Nie jesteś zalogowany.
kubik napisał:pa3cja napisał:"^_^ zabawa ^_^" hehe.. kiedys musialam to napisac :]
o kurde.. dlaczego nie mam w profilu ustawione ze jestem dziewczyna?!
A ja zastanawiam się czemu usunęłaś info o wieku?:P
no bo mi sie pokasowalo i popiep****o i nie chce sie zapisac.. ale co tam.. i tak niektorzy wiedza ile mam lat.. a pozatym jak jest jakis ciezki temat a ja sie wypowiadam, to jak ktos spojrzy na moj wiek to se mysli ze przeciez i tak nic nie wiem jeszcze o zyciu i swiecie, wiec po co sie wypowiadam i jak cos mnie denwruje i o tym pisze, to mam wrazenie ze se ludzie mysla "ZBUNTOWANA NASTOLATKA! ". I nie lubie jak ktos mi zwraca uwage ze mam dopiero tyle i tyle lat itp.
Znam dokładnie jedną osobe na ansi która tak robi ( i sie z tym nie kryje ). Reszta jest spoko.
Edit: Miałobyć pod postem Pa3cji.
BYłeś szybki , ale ja byłem szybszy .
Z deczka mi odwala bo sie za dużo matmy uczyłem...
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-07-19 00:48:37)
Heh, dokładnie takiej odpowiedzi się sopdziewałem. IMO tylko głupiec ocenia rozmówce na podstawie wieku....
Ja wiek mam pokazany na ten przykład i zwisa mi to co ludzie sobie o mnie pomyślą lub napiszą... Jestem jaki jestem
gdybym miala tyle lat co wy chlopaki, (Kubik i Dzibril) to bym pewnie wiek wpisala ^^ ale zawsze mi sie bedzie wydawalo ze i tak jestem za mloda!
ehh pati ciesz sie kobieto (chyba juz moge tak powiedziec ) ciesz cie. MLODA JESTES. przed toba wiele lat ogladania anime
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Dżibril napisał:kubik napisał:Edit: Miałobyć pod postem Pa3cji.
BYłeś szybki , ale ja byłem szybszy .
Z deczka mi odwala bo sie za dużo matmy uczyłem...Nadgorliwiec czy to drugie?:P
EDIT.
No to pisz o co Ci dokłądnie chodzi.
Tak nadgorliwiec.
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-07-19 00:58:26)
ehh pati ciesz sie kobieto (chyba juz moge tak powiedziec ) ciesz cie. MLODA JESTES. przed toba wiele lat ogladania anime
o wlasnie! :D:D
No i tak jak mówiłem. Mieliście czas do 01:00 z tymi zdjęciami I co teraz ?
teraz do spania czas oczekiwania szybciej zleci
Ale ja nieee chceeeem
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-07-19 01:04:04)
ale ja sie tak pogjaralam ze nie wiem czy zasne! nie no, zart
Obejrzałem foty. Niektóre z nich aż proszą się o dorobienie komentarzy czy chmurek z tekstem.
Nom, przydało by się
ej tam Nie ma sie czym chwalic ze sie widzialo zdjecia!
ej tam Nie ma sie czym chwalic ze sie widzialo zdjecia!
prawda ja je mam od niedzieli
E ludzie mi to już przeszło będą chcieli to pokarżą zdjęcia nie to nie. Ważne że sie im podobało było fajnie a mnie tam nie było i nie wiem co straciłem więc może lepiej nie bede oglądał fot bo sie zastrzele albo wpadne pod pociąg niby przypadkiem ( mam niedaleko tory kolejowe od domu )
Ach..... a mnie jeszcze plecy bolą T_T. Jeśli dobrze pójdzie to chociaż na Woodstock pojade a właśnie czy oprócz mnie będzie jeszcze ktoś jechał tam ??
Widze że tamci coś zdjątek nie chcą pokazac.. moze to i lepiej.
MuGen na następnym zlocie musimy byc na bank
No ba
pa3cja napisał:ej tam Nie ma sie czym chwalic ze sie widzialo zdjecia!
ty lepiej idz Gundamy cwiczyc! ha!
Atem napisał:pa3cja napisał:ej tam Nie ma sie czym chwalic ze sie widzialo zdjecia!
ty lepiej idz Gundamy cwiczyc! ha!
uczy ojca dzieci robić
Dla tych wszystkich oczekujacych na sprawozdanie i zdjecia, mam w miare dobra nowine. Zan prawdopodobnie dzisiaj wrzuci to wszystko i bedzie mozna poczytac i poogladac.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-07-19 13:06:41)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]