Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam do sprzedania m.in:
Diablo II + Expansion PL - 40zł
X2: The threat - 30 zł
Arcanum - 15 zł
Lektury (program) - 10 zł
Sudeki - 20 zł
TES III: Morrowind - 5 zł
A także inne tytuły. Oczywiście wszysto oryginały.
Chętnych proszę o kontakt na komórkę - 6017791214.
TYLKO W CZÄSTOCHOWIE!
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-07-15 19:15:36)
omg dlaczego tylko w czestochowie? ;/ a ja chcialem diablo ;c
a ja chcialem diablo
Zdaje się, że Diablo II LoD w pakiecie ze Starcraft: Brood War sprzedawane są za 5 dych w sklepach.
Sempai napisał:a ja chcialem diablo
Zdaje się, że Diablo II LoD w pakiecie ze Starcraft: Brood War sprzedawane są za 5 dych w sklepach.
Ciekawe gdzie. Ja widziałem tylko pakiet Diablo(nie pamiętam czy z hellfire), Warcraft II i Starcraft + Broodwar za 5 dych.
Ciekawe gdzie. Ja widziałem tylko pakiet Diablo(nie pamiętam czy z hellfire), Warcraft II i Starcraft + Broodwar za 5 dych.
Przepraszam, pomyliłem się. Samo Diablo II LoD za 5 dych (to się chyba nazywa "Blizzard Classics"). A w tym, o czym pisałeś, raczej nie było Hellfire, bo Hellfire zrobiła i wydała Sierra.
No możliwe, ale napewno nie Diablo II + Starcraft, bo właśnie poluje na samego Starcrafta z dodatkiem, a wszędzie tylko ten pakiet jak to nazwałeś Blizzard Classics[shithappens]
U mnie jest Diablo o wiele wiele tańsze. Nie pamiętam ile, ale tez taki własnie jakiś pack. Chyba za 20 zł
BYDGOSZCZ
Sprzedam nowiutkiego Godfathera za hmmm... 75 zł, możemy się potargować...:)
p.s. ale mam fajnego avatarka...pozazdrościć, nie?
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-16 00:07:11)
No możliwe, ale napewno nie Diablo II + Starcraft, bo właśnie poluje na samego Starcrafta z dodatkiem, a wszędzie tylko ten pakiet
Nie ma tego złego, coby na dobre nie wyszło. 4 dychy z czymś do niedawna kosztował sam Starcraft + Brood War. Dużo, ale serial się liczy, nie? Ładnie, że dorzucili Diablo i Warcraft II Battlenet Edition. A pierwsze Diablo to jest w dalszym ciągu najlepszy hack & slash!
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-07-16 00:13:35)
Skoro wszyscy piszą oferty to ja napisze że na allegro nie ma samego starcrafta z dodatkiem, więc jeżeli ktoś to posiada z nieużywanym cd-keyem to chętnie kupię.
ja mam jak co: oryginalne wydanie Jagged Alliance 2.5 z wydania CD Project. MiaĹem gdzieĹ jeszcze Disciples 2 Bunt ElfĂłw, tylko muszÄ poszukaÄ.
A chciaĹby ktoĹ oryginalnego CD'ka OffspringsĂłw - Americana?:D
Kurde Rixed kupiĹbym od ciebie Elder Scrollsa, ale jeszcze nie wiem bo chyba bede miaĹ za free:)
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-16 02:41:54)
kupiłbym od ciebie Elder Scrollsa, ale jeszcze nie wiem bo chyba bede miał za free
Grałeś w to? Za 5 złych, albo za darmo, to jeszcze od biedy ujdzie. Ale nie do grania. Do postawienia na półce, żeby choć tego jednego oryginała mieć, hehe. Uprzedzam: jeśli słyszałeś/czytałeś o Morrowindzie jakieś cuda-wianki, to postaraj się o nich zapomnieć dla własnego dobra, nim zaczniesz w to grać.
P.S. Żeby nie było, że tylko pods?ywam RiXeDowi - Arcanum polecam gorąco, a jeśli za 15, to już w ogóle nie ma się nad czym zastanawiać
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-07-16 03:24:25)
no też właśnie myślę, a w Morrowinda grałem. mam. tylko że pirata. a do oryginała fakt postawić na szpan to wiadomo:) gra nie jest taka zła, fakt żadna rewelacja, ale pograć można.
diablo II zlota edycja z expansionem chodzi w granicach 50-55zl wiec raczej by sie oplacalo
Ostatnio edytowany przez Sempai (2006-07-16 16:07:03)
To ja mam do sprzedania HOMM V PL od CD PROJEKT za hmm 65zł? Gra na DVD a wszystko oryginalnie zafoliowane...
a czemu wy mu tak spamujecie ? -.-
a czemu wy mu tak spamujecie ?
A ty czemu? Ogłosił ofertę i starczy. Raczej nie będzie się przy ludziach targował, a do licytacji forum nadaje się tak sobie.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-07-17 11:21:24)
To ja z innej beczki, ale też ze sprzedażą xP
Mam do spylenia filmy:
1. Bezsenność, Desperaci, Kill Bill vol.1 - vhs
2. Kill Bill vol.2, Za wszelką cenę, Superprodukcja, Ostatnie uwiedzenie - dvd z gazet
oraz gry:
1. Painkiller - oryginał, z cdkeyem, było w Dobra Gra, czy jakoś tak
2. Blood Rayne - dwie wersje, cd lub dvd ze SWAT 3 w komplecie
Z chęcią załatwię sprzedaż przez Allegro
Kotakty w profilu xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2006-07-17 12:26:56)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To nikt nie che Godfathera? Sprzedam nawet za 50 zł
To oryginał...ehh, no bo przecież innego bym tu nie dawał do "oferty".
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-17 11:38:08)
Weźta se zróbcie WĹASNE TOPICI a nie spamujecie w cudzych!!!!
-RiX
Strony 1