Nie jesteś zalogowany.
Hmm , nazwe miejscowości poznaliśmy dopiero gdzieś w połowie trasy . Też już dojechaliśmy (WD) do Czechowic . Ogladamy właśnie zdjęcia i podziwiamy lilith . Ok ide spać bo jestem wyje... . Do jutra
Ja tam już nazwę miejscowości znam:D
Normalnie jacyś niewyżyci jestescie[ukryty]Uważajcie bo jeszcze Was w nocy nawiedzę
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Hehe lilith_ ty ich nie nawiedzaj bo jak zawału dostaną to jeszcze ciebie będą nawiedzać a jeśli chodzi o zdięcia odemnie to utsukushii skontaktuje się ze mną to będe wiedział co i jak
Ja się duchów nie boję:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
To ty sie nie boisz niczego !!(no może powinnaś się bać mojego widoku )a przy okazji napiszcie w jakim ośrodku byliście
Ja tam juĹź nazwÄ miejscowoĹci znam:D
Normalnie jacyĹ niewyĹźyci jestescie[ukryty]UwaĹźajcie bo jeszcze Was w nocy nawiedzÄ
Na tej miotle ???
To ty sie nie boisz niczego !!(no moĹźe powinnaĹ siÄ baÄ mojego widoku )a przy okazji napiszcie w jakim oĹrodku byliĹcie
W 'zacisznym' .
No ba:) Ja sie niczego nie boję ale nic boi się mnie:D
Byliśmy w "Zaciszu"
Na tej miotle:D???
Nie, mam swoją własną:D
Ostatnio edytowany przez lilith_ (2006-07-16 22:00:44)
ha czyli byliście tam gdzie polecałem ciesze sie
MuGen z tego co pisałeś to miałeś dzwonić w sobotę a nie smsa wysłać
Brak funduszy a pozatym nie chciałem ci głowy zawracać telefonem od kolesia którego nawet na oczy nie widziałaś
ha czyli byliście tam gdzie polecałem ciesze sie
Tak, ale nie dlatego, żeś go polecił:)
a pozatym nie chciałem ci głowy zawracać telefonem od kolesia którego nawet na oczy nie widziałaś
Wiesz ostatnio często tak mam:p
A dlaczego jeżeli można spytać udaliście się w to miejsce ??
A dlaczego jeżeli można spytać udaliście się w to miejsce ??
Nie można:)
coz MuGen za duzo chciualbys wiedziec A tak poza tym chcialem tylko dac znac ze DOJECHALEM, ale od Poznania to byl ostry scisk w pociagu. Ale na szczescie mialem miejscowke , minus byl taki ze za szybko przeczytalem ksiazke i pozniej musialem pojsc spac na 1,5h zeby sie nie zanudzic. Ostatnim ktory da zac zycia bedzie NameLess One, ale w koncu chlopak dopiero okolo 21 wciadl w pociag do Piotrkowa. A wlasnie dla tych co to nazekali ze zjazd jest za daleko, to prosze wziac przyklad z NameLess'a ktory jechal ponad 700km
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja nie nażekałem że miałem za daleko tylko miałem kłopoty zdrowotne dużo nie brakło a wiertarka by mi pogrzebała w czaszce i wydałoby sie że tam nic nie ma
akurat to o narzekaniu nie bylo do ciebie , ale widze ze wyrzuty sie ma
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-07-16 22:20:58)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
I dobrze, że ma:) a jak zobaczy zdjęcia to dopiero będzie miał
To moze lepiej bedzie jak ich nie zobacze
A i jeszcze jedno pytanie do WD było Sake??? Ty wiesz oco mi chodzi
kurde jak tak piszecie ze bylo fajnie, to jestem jeszcze bardziej wsciekla ze nie pojechalam [zly] a lepiej nie zapominac ze mam mHrok w sercu i wyimaginowanego chlopaka [zly][cenzura] a taka mieszanka jest dziwna.. nie wiadomo co mi przyjdzie do glowy [zly]. Moze sie wkurze i poprostu zwolam swoja cala mafie szczecinska, dowiem sie gdzie mieszkacie, porwe was i bede na sile trzymala w jednym pomieszczeniu i bedziemy sie BAWILI w zlot anime w wakacje [zly]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-16 22:35:26)
Jako ze WD poszedl spac to odpowiem za niego: BYLO, a nastepnego dnia byl maly kac Choc wcale nie bylo tego duzo, na tyle osob.
Ja jestem za moge pomóc ci i zbiore ludzi ze ślaska
Jako ze WD poszedl spac to odpowiem za niego: BYLO, a nastepnego dnia byl maly kac
Nie jestem pewien czy wiesz o co mi chodzi bo nie byłeś wtajemniczony a ja z WD miałem fajny plan przed wyjazdem jak jeszcze miałem jechać
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-07-16 22:38:24)
A ja moge pozbierać z nowogrodu i okolić.
A co do sake, i kacu hmmm ja się a to nie wypowiadam.
A i jeszcze jedno pytanie do WD było Sake???
Nie było:(, ale było cuś innego:D:D:D:D
BTW: Home! Sweet home!
EDIET:
A co do sake, i kacu hmmm ja się a to nie wypowiadam.
Ty i Atem:P
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-07-16 22:43:36)