Nie jesteś zalogowany.
Chciałbym dowiedzieć się co sądzicie o najgorszych filmach jakie człowiek potrafił stworzyć. Najpradopodbniej będą to filmy sadystyczne, ale dużo obrzydliwsze i brutalniejsze niż Hostel...Man Behind The Sun (obejrzałem do połowy), Guinea Pig (1 część), Salo ( blee i po co to oglądałem?). Według mnie człowiek tworząc takie filmy jest poprostu chory zabijając przy tym zwięrzęta...jak można być tak nieludzki...Jeśli widzieliście ty wszystkie filmy to będę pod wrażeniem i nic z waszą psychiką się stało
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-12 01:00:16)
Obejrzyj "Hydrozagadke".
jak masz zamiar się nabijać to popisz w innym temacie
ja dodam ze wszystkie fimy kolesia co sie zwie Uwe Boll, poprostu nieda sie ich ogladac
btw. hydrozagadke wlasnie sciagam
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-07-12 01:15:49)
ara ara...
btw. hydrozagadke wlasnie sciagam
jak wiesz co to jest to proszę bardzo ale napisz mi potem, czy fajny
Widzisz, ja głupich filmów nie oglądam. A ten jest IDIOTYCZNY. Ale w innym słowa tego znaczeniu. Że polski i komedia to gorszy?
Jest wiele filmów wartych obejrzenia. Niestety najnowsze produkcje do nich nie należą.
BTW Następnym razem jak będziesz zadawał pytanie retoryczne, to napisz. Bo w przeciwnym wypadku będziesz otrzymywał odpowiedzi albo daj znać modom, to zamkną temat.
A czy ja napisałem, że polskie komedie są gorsze? ja pisze o horrorach,a ty wyskakujesz z komedią i jak na twój wiek śmiać mi się chce.. i chodziło mi oto, że może myślał o filmie coć w stylu Hostel...aha i tak na marginesie to są stare propozycje, bardzo satre, a Hostel to tylko przykład
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-12 01:21:36)
Według mnie chorzy są nie tylko autorzy takich filmów, ale również ci którzy je oglądają shinnek:P Bez jaj, jak mogłeś to obejrzeć? Szkoda życia na takie gówna...
W wieku 14 lat ludzie są czasami niemądrzy
Gdzie napisałeś, że to są horrory? Że niby sadystyczne? Maharadźa jest sadystą! Chyba nie sądzisz, że będę sprawdzał po tytułach co to za filmy albo domyślał się, że miałeś na myśli tylko horrory.
Ale kiedy filmy sadystyczne są powiązane z horrorami, bo nawet taki gatunek się zwykle podaje...
"Armagedon", jedyny film na którym w kinie spałem i tego nie żałowałem.
ja nie wydaje kasy na kino, by tylko tam pójść spać i wybieram odpowiednie filmy, na których się nie będę nudził, czy spał
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-12 01:30:59)
Man Behind The Sun, Guinea Pig, Salo to filmy z przed ok. 35 lat i mnie wtedy nie było na świecie , a byłem głupi pare lat temu i chciałem zobaczyć jeden z najbardziej wstrząsających filmów i był to mój błąd...no cóż chciałem się dowiedzieć, czy ktoś był tak głupi jak ja, ale dobrze, że nikt tego niema i niech lepiej ten temat odejdzie w zapomnienie trzymajcie się od tych tytułów z daleka to tyle do zamknięcia
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-12 01:45:35)
Trudno! Zatytułowałeś to tak, jak zatytułowałeś, więc masz! Bedaman! ...ludzie, którzy to stworzyli chyba nie zdają sobie sprawy z tego jak bardzo odrastają od normalnego i zdrowego społeczeństwa. Jak można zatruwać dzieciom umysły takim szajsem, shitem...OMG! To jest naprawdę straszne. Hura, wreszcie wyrzuciłem to z siebie, ale mógłbym to "anime" oczerniać na tyle stron, ile strona by dała radę pomieścić. Dzienks![papa]
Nie znam nic bardziej przerażającego!
Ja niestety znam, ale postaram siÄ zapomnieÄ o tego typu filmach ( i anime, chociaĹź mĂłj mĹodszy brachol oglÄ da Bedaman'a )
to jest B-Daman xD ja się nawet za to nie zabieram, jak tylko zobaczyłem, kreskę na opakowaniu Laysów. Za to mój kolega ogląda. W moim wieku. bo anime to trzeba:P
filmy TROMA inc.
toxic avenger byl niezly
Oba Kill Bile i Duchy Marsa nietrawie tych filmów. Jak dla mnie walenie łbem o ściane przez godzine daje tyle samo radości co obejrzenie, każdego z tych filmów.
Oba Kill Bile i Duchy Marsa nietrawie tych filmów. Jak dla mnie walenie łbem o ściane przez godzine daje tyle samo radości co obejrzenie, każdego z tych filmów.
Dla mnie kill Bille są fajne, szczególnie taka jedna animowana wstawka w częsci pierwszej
Porażką jest natomiast Sailor Moon LIVE
~shinnek: jesli chcesz cos podobnego do Guinea Pig i Salo to obejrzyj sobie Cannibal Holocaust i Guts of Virgin
Oba Kill Bile i Duchy Marsa nietrawie tych filmĂłw.
Do filmĂłw QT trzeba mieÄ podejĹcie (polecam teĹź Old Boy'a! ), bo w tych filmach naprawdÄ 'coĹ' jest. Natomiast Duchy Marsa to oczywista poraĹźka
Imperare sibi maximum est imperium
Porażką jest natomiast Sailor Moon LIVE
Ja zarwałem 3 nocki, bo nie mogłem się od tego oderwać.
Najgorsze są horrory typu gore, np. Cannibal Holocaust.
oldboy jest swietny, zeby nie bylo offtopa : tetsuo 1 i 2 - masarnia...
o Cannibalu słyszałem, ale oglądać nie oglądałem August Underground Mordum jest najgorszy czytając recenzje i oglądająć screeny
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-12 11:40:32)
najgorszy fiml jaki widziałem to uliczny wojownik a Sailor Moon LIVE jest nie do zniesienia