Nie jesteś zalogowany.
Oka, to teraz ty wbijasz do mnie:D
Bezczelny, a taka fajna dziewczyna . Musisz ja odrazu psuć .
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-14 23:14:03)
Prawie się o mnie biją!!![okej][okej] [szpan]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-14 23:34:51)
Prawie się o mnie biją!!![okej][okej] [szpan]
A tobie się to podoba??? To już cię nie zepsują masz czarną duszę - nie no żartuję oczywiście
O czym wy mówicie?
Taaa tylko, że prawie robi wielką różnicę . Potem i tak się skończy na wymianie jakiejś serii . ~pa3cja ja wam niczego nie bronie róbcie co chcecie byle by po gali...
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-14 23:49:11)
Shhinek.. ja mam mhrok w sercu [ukryty] a do tego wyimaginowanego chlopaka :D:D
Wymiana? Jak najbardziej:)
Pati widzimy się za rok na następnej gali czy może wcześniej
jak chcesz to do mnie wpadaj za tydzien :D:D wtedy brat wyjedzie i bedziemy sami.. [szpan] ..mogli sie ponagrywac anime bezproblemowo
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-15 00:03:04)
Nie wiem jak wam! Ale mnie imprezka po CUDOWNEJ GALI u P. Diddyego przypasiła.[okej] On to zawsze coś wymyśli zafajniastego. ~kubik!...weź się zdeczka pohamuj ziom. Ja rozumiem, co innego "Coroczna popijawa w stodole", ale jednak to P. Diddy! Jak byś tyle nie pił, to nie musiałbym nawet prosić Diddyego o pożyczenie limuzynki[zly]. ALE Spoko!;) Jeśli dobrze pójdzie, to dostaniemy wejściówy darmowe na Video Music Awards 2006. Gala nundnawa, bo ciągle nie chcą dać kategorii - The Best ANIME Video, ale jak zwykle Diddy będzie czaił wszystkich na IMPRĘ opened only 4 Animesub.info's...
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-15 00:24:04)
pa3cja napisał:...mogli sie ponagrywac anime bezproblemowo
To też:P No to szykuj jakieś przyjęcie powitalne:D
Beda hamburgery i dietetyczna cola!! I zapoznam cie z moim wyimaginowanym chlopakiem i z moja kawaii SIOSTRZYCZKA!!!! [yahoo] kto jeszcze wpada? xD
ale ona jest przeczudowna prawda Kubik??!! Jest wspaniala!! Taka sliczna, zdolna i slodka!! o boze jak ja ją KOCHAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Shhinek.. ja mam mhrok w sercu [ukryty] a do tego wyimaginowanego chlopaka :D:D
Taaa chyba chłopaka, który ma powy(ima)gina(owa)nego
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-07-15 00:31:14)
mialbys przechlapane Kubik^^ ale ona jest naprawde zdolna! Potrafi juz mowic wiele slow, wciska guziczki ktorych nie powinna wciskac i wogole jest taka wspaniala!! raaanyy.. az brak mi slow zeby opisac jaka jest dla mnie wazna!!
pa3cja napisał:Shhinek.. ja mam mhrok w sercu [ukryty] a do tego wyimaginowanego chlopaka :D:D
Taaa chyba chłopaka, który ma powy(ima)gina(owa)nego
powy(ima)gina(owa)nego kolege z pracy :D:D
powy(ima)gina(owa)nego kolege z pracy :D:D
Może być i kolega, ale ty chyba z kolegi nie korzystasz?:P
Z tą galą nienajgorszy pomysł i można by zrobić to na troche większą skale, niż kilkunastu userów i nie będzie nabijania głosów:P
pa3cja napisał:powy(ima)gina(owa)nego kolege z pracy :D:D
Może być i kolega, ale ty chyba z kolegi nie korzystasz?:P
Z tą galą nienajgorszy pomysł i można by zrobić to na troche większą skale, niż kilkunastu userów i nie będzie nabijania głosów:P
[wstyd][wstyd] nie korzystam.. wykorzystuje tylko mojego wyimaginowanego chlopaka.. do sprzatania i gotowania
wszystkie posty poleca sie ekhm.. no wlasnie mam nadzieieje ze nikt nie zarobi ostrzezenia
Ja pisałem cały czas jak można zorganizować gale , więc w pewnym sensie jestem czysty chociaż #gracol miał mnie mieć na oku
a za co masz te ostrzezenia od gracola?? ze ma miec cie na oku i wogole.. co zrobiles?:P?
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-15 01:09:45)
A nawet niewiem Za posta bez sensu Dobra starczy tych pieszczot, bo czeka na mnie jakaś Oav pa
TAM TA DA DAM! Nagrody rozdane, zwycięzcy poznani, hektolitry.. coli wypite. Do zobaczenia w przyszłym roku.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-07-15 08:14:10)