Nie jesteś zalogowany.
James Cameron, twórca filmów "Titanic" i "Terminator", ma w planach nakręcenie filmu, na podstawie mangi Yukito Kishiro "Battle Angel Alita". Jednak, przy dobrych wiatrach, trzeba będzie długo czekać, gdyż Cameron, najpierw zajmie się filmem "Avatar". Ciekaw jestem, czy jego zapowiedzi są na poważnie, czy to tylko spekulacje.
hmmm w sumie dobre by to było. obejrzałbym, ja oglądałem tylko tego anime i było całkiem całkiem. ale, też mnie to ciekawi, a co do tego Avatara. o czym to ma być? bo narazie mam dziwne skojarzenia:P
Znalazłem tylko tyle: "Głównym bohaterem obrazu "Avatar" (znanego też pod roboczym tytułem "Project 880") jest Jake, wojenny weteran, który zostaje przeniesiony na zamieszkaną przez humanoidalną rasę Na'vi planetę Pandorę. Ziemianie czują się tu wyjątkowo obco. Nie za bardzo rozumieją język. Dziwna wydaje się im też lokalna kultura."
Jak dla mnie film, zapowiada się ciekawie, bo Terminator mi się podobał.
Staaaary news. Cameron już 3-4 miesiące temu zdementował plotkę o Alicie. Nie będzie tego kręcił.
Tak dokładnie, tą wiadomość czytałem wczoraj, i dlatego ją tutaj zarzuciłem. A sam Cameron, przyznał, że jeśli nakręci Ailtę, to nie wcześniej niż w 2009 roku