Nie jesteś zalogowany.
A co to jest??
A co to jest?? [respekt]
Wiesz to takie polskie anime z ta roznica, ze graja tam aktorzy [mruga][szalony][roftl][roftl][roftl][roftl]
Sorry ale jeszcze nie przeszlo mi po zlicie [hehe]
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-07-17 13:02:20)
Bardzo zabawne [cenzura]rzeczywiście super [klnie][shithappens]
Oj ludzie obijacie sie gdzie te djęcia i sprawozdanie
Jak wczoraj u WD oglądaliśmy fotki to muszę przyznać że wyszedłem najbardziej paskudnie , zresztą sami się przekonacie
a co do fotem to trzeba powiedziec, ze zajmuje sie tym Zan, a on (choc trudno w to uwierzyc) ma problem z dostepem do neta, wiec powiedzial wczoraj ze jak dorwie dzisiaj kafejke to postara sie to wrzucic.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Atem ja wciąż sie zastanawiam co to jest hydrozagadka
fakt
wieczorem bedzie raport jesli dorwe teraz zdjatka od rema XD
fakt
[hehe][hehe][hehe]. Jak dobrze, że skombinowałem aparat[yahoo](coś mi się wydaje, że zaraz czarownica na pulpicie wyląduje[ukryty]...)
Wersus , pamiętasz jak ci mówiłem że chciałbym oglądać Hydrozagadkę ? leci dziś o 22 tvpkultura
Nie śniło ci się to przypadkiem?[szalony]
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-07-17 15:50:21)
(coś mi się wydaje, że zaraz czarownica na pulpicie wyląduje[ukryty]...)
Masz namyśli konkretną osobę
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Wersus napisał:(coś mi się wydaje, że zaraz czarownica na pulpicie wyląduje[ukryty]...)
Nie ma za duzego wyboru [szalony][szalony][szalony]
Już się go nie mogę doczekać...fotki od rema już mam
Ja właśnie zdjęcia zrzucam na kompa i w końcu mam czas aby się rozpakować[szalony]
Odpowiednio je spreparuję w paincie[ukryty]
Ja właśnie zdjęcia zrzucam na kompa i w końcu mam czas aby się rozpakować[szalony]
lilith_ napisał:Masz namyśli konkretną osobę
Odpowiednio je spreparuję w paincie[ukryty]
wresus jak już to zrobisz to ja też poproszę ten kawałek twórczości
Kurcze chyba zant nie znalazł żadnej kafejki musze czekać dalej
Ja też chce czarownice chociaż nie muszą być tuningowane [szalony][szalony][szalony][szalony][szalony]
Dopiero przed chwilką dorwałem slota na MU i oblukałem zdjęcia... I moge z czystym sumieniem stwierdzić że na widok co poniektórych nie sposób się nie uśmiechnąć.
ja sie tu spiesze do domu zeby oblookac zdjecia a tu . Gdzie sa te zdjecia [bzdura]?
p.s dzisiaj pobilem swoj rekord przejechalem przez caly krakow w 20 min , a drugi to przebywanie w robocie przez 24h
Dopiero przed chwilką dorwałem slota na MU i oblukałem zdjęcia... I moge z czystym sumieniem stwierdzić że na widok co poniektórych nie sposób się nie uśmiechnąć.
np mnie
No Atem nie płakaj , sam musisz przyznać, że dawałeś czadu
cicho cicho bo sie wyda. A tak na marginesie to przeciez jeszcze czadu dawal nasz pirotechnik a jakos tak wszyscy o nim zapominaja
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]