Nie jesteś zalogowany.
ech... widze że chumor wam dopisuje
ledwo żywy wruciłem z tego obozu dajcie mi spokuj...:P moje plecy......[placze]
Dzięki Wersus
Atem napisał:Lepiej niech każdy kto ma weźmie namiot bo po pobierznych obliczeniach to się niezmieścimy
nie boj zaby nie raz sie bylo na wypadach pod namioty . I juz obczajilismy z kumplami baze do 2 moze wejsc max 5 osob
Ja to skomentuje tak: <lol>
~Dranzeer nie ma za co:)
BTW: Ma ktoś mange Bersekera?
A ja mam takie ciekawe pytanie czy ktoś już dzwonił może do ośrodka ?? Czy jadymy w ciemno :D
cos mi sie wydaje ze jademy w ciemno. A do tego to ja jeszcze biore namiot jesli nie znajda sie chetni do tego domku.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Jak jedziemy w ciemno to ja nie widzę żeby jakiś domek był wolny. CO innego pole namiotowe. Ale może będziecie mieli farta.
Ja tam od początku byłam za namiotem i nie braniem kompów:D
Tak wiem herezje mówię[ukryty]
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-08 15:53:15)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja tam od początku byłam za namiotem i nie braniem kompów:D
Tak wiem herezje mówię[ukryty]
czemu herezje ja nie wyznaje zasady zawsze tam gdzie ja tam i komp:D ja sie obejde
Pytalem sie o miejsce w namiocie bo jakos nie widzi mi sie wlec z namiotem pociagiem. Ale jesli namiotow bedzie malo to biore swoj oczywiscie
No to wez. Od przybytku glowa nie boli, przeciez nie bierzesz zbyt duzo rzeczy, a sam namiot wazy nieduzo.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ja bede miał dwójke chyba
Mam do was małą sprawe chłopaki i dziewczyny. bo mam nały problemik z namiotem i nie bardzo mam od kogo porzyczyć więc chciał bym się do kogoś (hmmm jak to okreść) wprosić
ja bede miał dwójke chyba
Mam do was małą sprawe chłopaki i dziewczyny. bo mam nały problemik z namiotem i nie bardzo mam od kogo porzyczyć więc chciał bym się do kogoś (hmmm jak to okreść) wprosić
Ja i kumpela bierzemy 3 osobowy ale jedziemy we dwie, więc można się ewentualnie wymienić. My się do 2 MuGena wbijemy a Wy wejdziecie do naszej 3
EDIT:
Tak w ogóle to jak dojechać do Łagowa, bo jak patrzę na stronkach pks to mi pokazuje, że jest brak dojazdu[ukryty]
Może to i głupie pytanie ale jakoś mi się ostatnimi czasy ciężko myśli. Wiecie te upały i do tego praca
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-09 20:05:43)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja i kumpela bierzemy 3 osobowy ale jedziemy we dwie, więc można się ewentualnie wymienić. My się do 2 MuGena wbijemy a Wy wejdziecie do naszej 3
W qstateczności można tak zrobić tylko po co jak ,mam jedno miejsce w namiocie wolne bo jeszcze nikt nie wyrażał chęci żeby się tam władować do mnie czyżby mnie nie lubili ??
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-07-09 21:12:56)
Jak masz to miejsce to ja bym był chętny Mugen
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-07-10 18:53:54)
Cholera... niestety ja odpadam. Jednak to coś gorszego i będę musiał siedziec w szpitalu przez nieokreślony czas...!!! jednak moja intuicja jest niestety nie zawodna Ja... się załamę........... ludzie... jeśli dam rade to może chociaż na Woosdstosk pojade...... ale jak znam swoje szczęście nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyc wam dobrej zabawy..., którą ja spędze z nudziażami i okropnymi pielęniaraki..w szpitalu...., gdyby one tylko jeszcze były takie ładne jak w anime...[szpan] ale niestety tak nie jest jak się tylko spojrzy dobra nie zanudzam was moim marnym żywotem
Dranzeer nie jesteś sam ja niestety też miałem pecha i wypadek w sobote musze siedzieć w domu i odpoczywać niestety ten który poganiał ludzi i ostrzegał że jak coś sie zaklepie to na amen teraz sam nie może jechać co za ironia jestem nieźle wkurzony i smutn. Pozostaje życzyć miłej zabawy rubcie zdjęcia
Dranzeer nie jesteś sam ja niestety też miałem pecha i wypadek w sobote musze siedzieć w domu i odpoczywać niestety ten który poganiał ludzi i ostrzegał że jak coś sie zaklepie to na amen teraz sam nie może jechać co za ironia jestem nieźle wkurzony i smutn. Pozostaje życzyć miłej zabawy rubcie zdjęcia
jakoś cię tak wywieziemy że sam nie będziesz wiedział co , gdzie , kiedy i co
Ostatnio edytowany przez Atem (2006-07-10 22:06:06)
Czemu mam dziwne przeczucie, że zlot zaczyna się sypać?[placze]
Kto w ogóle jedzie na ten zlot?Bo jak tak czytam to co chwila ktoś odpada[ukryty]
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-10 23:41:43)
Ja wpadne na dzionek. MOże nawet na dwa . Ale nocować to mi niewolno - zero tolerancji dla dorosłych osób oglądających anime
Ja napewno jade i biore namiot. Wielkosc poznam tak wlasciwie to dzisiaj wieczorkiem i powiadomie.
A tak pozatym to wiem, ze to pytanie bylo juz poruszane ale jak nazywa sie miejscowosc do ktorej mamy dojechac pociagiem ?
A tak w ogóle jeśli MuGen nie jedzie to kto się za organizację weźmie? Jest jakiś [los]znaczy się [osilek]chętny:D