Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Już jest trailer nowej produkcji producenta Egao
Download: http://rapidshare.de/files/25523242/_Tr … r.mp4.html
Tekst:
Czy wiesz?
Jak szybko spadają kwiatki wiśni...
5 centymetrów na sekundę.
Zbiór krótkich historii o ich drodze.
A jaką prędkością mam żyć,
by móc znów ujrzeć ciebie?
Projekt reżyserowany przez Makoto Shinkai'a
Zbiór krótkich historii
5 centymetrów na sekundę
Zbiór krótkich historii o ich drodze.
Tłumaczenie mi jakoś nie pasuje, ale grunt w tym że będzie to opowieść o miłości Poza tym piękna muzyka i kreska
Ostatnio edytowany przez Aaron (2006-07-11 13:44:17)
O ile się nie mylę to będzie jego 3 tego typu film?
Mistrz szczegółów (jak ja go nazywam) powraca? U niego każdy listek, niedopałek czu źdźbło trawy jest dopracowane i to powoduje, że chce sie aż ich dotknąć...
to wrażenie wgniata w ziemię.
Hoshi no Koe [Voices of a Distant Star] i Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho [Beyond The Clouds] były niesamowite
Aaron, dzieki za trailer To jest HD co nie?
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-11 11:07:00)
Jeśli pod skrótem HD rozumiesz hardsub, to tak jest to hardek grupy Triad Tym razem jak wyjdzie już to anime poczekam na dvd rip, muszę mieć najlepszą jakość
Nie da się wysłowić zachwytu i podziwu, jakie mnie właśnie ogarnęły. To się dopiero nazywa " ANIME ". Kreska rzeczywiście jest niesamowita i te otoczenie... coś pięknego ;] Nie mogę się doczekać, aż zobaczę całą produkcję. To będzie kolejny HIT! Dzięki Aaron za trailer!
EDIT:
Aż smutno się robi, gdy pomyślę o tym, ile jeszcze trzeba czekać na pełną wersję. Wyjdzie to dopiero 28.02.2007r. No cóż, pozostaje nam czekać
Ostatnio edytowany przez czacha222 (2006-07-11 16:20:50)
Mistrz krótkiej formy powraca uwielbiamm jego Filmy jak tylko się ukaże pożądna wersja natychmiat pobiorę może nawet w HD bo jakość zwiastunu powala:)
coś pięknego... żyłam w nieświadomosci...piszecie ze w 2007 to wyjdzie????
niestety zanim ten film pokaże sie w sieci to jeszcze rok trzeba czekać
ale czekać warto
Melodyjka też jest niczemu sobie Aż musiałem napisać taby na gitarę, bo nie mogłem wytrzymać
Czekam z niecierpliwością Po obejrzeniu Beyond The Clouds z utęskieniem wyczekiwałem kolejnej produkcji
Możecie mi powiedzieć w czym odtwarzacie ten trailer. Ja odtwarzam w media player clasic i mi się to strasznie wiesza. Widze że trailer jest świetny i chciałbym go zobaczyć w całej okazałości. Jakieś rady? Jakby co to FAQ czytałem i mam także zainstalowane CCCP.
Ten trailer to poprostu cudo , świetne pod każdym względem, i jeszcze ta wspaniala melodia w tle , podjarałem sie na to i będe czekal z necierpliwością .
@ralphkun89 też mam CCCP zainstalowane, ale problemy mialem z tym jak włączyłem postprocessing w ffdshow, jak masz wlączony to wyłącz powinno pójść gladko (chyba, że masz slabego kompa, wtedy spróbuj w mplayer).
Nie no facet znowu mnie rozbroił. Jeśli tak dalej będzie się rozwijał to widzę przed nim miejsce wśród czołowych rysowników. Do tej pory widziałem wszystkie jego produkcje - i to co jest w nim najbardziej zadziwiające to. to że robi wszystko samemu. Teraz tylko czekać aż połączy siły z jakimś bardzo dobrym scenarzystą i może nam zapewnić kolejną "kultową" produkcję
Trzeba mieć dusze artysty żeby tak ładnie dobierać kolory i formy. Podoba mi sie to zmiłowanie do szczegółów.
To bardzo filozoficzne. Taka masa szczegółów tworzy tak ładnie nastrojową atmosfere jednej całości.
Taka jasną sztukę przesycona światłem, uważam za właściwą.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-07-23 17:14:35)
Strony 1