Nie jesteś zalogowany.
pa3cja napisał:Krid poprosze ziemniaka bo zem sie wkurzyla
Proszę bardzo, już podaję. Od razu rybkę dorzuciłem z grilla, bo siostra akurat smażyła.
[URL=http://img478.imageshack.us/my.php?image=kuchniapstragwmarynaciezgrilla.jpg][/URL]
Aha, ta nieco z tyłu to dla ciebie Arry, bo widzę, że się rozłościłeś nieco na myśl o małym rodzeństwie;)
jestes WIELKI
no przecież, to nasz człowiek ^^
~pa3cja jak się gdzieś z siostrą zabunkrujesz i nie będziesz zbyt mocno dawała o sobie znać to może cię oszczędzą
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-07-08 22:00:38)
przykro mi ale nie mam zamiaru sie bunkrowac :P:P Moja siostrzyczka potrzebuje POWIETRZA i SĹOĹCA!! :P To Wasza wojna. Wy ja zaczeliscie a ja nie bede jej ofiara
Phoeniks16 jak ta supernova rozwali mi flotę zabije jak psa
pa3cja jeśli jesteś przeciwko nam uważaj lepiej na siostrzyczkę[kombinuje](nie na darmo najlepszych skrytobójców[ukryty])........perfidne zagranie[szpan]
Zgrzyt jakbyś chciał mnie zabić jak psa to byś mnie dał rady przecież ja się odradzam z popiołów:P
Pozatym nieniszcze sprzymierzonej floty
grejpfrut każdy z naszych ludzi jest wielki wkońcu wyznajemy Yourichi.
A właśnie masz może zieloną herbatkę na składziku tam bo bym się napił a moje zapasy się skończyły.
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-07-08 22:11:27)
A właśnie masz może zieloną herbatkę na składziku tam bo bym się napił a moje zapasy się skończyły.
Na co ci herbatka, kiedy masz tu pod ręką moje pyszne sake[szpan]
[URL=http://img474.imageshack.us/my.php?image=sake5lf.jpg][/URL]
Taka mała reklama[kombinuje]
Zgrzyt napisał:Phoeniks16 jak ta supernova rozwali mi flotę zabije jak psa
pa3cja jeśli jesteś przeciwko nam uważaj lepiej na siostrzyczkę[kombinuje](nie na darmo najlepszych skrytobójców[ukryty])........perfidne zagranie[szpan]Zgrzyt jakbyś chciał mnie zabić jak psa to byś mnie dał rady przecież ja się odradzam z popiołów:P
Pozatym nieniszcze sprzymierzonej flotygrejpfrut każdy z naszych ludzi jest wielki wkońcu wyznajemy Yourichi.
Odradzasz się z popiołów, czyli sie musisz spalić lub zmienic w popiół, a jak cie Zgrzyt pociagnie siekierą przez łeb to ta twoja zamiana w popiół może chwile trwać...
Chociaż, znajac Zgrzyta, to cie później wsadziłby do jakiejs zamrażarki gdzie nie mógłbys sie zamienic w ten swój popiół
To taka mała przestroga, ze nie należy ignorować Yoruichi
u mnie na składziku wszystko jest ;P samoobsługa obowiązuje, tylko nie brać w lościach hurtowych :p
Poza tym żeby coś zdziałać to trzeba przejść najpierw strażnika bramy czyli mnie, a ja się łatwo nie dam
Yoruichistki i Yoruichiści znalazłem wprost przepiękną tapetkę z naszą boginią
SHE WANTS TO MAKE HER PURRRRRRR!!!
[los][los]
U mnie już na pulpicie... @____________@
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No to ja się dołączam do Yourichizmu
Yoru i Soifon
Aaaa... więcej Yoru i Soifon!
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
[los][los]
Znasz miejsca gdzie są lub masz więcej takich tapet ??
[los][los]
shit man.... sexy!! to samo, ląduje na pulpicie xD
Hmmm... niestety nie... :/ Wszystkie sekrety odnośnie tapet trzyma pod kluczem Takehito_Karen. Do niej proszę kierować pytanka. Jej czujne oko wszystko wyczai w otmętach sieci. XD
u mnie też na pulpicie, u mnie też!
hmmm może sobie na tapetę na komórkę przerobię xD
http://images1.fotosik.pl/200/f8e7611b12b632c7.jpg - jak ktoś też zainteresowany ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-10-05 22:01:22)
Jak tak patrzę, to mam ochotę was umrzyć.
Nasza Bogini ^^^
Uwielbiam ten obrazek^^
Ostatnio edytowany przez Takehito_Karen (2006-10-27 23:21:09)