Nie jesteś zalogowany.
kurde jak tak piszecie ze bylo fajnie, to jestem jeszcze bardziej wsciekla ze nie pojechalam [zly] a lepiej nie zapominac ze mam mHrok w sercu i wyimaginowanego chlopaka [zly][cenzura] a taka mieszanka jest dziwna.. nie wiadomo co mi przyjdzie do glowy [zly]. Moze sie wkurze i poprostu zwolam swoja cala mafie szczecinska, dowiem sie gdzie mieszkacie, porwe was i bede na sile trzymala w jednym pomieszczeniu i bedziemy sie BAWILI w zlot anime w wakacje [zly]
hehehe ty tam lepiej ćwicz gundama ;P
BUAHAHAHAHA jestem przed kubą
EDIET:
remo_100 napisał:A co do sake, i kacu hmmm ja się a to nie wypowiadam.
Ty i Atem:P
nie wiem o czym mówisz
Ostatnio edytowany przez Atem (2006-07-16 22:50:07)
skoro Wersus twierdzi ze sake nie bylo, to nie bylo ale i tak niezle nas zmiekczylo
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
A no co prawda to prawda8-D8-D
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-07-16 22:53:06)
Jaki kac chłopaki:D Ja niczego takiego nie miałam:D
A do wymienionej 2 bohaterów dodałabym jeszcze osobę, która bardzo chciała dostać piłkę[ukryty]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Jak powiedziałem nie byłeś wtajemniczony w nasz nikczemny plan
A teraz Offtopic : dzisiaj oglądałem na Travel progroam pt Kuchnie świata : Japonia
Normalni to co zobaczyłem było piękne i ślinka mi ciekła szczególnie jak pokazali proces produkcji Sake Japońskiego :D
skoro Wersus twierdzi ze sake nie bylo, to nie bylo ale i tak niezle nas zmiekczylo
buhahahahahaahahahaha
W pierwszą noc był jeden delikwent, a w drugą następny[hehe][hehe]
kurde chciał bym coś powiedzieć ale narazie nie chce zdradzać szczegółów
W pierwszą noc był jeden delikwent, a w drugą następny[hehe][hehe]
Hmm to ja chyba byłam na innym zlocie bo ja drugiej nocy więcej delikwentów kojarzę[hehe][hehe]
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
coz co prawda to prawda, wieczory byly ciekawe. Ale jakos sasiedzi sie za bardzo nie burzyli.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
ano Ale w pierwszą noc przychodzili nas uciszać z kierownictwa
oj przychodzili, tak mowisz jak by to sie powtarzalo wielokrotnie a przecie tylko raz przyszedl, a do tego ciec
coz co prawda to prawda, wieczory byly ciekawe. Ale jakos sasiedzi sie za bardzo nie burzyli.
Fakt ja bym tam nam nakopał
Atem no wiesz ja bym nakopał tym co nas by zaczepili a nie samemu sobie[hehe]
Musiało być wam fajnie i naprawde spoko ale po tych relacja wiem że ja bym sie raczej kiepsko bawił.
znaczy nikt się nie bił ale jak by zadszła taka potrzeba to czemu nie
ano Ale w pierwszą noc przychodzili nas uciszać z kierownictwa
Bo za głośno chrapaliście[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
to przez Atem'a on gĹoĹniej chrapaĹ
BUAHAHAHAHA jestem przed kubą
o wy mendy jedne ja wam dam byc przede mna [bzdura]. No ale nie jestem ostatni [yahoo] zostaje jeszcze detonator [roftl][roftl]
p.s ze wzgledu ze mnie wszyscy zjechali jak psa to juz nic nie pisze
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-07-17 00:03:24)