Nie jesteś zalogowany.
No wiesz, ja jestem za opcją "lepiej oglądać zapychacze niż nic", bo jestem cholernie dużym fanem Naruto, co ja bym zrobił bez tego anime. Ale ilość tych zapychaczy dobija, niedość że człowiek musi czekać tydzień to otrzymuje gówno
co ja bym zrobił bez tego anime.
Zacząłbyś oglać Bleach albo inny tasiemiec
btw. Jiraia - jako seyuu jest niesamowity i ten jego okrzyk.
mam nadzieję, że nie zrobiłem błędu w nazwach - jest późno i niesamowity gorąc
dobranoc
Wanderer sugerujesz że już nie powrócą do mangi?
BTW: nie rozumiem do końca posta twojego tej pierwszej części, jakoś tak skminić nie mogę:D
EDIT: aaa o to ci chodziło to teraz jarzę xD. na pewno tak bedzie bo jak inaczej. tak mówisz na "odpowiednią" odległość, mi sie wydaje, że już za daleko odjechali od mangi i nie mogą do niej wrócić bo się zgubili:P.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-08 01:34:54)
Wanderer sugerujesz że już nie powrócą do mangi?
Nic takiego nie powiedziałem. Jak manga oddali się na odpowiednią odległość od anime, to zobaczymy triumfalny powrót głównego wątku w anime To będzie może za rok XD
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Ero sannin napisał:co ja bym zrobił bez tego anime.
Bleach już oglądam od dawna ale to nie to samo, Naruto ma w sobie to coś czego żadne inne anime tego nie ma.
Kisiel napisał:Ero sannin napisał:co ja bym zrobił bez tego anime.
Bleach już oglądam od dawna ale to nie to samo, Naruto ma w sobie to coś czego żadne inne anime tego nie ma.
Dokładnie!
W końcu nie każde lepsze anime przekracza 200 epków
Kisiel napisał:Ero sannin napisał:co ja bym zrobił bez tego anime.
no ma i to wiele ale jak narazie to cos ujawnialo sie od 1 do 140 epa a teraz[shithappens]
Ta "fanatycznych fanow" ktorzy przelkna najwieksze jesli tylko zapakowane jest w papierek z napisem Naruto . Przepraszam jezeli kogos obrazilem moja wypowiedzia ale jestem sfrustrowany bo dysk mi umiera. Choc ma to swoje plusy bo wkoncu mialem dobry powod zeby wywalic 4GB zapychaczy naruto ktorych nawet nieobejrzalem .
Ostatnio edytowany przez m_jay (2006-07-09 15:28:13)
Ero sannin napisał:Kisiel napisał:Zacząłbyś oglać Bleach albo inny tasiemiec
Dokładnie!
W końcu nie każde lepsze anime przekracza 200 epków
zgadzam sie z wami od pierwszego epka naruto wywnioskowac mozna bylo ze to anime bedzie klasykiem ja np. Dragon Ball kturego rowniez jestem fanem
mówisz na "odpowiednią" odległość, mi sie wydaje, że już za daleko odjechali od mangi i nie mogą do niej wrócić bo się zgubili
Sądzę, że będziemy mieli szczęście, jeśli wznowią ekranizację mangi kiedy już nazbiera się jej dwa razy tyle, ile było w chwili rozpoczęcia ery zapychaczy.
Ja teraz nadrabiam zaległości w mandze, a zaległości w zapychaczach pewnie już nie nadrobię, bo nie jestem aż takim masochistą. Dziwię się sobie, że aż tyle wytrzymałem.
Manga trzyma poziom i tym, którzy nie czytają, oznajmiam: jest na co czekać.
za kilka tygodni naruto osiagnie magiczna cyfre 200 wiec moze na to czekaja i wraz z 200 odcinkie zacznie sie nowa saga!
jak już to z nowym sezonem. chociaż wszystko jest możliwe ;]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-07-16 17:21:35)
moze na to czekaja i wraz z 200 odcinkie zacznie sie nowa saga!
O ile ktoś tam u nich jest maniakiem-numerologiem. Ja porzuciłem (prawie) wszelką nadzieję, a została mi jeno wiara, że w ogóle zostanie wznowiona ekranizacja mangi za mojego życia. Podejrzewam, że starają się przeciągać zapychacze, dopóki mają jaką-taką oglądalność (pieniądze z reklam). Kiedy oglądalność zacznie spadać, postarają się wstrzelić z samym gęstym, zanim spadnie tak, że trudno ją będzie odrestaurować. Grają na zwłokę mając tę świadomość, że głównie od dobrego timingu zależy, czy podtrzymają przy życiu dochodową markę Naruto.
Bo granice przyzwoitości przekroczyli już dawno. Ja rozumiem, że produkcja anime kosztuje, że nic nie jest za darmo, ale producenci Naruto mają na względzie już chyba tylko względy komercyjne.
Leję tak wodę, bo chcę zasiać nieco umiarkowanego defetyzmu. Bo raczej nie będzie przyjemnie obudzić się po 300 odcinku zapychaczy z ręką w nocniku i stwierdzić, że anime Naruto składa się w większej części z kupy i tę kupę oglądało się w dobrej wierze przez ponad sto odcinków. Radzę odpuścić sobie zapychacze i czytać mangę, kto nie czyta (to wyśmienity sposób, tak nawiasem mówiąc, żeby oswoić się z angielskim). Komiks nadaje się do tego znacznie lepiej, niż książka "bez obrazków".
Właśnie przezto że oglądam anime nie czytam mangi bo niechce stracić przyjemności. Powiem wam że jak bym na ulicy spotkał genijusza od zapychaczy to biada mu. Ile jeszcze ?? Litości.
wiem ze to glupio brzmi ale.. walsnie jestem przy 20 epku przy tym jak umarl tamten chlopak co jak laska wygladal.Narazie mam wrazenie ze nie ogladam anime, tylko telenowele. Jedna akcja przeciagnieta na piec odcinkow I mam takie pytanie! Czy dalej tez tak wszystko ciagnie sie najdluzej jak moze? Bo jak tak, to chyba se podziekuje i nie bede ogladac
Heh, potem też się ciągnie, chociaz epy ze zboczonym pustelnikiem są nawet ok. Ja skończyłem na razie gdzies na sto dwudziestym którymś bo sie trochę znudziłem kiedy walki były bardzo podobne i powiem szczerze trochę nudne.
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-20 19:25:42)
Ciekawą rzecz napisali tu o liderze Akatsuki a mianowicie to.
Liderem akatasuki jest członek klanu.....Uchiha!!!Nazywa sie Uchiha Madara.Wszyscy podejrzewali , że zginoł z ręki kyuubiego... ale jednak żyje i jest drugim posiadaczem magekouy Sharingan,co ciekawe jest silniejszy od itachiego !
Nom ja jestem tak gdzies na 38 epie, i musze powiedzieć, że jak narazie akcja aż tak bardzo sie nie przedlużała jak przy tej na moście. Denerwujące jest to, że jest masa wspomnień bohaterów, co mnie irytuje. Jak narazie jest dobrze, zobaczye jak będzie dalej.
a w ktorym odcinke Sasuke spotka tego swojego brata? SPOILER!! No bo on rodzine wybil zeby zobaczyc jaki jest silny nie? Nie pamietam czy to bylo o tym mowione w ktoryms epku, czy gdzies przeczytalam.
Ciekawą rzecz napisali tu o liderze Akatsuki a mianowicie to.
Liderem akatasuki jest członek klanu.....Uchiha!!!Nazywa sie Uchiha Madara.Wszyscy podejrzewali , że zginoł z ręki kyuubiego... ale jednak żyje i jest drugim posiadaczem magekouy Sharingan,co ciekawe jest silniejszy od itachiego !
Lol, pewnie kolejna ściema jakich wiele o NAruto. Ktoś sobie coś wymyślił, sypnął na forum i teraz wszyscy będą o tym gadać.
a w ktorym odcinke Sasuke spotka tego swojego brata? SPOILER!! No bo on rodzine wybil zeby zobaczyc jaki jest silny nie? Nie pamietam czy to bylo o tym mowione w ktoryms epku, czy gdzies przeczytalam.
Spotka go koło 80 epa.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-07-20 19:39:18)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats