Nie jesteś zalogowany.
Prześlij mi tez listę, tak dla ciekawosci a moze cos sie znajdzie kalikamil@wp.pl
Kamyl - lista wysłana
Dziendobry wszystkim dzis jest kolejny dzionek mej akcji, czekam na chetnych. Poki co zgłosiło sie juz kilka osob ale jeszcze niestety kawałek drogi przedemna do uzyskania tych 150 dvd:)
Prosba do tych ktorzy cha mi pomoc, jesli mozecie to wybierajcie anime co najmniej na te 10 dvd, bo 4 czy 5 dvd nie oplaca sie wam ani mi, jak dostane 4 dvd(ja kupuje po złotówce), to najtańsza wysylka z priorytetem to 3.40 - 4 zł, wiec wychodze bez najmniejszego zysku:( Nikogo nie zmuszac aby brał 20 - 30 ale chociaz te min 10 to ju coś:) Dzieki wszystkim, ktorzy juz zamowili u mnie anime i tym, ktorzy niestety nic nie zamowili:)
Tutaj ponownie wypisze listy moich "Bohaterow"Ktorzy pomagaja mi uzyskac te 150 dvd:) Pa3cja , Shinnek , Skrzynia, Slymsc i ost Lankin ...DOŁĄCŻ DO NICH ...
normalnie jak kampania reklamowa
normalnie jak kampania reklamowa
Fakt, troche słaba, ale moze poskutkuje, pomalutku osob przybywa, bede szczesliwy jak uda mi sie chodziaz dobic do 100 plyt:)[yahoo][yahoo]
.......DOĹÄCZ DO NAS....
.......BUDUJMY LEPSZA POLSKE....:)
zaraz zaraz bo ja chyba nie zaczilem jaka jest zasada tej wymany?? ALe pewnie znajac zycie to chodzi o wymiane 2:1 tak? (2 czytse za 1 nagrana)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Nie drogi kolego 1 nagrana i 1 dla mnie. w ten sposob. Przykład nagrywam 30 dvd biore 30 dla siebie czyli 1:1
No chyba, ze ktos chce mi pomoc w ten sposob uzbierac te dvd to nie bede protestowac:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-07-16 23:19:35)
???? czyli jednak wymiana 2:1, bo skoro nagrywasz na 30 plytkach to chyba skads je bierzesz tak? czy nagrywasz na swoich 30 a czlowiek wysyla ci 30 swoich? a moze czlowiek wysyla ci 60 plyt ty nagrywasz 30 i zostawiasz sobie kolejne 30 za nagranie??
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ktos wysyła mi 60 dvd, ja nagrywam 30 zostawiam sobie 30, czyli 1:1 , 2:1 to bym dostał 60.
Ktos wysyła mi 60 dvd, ja nagrywam 30 zostawiam sobie 30, czyli 1:1 , 2:1 to bym dostał 60.
Nie bardzo rozumiem co chciales napisac, ale jednak wychodzi ze co by nie powiedziec jest to wymiana 2:1, ktora zawsze mnie draznila, bo niby jestesmy tacy "fani dla fanow" ale dostajemy jedna plytke za to ze nagrywamy 1. No ale spoko, choc zawsze mnie to draznilo. 1:1 to by byla gdybys ktos ci wysylal 30 plytek ze swoimi anime, a ty bys mu wysylal 30 plytek z tym co ty mu nagrales.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-07-16 23:39:05)
Ale nie biore 2 plyt tylko jedna czyli lepiej niz ktorzy za 1 nagrana chca 2:)
dobra dobra, moim skromnym zdaniem i tak jest to przegiecie, ale spoko skoro ludzie sie na to godza to coz.
Dobrze dla ciebie to przegiecie dla innych nie, bo nie wymianiam sie za anime tylko nagrywam swe anime, bo zbietam plytki:)
Dobrze dla ciebie to przegiecie dla innych nie, bo nie wymianiam sie za anime tylko nagrywam swe anime, bo zbietam plytki:)
hehhe jak ja lubie lapac za slowka. A co do mojego zdania to mam takie a nie inne i wychodze z zalozenia ze plytki ktore sie nagralo z anime to i tak leza i sie kurza i nie ma z nich zadnego pozytku, chyba ze wymiana 1:1, dlatego staram sie propagowac wymiane 0:1
nie wiem czy lapiesz mnie za słowo, jest tak jak napisałem:) Jedyny zysk to plyty, nie zyskuje nowych aniem, zyskam jak uzbieram te 150 dvd:)
Z chęcią bym sprawdził ten spis bo ostatnio nie mam czasu na ściąganie niczego nowego
niczego nie obiecuję bo mi też brakuje płyt... ale, może...
waski_jestem - to co proponuje Zeus jest według jednych fair a innych nie. Tym co to odpowiada to pewnie pójdą na taki układ który i tak zły nie jest - pewnie sam bym zrobił podobnie na jego miejscu.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-17 00:38:28)
Z jednej płyty nie wyczarujemy dwóch ( tu nie ma copperfielda ) . Np. jednych serii nie dasz rady zobaczyć, a bardzo ci na tym zależy i tu jest już potrzeba drobna pomoc
Kisiel wysłałem ci liste na maila tego co wpisałeś w swym profilu:)
Z jednej płyty nie wyczarujemy dwóch ( tu nie ma copperfielda ) . Np. jednych serii nie dasz rady zobaczyć, a bardzo ci na tym zależy i tu jest już potrzeba drobna pomoc
zaraz zaraz bo nie nie rozumiem o co chodzi z tym copperfieldem. A co do nagrywania to zaden problem, tylko czemu jeszcze chciec za to kolejna czysta plytke? Przeciez i tak czlowiek sciagnal to z netu i nagral dla siebie, wiec prosze mi tu nie wypisywac o jakims
.......DOŁĄCZ DO NAS....
.......BUDUJMY LEPSZA POLSKE....:)
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-07-17 01:42:04)