Nie jesteś zalogowany.
Jak to wszyscy ja tam o nim wspomniałam:) tyle, że mnie nikt nie słucha
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
no on to owszem owszem...a jak
pochwalilibyscie sie wreszcie szerszemu gronu tymi fotkami ;f
pochwalimy się a jakże, ale dopiero kiedy przyjdzie na to czas. Niech wam jeszcze ślinka pocieknie
myslalam ze mam wtyki, ale niestety moje wtyki nie chca mi nic powiedziec i jak chcialam zdjecia to tez nie przyslaly (cholerny Atem :-D:-D )
Ja myślałem że lepszych niż moje nikt nie ma a one też zawiodły niech to wszystko .... Olali mnie i to nie jest fajne żeby chociaż któryś na gg powiedział że fajnie było ale nie po co Każdy ma to we d***e
mi moja wtyka powiedziala tylko ze bylo fajnie
mi moja wtyka powiedziala tylko ze bylo fajnie
Mi nawet tego nie powiedzieli
Spokojnie wszystkiego dowiecie się w swoim czasie:)
Pewne jest, że było fajnie:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
ja też mam wtyki i wychodzi na to że moje wtyki są najlepsze, bo powiedziano mi coś więcej niż że było fajnie, powiedziano mi że było super.
ja też mam wtyki i wychodzi na to że moje wtyki są najlepsze, bo powiedziano mi coś więcej niż że było fajnie, powiedziano mi że było super.
uu.. to jestes wielki koleś teraz:D:D
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-07-18 14:38:01)
Kurcze ile dałeś w kopercie za taką informacje
Ehh powiem jeszcze raz, wszystkie opoznienia zwiazane sa z tym ze niestety nasz glowny technik (czyt. Zan) nie ma dojscia do netu. Poza tym MuGen, mialem nadzieje ze sam juz sie domysliles ze na zjezdzie bylo bardzo milo
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
wiec to waski jest wtyka MuGena?
wiec to waski jest wtyka MuGena?
Odp. Nie to nie on jest paru innych no ale cuż chłopcy widać sie mną nie przejeli bo nawet znaku życia nie dali
Poza tym MuGen, mialem nadzieje ze sam juz sie domysliles ze na zjezdzie bylo bardzo milo
A kto powiedział że sie tego nie domyśliłem
Ogulnie przecie jak to na zlocie było super , osobiście spotkało mnie pare przykrości (nie związanych bezpośrednio ze zlotem) ale to zobaczycie na fotkach. Mam szczerą nadzieje że następny zlot będzie równie udany i że następnym razem ~Mio będzie bardziej podatna na alkochol . Teraz Ona wie najwięcej
Mam szczerą nadzieje że następny zlot będzie równie udany i że następnym razem ~Mio będzie bardziej podatna na alkochol . Teraz Ona wie najwięcej
wątpię szczerze, ktoś w końcu musiał pilnować przedszkola
WhiteDevil napisał:Mam szczerą nadzieje że następny zlot będzie równie udany i że następnym razem ~Mio będzie bardziej podatna na alkochol . Teraz Ona wie najwięcej
wątpię szczerze, ktoś w końcu musiał pilnować przedszkola
lol!!
Właśnie siedzę w kafejce i przymierzam się do wysłania zdjęć na ftp:P. Uczestnicy zlotu(i tylko oni, narazie) dostaną linki[madrala].
Heh... Mam nadzieję, że net jest tam tak szybki tak jak mówią... Jak nie to się potne[cholera].
BTW: Ja mam 412 zdjęć[szpan](chyba<lol> )
EDIT: Nie jest[cholera][cenzura][deprecha][deprecha][cenzura][cenzura][cholera][klnie][klnie][cholera][cenzura]
Czyli tego nie wyślę bo nie mam czasu;(
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-07-18 17:42:23)
EDIT: Nie jest[cholera][cenzura][deprecha][deprecha][cenzura][cenzura][cholera][klnie][klnie][cholera][cenzura]
Czyli tego nie wyślę bo nie mam czasu;(
To może będzie szybciej ja mi płytkę wyślesz pocztą i ja zamieszcze na FTP