ziemniaki Krida się jakoś ominie jak co dam mu specjalną rasę, która potrafi prawie wszystko przetrzymać
BTW: Oglądnałem 2 odcinek Haruhi Suzumiyi (bo ponoć chronologicznie jest pierwszym i na to wygląda.) I powiem wam, że każda jedna dziewczyna z tego anime jest ładniejsza niż tytułowa bohaterka ... Nie no jak można czcić coś o takim charakterze i wyglądzie...
Ja tego niewiem jak można czcić coś takiego no ale każdy ma swój gust.
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-07-08 20:58:47)
ja kiedys czcilam Haruhi, i uwazam ze mozna czcic "cos takiego" [jezor][jezor] Sami prosicie sie o wojne a potem bedziecie plakac!!
I ja mam nadzieje ze zadnemu "kotowi" ( ) sie nic nie stanie! [klnie] Krid poprosze ziemniaka bo zem sie wkurzyla
Phoeniks16 jak ta supernova rozwali mi flotę zabije jak psa
pa3cja jeśli jesteś przeciwko nam uważaj lepiej na siostrzyczkę[kombinuje](nie na darmo najlepszych skrytobójców[ukryty])........perfidne zagranie[szpan]
Phoeniks16 jak ta supernova rozwali mi flotę zabije jak psa
pa3cja jeśli jesteś przeciwko nam uważaj lepiej na siostrzyczkę[kombinuje](nie na darmo najlepszych skrytobójców[ukryty])........perfidne zagranie[szpan]
ja jestem przeciwko wojnie, i przeciwko obrazaniu mojej bylej bogini.[jezor][jezor] A przeciez wojny z wyznawcami Wikusi nie prowadzicie nie? [jezor]
A przeciez wojny z wyznawcami Wikusi nie prowadzicie nie? [jezor]
Wiesz... jesteśmy miłosierni i uważamy, że nie dałabyś nam redę w pojedynkę
BTW: Co do twej siostry... Poczekaj, podrośnie to przestaniesz ją czcić
Znam ból, który towarzyszy posiadaniu młodszego rodzeństwa ... Szczególnie boli gdy dostaniesz jakąś zabawką lub cymś podobnym... A oczywiśie rodzice są po stronie tego małego... To jest poprostu niebezpieczne
pa3cja napisał:A przeciez wojny z wyznawcami Wikusi nie prowadzicie nie? [jezor]
Wiesz... jesteśmy miłosierni i uważamy, że nie dałabyś nam redę w pojedynkę
BTW: Co do twej siostry... Poczekaj, podrośnie to przestaniesz ją czcić
Znam ból, który towarzyszy posiadaniu młodszego rodzeństwa ... Szczególnie boli gdy dostaniesz jakąś zabawką lub cymś podobnym... A oczywiśie rodzice są po stronie tego małego... To jest poprostu niebezpieczne
Pchi...!!!!!!!! [jezor]
i ja jej nigdy czcic nie przestane!!!! Ona zmienila moje zycie!!! A pozatym to widze sie z nia niestety tylko w weekendy
Krid poprosze ziemniaka bo zem sie wkurzyla
Proszę bardzo, już podaję. Od razu rybkę dorzuciłem z grilla, bo siostra akurat smażyła.
[URL=http://img478.imageshack.us/my.php?image=kuchniapstragwmarynaciezgrilla.jpg][/URL]
Aha, ta nieco z tyłu to dla ciebie Arry, bo widzę, że się rozłościłeś nieco na myśl o małym rodzeństwie;)