Nie jesteś zalogowany.
Helo!! Właśnie jestem w trakcie oglądania w miare nowego serialu (z 2005 roku)PRISON BREAK. Czy są tu osoby ktore ogldaly ten srial? Co o nim sadzicie? Ja uważam że jest fenomenalny: fajna obsada, wciagajacy, fajna fabuła, niespodziewane zwroty akcji i odrobina miłosci.[okej]Osobiscie strasznie mnie drazni Pedofil , Klwisz i ci z Sekcji specialej. Oczywiscie fajny jej Fernando, Michael i LG (nie pamietam jak sie nazywa syn tego skazanego na śmierc )[respekt]
POLEAM KAZDEMU TEN SEIAL
No, fajny ten serial ja już jestem po
ja jestem w najlepzym momęcie 6 godzin przed egzekucją <15 odcnek>
Ja tez jestem po:) O wiele lepszy od Lostow:D Serial najlepszy jaki ogladalem:) Ja wlasnie ogladam sobie X Files 4 season:) A zaraz biore sie za Transfomery 1 Season:P
Ekhm, a ja dopiero pierwszy raz o tym serialu słyszę , pewnie nie leci w polskiej telewizji, ściągac napewno nie będe bo mi szkoda limitu. Nom ale jakieś dobre seraile w tv by sie przydały, TVP moglo by dokończyć emisje "Agentki o 100 twarzach", dobrze że prawdopodobnie na jesień będą emitowali drugi sezon Lostów.
ja po obejĹźeniu Prison break'a wezme sie za 2 sezon Lost'a, ale i tak Prison nic nie pobije.
Serial juz dawno obejrzany, teraz czekam do 21sierpnia na pierwszy odcinek 2 sezonu. Wciaga a zachwalac nie ma co, bo zrobili to poprzednicy :]
Ostatnio w ogole nadrabiam zaleglosci jesli chodzi o seriale.
Polecam "My name is earl" i "Joey" jako komedie swietnie sie sprawdzaja
będę musiał zassać ;]
Ja rowniez juz dawno obejrzalem, jest swietny lepszy od LOST ktory po jakims czasie sie za bardzo rozmydla jak dlamnie. Warto obejrzec obydwa.
Trzeba przyznać, że jest to jeden z lepszych seriali. Ja osobiście nie pochwalam rozłożenia historii na dwa sezon(lub więcej). Serial byłby genialny gdyby miał tylko 13 odcinków (bodajże tyle miał mieć). Serial z wysoką oglądalnością to kura znosząca złote jaja w Ameryce, dlatego mamy 22 odcinki zamiast 13 i dwa sezony zamiast jednego. Mam nadzieję, że drugi sezon będzie ciekawy chociaż to na pewno już nie będzie to samo. Prosty przykład Lost, pierwszy sezon bardzo fajny z drugim już gorzej ale musze podkreślić, że zakończenie (2x23-24)było niezłe. w PB może zauważyć spadek formy w paru późniejszych odcinkach(13,14) przedobrzyli z nadmiarem szczęścia Michaela @@@@@@spoiler@@@@@@ którego później mu braknie w ostatnim odcinku####koniec spoliera#####.
Ogólnie serial ciekawy do polecenia wszystkim. Szkoda, że chęć zysku może zniszczyć tak dobry serial.
Najlepszy serial jaki w życiu oglądałem Czekam teraz na drugi sezon :/
serial jest niesamowity, ale polecam też "The Unit" naprawde dobry serial |||polecam|||
serial wrecz wypasiony , tylkoz ze kazdy odcinek konczy sie w nie odpowi3dnim momencie ale kazdy juz przywykl.
2-a seria juz w krotce . juz grzeje miejsce na twardzielu heheh
no calkiem calkiem ale pod koniec traci 2 sezon moze byc niestety juz slabszy
a czym zasysacie bo torentem idzie gorzej niz powoli
ja jestem po 12 epie świetny serial!! polecam jako przerywnik po pomiędzy anime
a czym zasysacie bo torentem idzie gorzej niz powoli
Na isohunt są wszystkie odcinki, paczka powyzej 7 GB, duża ilość perrów więc wolno się ciągnąc nie powinno.
A jak ktoś chce ten serial, a nie chce mu się ściągać - to mogę mu nagrać, mam go w jakości ok. 350 MB/na odcinek + jakiś odcinek specjalny, info na gg
moglam wczesniej rozpoczac ten wATEK TO BYM NIE SCIAGALA TYLE :p
Ekhm, a ja dopiero pierwszy raz o tym serialu słyszę , pewnie nie leci w polskiej telewizji, ściągac napewno nie będe bo mi szkoda limitu. Nom ale jakieś dobre seraile w tv by sie przydały, TVP moglo by dokończyć emisje "Agentki o 100 twarzach", dobrze że prawdopodobnie na jesień będą emitowali drugi sezon Lostów.
Współczuje ci. Widzę, że nie masz AXN, co?[brakslow]