Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cześć mam informacje w telewizji TVP3 kultura będzie emitowany Cowboy Bebop po 22.oo od lipca. To tyle się dowiedziałem na razie .
Jak to już bylo to prosze o usunięcie wątka. pozdrawiam
Było i wszyscy o tym wiedza
Ja przepraszam, ja protestuję, ja nie wiedziałem
Dosyć zabawne jest to, że każdy odcinek ma inne ograniczenie wiekowe . Niedawno widziałem jakiś określony jako dla wszystkich, następnego dnia od lat 12 a jeszcze innego od lat 16.
O której i gdzie?
Przynajmniej będę się wysypiał, bo tak to zawsze czekałem do 23.40, albo i jeszcze pózniej Szkoda, że mamy lektora, ale plus za japoński dubbing
shinnek napisał:Przynajmniej będę się wysypiał, bo tak to zawsze czekałem do 23.40, albo i jeszcze pózniej Szkoda, że mamy lektora, ale plus za japoński dubbing
Czyli że co? Japończycy podkładali drugi raz głosy w miejsce orginalnych, też japońskich zresztą??
nie, czyli że TVP mogło wykupić z angielskim dubbingiem , a japoński z tym anime jest teraz ciężko zrobić
Niewiem jak ty, ale ja lektora nie słucham znam wszystkie dialogi na pamięć no i mam japoński dubbing
szkoda że kultura nie przesyła w 2 wersjach językowych (jap i lektor) ale lepsze to niż nic
A mi siÄ ostatnio udaĹo nabyÄ Bebop'a , naprawde fajne anime, dopiero pierwszy raz je oglÄ dam
Wszyscy o tym wiedzą. Dziś oglądałem. To był już 11 odcinek... A poza tym TO...
NIE TVP3 Kultura!!! TYLKO TVP KULTURA!!!
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Sorry za nie związane z tematem, ale...gdzieś to musiałem wkleić.
Pewnie i tak zaraz będzie wywalone
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-12 00:15:37)
Wszyscy o tym wiedzą. Dziś oglądałem. To był już 11 odcinek... A poza tym TO...
NIE TVP3 Kultura!!! TYLKO TVP KULTURA!!!
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Sorry za nie związane z tematem, ale...gdzieś to musiałem wkleić.
Pewnie i tak zaraz będzie wywalone
HURRRRRRRAAAAA byłem 1000
PS: Z ciekawostek to pobrałem Gundam_Wing_ep01_MistrzSztuki_AnimeSubInfo_id11736 zda się
Ostatnio edytowany przez Atem (2006-07-12 00:36:52)
Strony 1