Nie jesteś zalogowany.
Dla wszystkich co wczesniej chcieli
Full Metal Alchemist - Complete OST link (wrzuciłem na megaupload) - spakowane zipem, wielkość pliku 285mb.
Zawiera wszstkie utwory z seri tv fma Z movie nei zamieściłem bo nikt nie mówił że chce
Foldery: Complete best - op,ed |OST 1|OST 2|OST 3
Polecam szczególnie utwór "Kiro" z włączonymi wszystkimi bajerami na audio wgniata w fotel
Oto nowinka z ostatniej chwili
Materiały do filmu Gedo Senki ( w/g Urszuli Le Guin )
zawiera:
Trailer 1 - Hawks
Trailer 2
Plakat
Tapeta na pulpit
Piosenka tytułowa w wersji 320 i 128
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-07-04 12:13:00)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ja bardzo polecam mojÄ
strone z OST'ami z rĂłznych anime.
Zbiór róşnych OST
A czy mĂłgĹby ktoĹ zapodac OST z 1 filmu GITS (angielskiego) bo poszukuje pewnej piosenki ale nie moge jej znalesÄ
Nikt mi nie pomógł to sam sobie pomogłem
na tnp.net.pl jest wstawonia paczka z muzyką z anime
[cytuj]Tracklista:
Calendar Man
Capitan Tsubasa
II Fichissimo del Baseball
Yattaman
Soul Hunter
Dragonball - Soundball
Gigi
General Daimos Open
General Daimos End
Kaiketsu Zorro
Naruto 3rd open
Naruto 1 st End
Naruto 1st Open
Pokemon Johto Open (Espanol)
Sailor Moon 1st - Open
Sally la maga
Slayers - Get Along Open
Sailor Moon - Vanessa Mae (uranos Theme)
Yu Gi Oh Opening
Naruto Main Theme Opening
Ranma 1/2 Opening
Pokemon Advance Challenge Opening
Dragonball GT Opening
[/quote]
Tak żeby nie zkładać nowego tematu.... poszukują taką stronkę z której można słuchać utwory z anime, kiedyś znalazłem adres na tym forum ale cholera nei pamiętam w którym temacie to było.Szukałem ale nie moge znaleść :/ miałem adres zapisany w zakładkach ale kilka dni temu zakłądki mis ie skasowały.Jeżeli ktoś ma adres tej stronki to bardzo proszę o zamieszczenie linku.
ale kilka dni temu zakłądki mis ie skasowały.Jeżeli ktoś ma adres tej stronki to bardzo proszę o zamieszczenie linku.
Jeśli korzystasz z Firefoxa to backupy zakładek z ostatnich dni masz w katalogu C:Documents and SettingsużytkownikDane aplikacjiMozillaFirefoxProfilesvqch1i9.Domyślny użytkownikookmarkbackups
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-09 18:13:20)
Nie mam tego folderu bvqch1.Pozatym całą historia mi sie skasowała razem z zakładkami :/
Nie mam tego folderu bvqch1.Pozatym całą historia mi sie skasowała razem z zakładkami :/
Bo to jest przedrostek mojego folderu - u Ciebie ten ciąg będzie inny, ale w takiej ścieżce jaką podałem, czyli w katalogu Profiles.
A ja mam pytanie czy op do Ergo proxy trwa tylko 1:34 czy jest może jakaś dłuższa wersja??
Jak ktoś ma dłuższą (tylko nie o pare sekund tylko minut ) to prosze o linka albo coś takiego
Tak żeby nie zkładać nowego tematu.... poszukują taką stronkę z której można słuchać utwory z anime, kiedyś znalazłem adres na tym forum ale cholera nei pamiętam w którym temacie to było.Szukałem ale nie moge znaleść :/ miałem adres zapisany w zakładkach ale kilka dni temu zakłądki mis ie skasowały.Jeżeli ktoś ma adres tej stronki to bardzo proszę o zamieszczenie linku.
nie wiem czy o tą stronke Ci chodziło ale na tej stronce można posłuchać sobie muzyki i to nie tylko z anime
Przypominam żeby nie umieszczac tu linków do stron z muzyką , tylko linki do konkretnych utworów.
Nieoczekiwanie odkryłem , że anime NHK ma r e w e l a c y j n ą ścieżkę dzwiękową.
Polecam do odsłuchania opening, bo narazie nic więcej się nie pojawiło
Puzzle OP
02. Atashi datte Onaji Koto Omotteru yo
Polecam
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
ludzicha mam prosbe potrzebny mi ost z Hungry Heart - Wild Striker lecz nie zadne torrenty, emule itd. tylko link http lub ftp z gory dzieki
EDIT:
udalo mi sie znalesc 1 ending jakby ktos chcial to prosze Kokia - Tell Tell Bouzu
Ostatnio edytowany przez sadanb (2006-08-01 00:54:27)
Na pociechę : Honey and Clover
To wszystkie piosenki z Serii Pierwszej i OST.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Na pociechę : Honey and Clover
To wszystkie piosenki z Serii Pierwszej i OST.
A skąd są te inne piosenki, które nie pochodzą z OSTa, też z jakieś płyty? Bo nie lubię mieć pojedynczych utworów I jaka jakość?
Z jakościa to różnie...ale dla mnie to i tak super, że ktoś je zebrał bo ja nawet nazw i wykonawców nie znałem.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Z jakościa to różnie...ale dla mnie to i tak super, że ktoś je zebrał bo ja nawet nazw i wykonawców nie znałem.
No sorry za moje chamstwo i brak ogłady, dzięki za wrzut Pobieram, najwyżej później jeszcze po swojemu poukładam
Witam, posiada ktoś pierwszy ending DBGT w pełnej wersji?
Dalej szukam openningu Ergo proxy w wersji dłuższej niż 1:34 ktokolwiek widział ktokolwiek wie ???
Dalej szukam openningu Ergo proxy w wersji dłuższej niż 1:34 ktokolwiek widział ktokolwiek wie ???
Proszę - http://www.gigeshare.com/preview/65881f … c81661an2/